💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Другата България
Абе тези момци все едно на разходка са тръгнали.Хич не си дават зор .Едно такова спокойно го раздават и двамата.
Затова ми стана много смешно, когато Димо сравни Момчил с Арнолд Шварценегер.
А той просто се разхожда......

Като дават буквите “НОМИНАЦИЯ“  забележете колко са ожулени...за това говорех. Кубовете също.
Това са съоръжения сигурно от първи сезон.
За раниците няма да отварям дума.

# 1 831
  • София
Според мен Туньо ще се откаже и няма да завършат битката.
Ама и продукцията си е мега стисната...какви са тези раници, дето се разпадат.

# 1 832
  • София
Ох, жал ми стана за Туньо.

# 1 833
  • София
SleepingSleepingSleeping
Зрителите също си почиват...

# 1 834
Тая игра е за Момчил - половината игра е плуване, а вторта е силова, а той е по-млад и с по-малка тежест.
"Само" пет варела.

# 1 835
Радостин е самонадеян, нещо често срещано срез младите, в неговия случай обаче самочувствието му е подплатено.
Обаче онези опитните и можещите защо се обиждат ако са сигурни във възможностите си и превъзходството си над него. Там е работата, че знаят че не стават и завиждат, та се късат - на младостта, красотата, успехите, възможностите, подкрепата на семейството.

# 1 836
Ами на Туньо му е трудньо.

# 1 837
  • Някъде в Матрицата
Няма да се изненадам, ако гледаме тази игра отново - я на капитанска, я по някое време към края на сезона.
Ако останат читави раници до тогава Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 22:53 от Ph0enix

# 1 838
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз имах предвид "Амазонките". Grinning
А! Grinning Ами и при тях същата работа като при Изгубените, само дето техният навес е по-хубав и има по-голяма вероятност да си намерят джанки. А и духът им ще е по-висок, нали спечелиха вчера.
Чудя се, без изобщо да искам да обиждам Валентин, дали му има нещо или просто по изключително неласкаещ интелектуалните му възможности начин се опитва да си постигне някакви свои цели? Много странно поведение демонстрира, непрекъснато си противоречи.
Между другото тази идея да оставят Момчи и Туньо да изберат следващия капитан е най-вероятно защото се е надявал да посочат него. Все пак той е най-пряката конкуренция на Дунев и със сигурност смята, че е негов ред. Но страшно глупаво изпълнение.

# 1 839
Онова културистчето хин не е сигурно във възможностите си. На Гатю проблема е друг - свикнал е да командва по-младите и те да се подчиняват.

# 1 840
Какви са тези грозни парцали, уж мешки?!? Мятат им се толкова неудобно. Кой знае какви китайчета са били първите, щом се разпаднаха бързо бързо.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 13:44 от Venel82

# 1 841
Туньо с Момчил ясно, че не може да се мери, но се представя достойно дотук, някои други  доста себеуверени други участници мога да си представя в тази игра какво щяха да направят…

# 1 842
Туньо...в кое бил много добър, че нещо не личи...той няма да завърши играта ....от началото още нямаше сили. Момчил играе и с ум. Браво на момчето!

# 1 843
Валентин иска Момчил да бие, а Туньо - не - но не смее да му го каже в очите. Причината - Момчил му изглежда по-лесен за манипулиране.

# 1 844
Димо, с неговите коментари, ми поддържа интереса към играта 😁

Общи условия

Активация на акаунт