💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 930
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 890
Момчи е железен.Браво.👏👏👏 Направо се подписа за финала. И браво на Туньо , че не се отказва . Двама непрофесионалисти  изиграха игра , една от най- тежките елиминационни във всички сезони, без грешка. Адмирации. Много ми харесва и как Момчи се изказва. Спокойно, уравновесено , човечно с тънък хумор и ненатрапчива интелигентност.😃 Определено ми е фаворитът от мъжете, заедно с адаша и моделчето ми.😁

# 1 891
Най-хубавото нещо на Сезон 5 до сега е, че ще можем пак да гледаме Филип.

По някое време и Гого, надявам се Heart Eyes

# 1 892
Е, дано амазонките получат шанс за храна или огън.

Ако заложат на правилния човек сигурно ще спечелят.Продукцията има желание да им даде нещо отделно смятам че те ще гласуват за Филип като познат човек и това какво направи миналия сезон.Та всичко се връзва.

# 1 893
Напълни ми душата Момчил. Чудесно момче.

# 1 894
Оффф всяка игра ли ще я гледаме по 2 пъти??

За първа година гледам предаването и тъкмо предните дни се чудих защо повтарят игрите, но явно това е традиция. 😁
Традиция е, но пък традициите не да каквито бяха! Съвет - просто се забавлявай, те си го слагай ра сърце и си чеше ва воля и по правилата тук! Макар и манипулирано, има елемент на огледало!

# 1 895
  • Другата България
Най-хубавото нещо на Сезон 5 до сега е, че ще можем пак да гледаме Филип.

Радост за очите ми, жалко, че ще мога чак в неделя следобяд да го изгледам, но съм сигурна, че Фифо ще победи.Heart
Дано Амазонките заложат на него.
Напълни ми душата Момчил. Чудесно момче.
Точно заради това очаквам да го “омажат“ с нещо, точно както стана с Филип през миналия сезон.

# 1 896
Гледам със закъснение. Радо ме дразни и мен, неприятен ми е. Голяма част от сините също. Нещо обаче повтарят персонажи от предната година и става предвидимо.

# 1 897
  • Някъде в Матрицата
Ако се казваш Трифон, но се отъждествяваш с Туньо, слизаш до Ганьо!
...

Той си се отъждествава  с Туньо и то не кой да е, а Трифон Иванов. Един наистина уникален (ще използвам тази дума) футболен защитник. Сега, когато се отдалечаваше по плажа се вгледах в татуировката му на гърба и забелязах 3-ката, което пък беше номерът на фланелката на Трифон Иванов. Може би наистина уважава точно този негов адаш.
А може и аз да си пиша съчинение по картика. В този случай по татуировка.

# 1 898
Абе на мен ли ми се струва или тази година участниците не са много задружни ,лайфове да правят,да се събират да гледат заедно,или просто си нямат Евгения Джаферович която да ги събира някъде и затова така Smile

# 1 899
Амазонките са задружни, ама другите не са.
За червените го очаквах  - прекалено много алфа мъжкари станаха трябва да поразредеят. И за сините го очаквах, макар да не очаквах че Дунев ще се окаже такъв слабохарактерен. Както и очаквах обаче Туньо ще е първият номиниран от тях - не бе трудно да го изманипулират.

Сините вече им виждам и реда - пъров Вало, после Момчил, Дунев и поде Радост....ааа Вили  ще къса живо месо -  Маритн и след него Моника.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 00:18 от Не се сърди, човече

# 1 900
Нека да минат на един, два съвета. Тогава ще видим дали наистина са задружни

# 1 901
Оффф всяка игра ли ще я гледаме по 2 пъти??

За първа година гледам предаването и тъкмо предните дни се чудих защо повтарят игрите, но явно това е традиция. 😁
Никаква традиция не е! Това го правят за пръв път.
Аз на първото повторение ръшнах цялата документация от училищните на малките.
Утре обаче ще мятам око, но не заради  играта, а заради "старото куче".
В този ред на мисли:Юлката дали им се е вързал и ще участва?

# 1 902
Аууу, Фифчо утре ще краси ефира Heart Eyes Сутринта рано тръгвам към Царево да му занеса една хубава, удобна раница Hug

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 23:40 от Мила Атова

# 1 903
  • София
Кой предположи, че скоро ще гледаме пак същата игра? Ей я нА, прясна-прясна, още утре, с козметични корекцийки.
Когато казах, че съботните епизоди няма да допринасят с нищо за формата, нямах представа, че това ще е буквално, и битките ще се повтарят... Mask

# 1 904
Дунев ме разочарова и не му симпатизирам вече. Другите сини се държат масово като недорасляци. Явно ментално. Момчил засега ми в ок.

Общи условия

Активация на акаунт