💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 923
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 845
Доспа ми се Sleeping

# 1 846
Радостин е самонадеян, нещо често срещано срез младите, в неговия случай обаче самочувствието му е подплатено.
Обаче онези опитните и можещите защо се обиждат ако са сигурни във възможностите си и превъзходството си над него. Там е работата, че знаят че не стават и завиждат, та се късат - на младостта, красотата, успехите, възможностите, подкрепата на семейството.
Радостин, въпреки младостта си, има на какво да стъпи! За него е приключение просто, но за Гатьовци е опит да постигнат, това което първият вече има!

# 1 847
  • София
Смотаният реквизит на продукцията - раници се късат, торбички се разпадат... Close

# 1 848
  • Другата България
В момента най-интересни са ми включванията на Димо.
Битката си беше с предизвестен край.
За съжаление сигурно физиономията на стрина ще я видим в понеделник.
Дотогава ще си събира коалицията, за да я правят капитанка. Дано не.

# 1 849
  • София
Между другото тази идея да оставят Момчи и Туньо да изберат следващия капитан е най-вероятно защото се е надявал да посочат него. Все пак той е най-пряката конкуренция на Дунев и със сигурност смята, че е негов ред. Но страшно глупаво изпълнение.
Ясно е, че начинът, по който Виолета комуникира гледната си точка, не е правилен, но ако аз бях член на това племе, също щях да намеря за налудничава идеята само двама души да определят следващия капитан, и по този начин да ми се отнеме правото на глас. Не знам дали Валентин реалистично е мислил, че племето ще се съгласи с подобно предложение, граничещо с абсурда.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 22:55 от La Vikinga

# 1 850
  • София
"Алекса би тичал. Гридин би тичал." - Joy Димо поздравява БГ мама. Heart

# 1 851
  • София
Хм...Туньо пак ме изненада. Очаквах да грохне на варелите съвсем, а той доста прилично се справя. А големите варели ги прекара и по-бързо от Момчил май

# 1 852
Каква е тая игра?? Мъкнене, бутане, катерене, плуване, каяк, халки, въжен мост.. wtf??

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 23:03 от moonriver

# 1 853
Тази игра наистина е като за финал. Те съвсем "полудеха" продукцията.

# 1 854
Туньо хич зор си не дава..
Сакън ,не иска чудо май.

Никито Мартинов яко се е бъгнал.Тази игра на  финала на последните 2-3 сезона нямаше да има победител

# 1 855
Само на мен ли ми се струва твърде множко и тежко всичко това? Дори за професионални спортисти?

# 1 856
Много отегчително стана.

# 1 857
Валентин си представя, че капитанът ще е Момчил, а той ще го манипулира. Дунев му се струваше безгласен, обаче не прецени че Дунев се вижда като Вечния капитан.
Втората му грешка, бе че след като подкрепи Вили тръгна срещу нея и така си сложи мишена на гърба. Трябваши или от самото начало да номинира Вили или да държи с нея до края.

# 1 858
  • София
Е то за един от двамата си е финал... Grinning

# 1 859
На Дунев доста му развалиха образа.
След Вальо и Момчил той ще е третият.

Общи условия

Активация на акаунт