💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 907
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 905
Юлиян не съдеше ли предаването? Все пак в първи сезон победителят беше избран със смс-и. Grinning  Бих го гледала тоя звяр отново, но няма начин да стане.

# 1 906
  • Другата България
Скрит текст:
Е, ясно е, аз просто се съгласявам относно идеята за капитанството. Sweat Smile Иначе нямам наблюдение върху психиката му.
Разбрахме се значи. Simple Smile Помислих, че не съм се изразила много ясно и е прозвучало като да одобрявам хода муДали има някакви ментални проблеми не зная, и моите наблюдения са като на всички гледащи,
но за себе си търся отговор на въпроса на какво се дължат многобройните му странни прояви дотук. Другият възможен вариант е да е много, ама много глупав.

Скрит текст:
Никакъв съспенс нямаше в тази игра. Ненужно тежка, дълга и скучна. Но за сметка на това утре пак ще я гледаме. Confused
На сценарий.
Никога не изключвай и този вариант.
По принцип, не за конкретния случай, аз не се напрягам за него, защото за мен Валентин е пътник.
От това, което ни загатнаха, или сам ще се откаже, или ще го откажат. Или пък ще го номинират, то разлика няма.
Въпреки, че ако остане и е с травма е доста грубо да го номинират, но от тези Старейшини очаквам всичко, особено ако както предполагам Виолета ще се натисне да е капитан.

Юлиян не съдеше ли предаването? Все пак в първи сезон победителят беше избран със смс-и. Grinning  Бих го гледала тоя звяр отново, но няма начин да стане.
Никакъв. Юлиян вече живее в САЩ с Лили.
Дори и да беше тук, надали да е дошъл да вдига рейтинга на Тушев&Ко.

# 1 907
Единственото , което е тъпо е че амазонките най- вероятно ще получат храна и огън само като стоят отстрани и зяпат. А вчера на изгубените, които се разбиха на арената им дадоха байрак. 😡 И жените имат шанс само ден след това да сменят местопребиването си, а при загубените такъв шанс няма. Защо не им дадоха и  на тях да гледат битка със залагания ? Много ми е жал за тях. Яко ги прецака продукцията.🤬

А изглежда докато се извъртят старите кучета в събота ще гледаме само силни участници на елиминации. Не вярвам да пуснат Моника или дребното на подобна битка. То ще е смях в залата. Очаквам Радо да изиграе подобна игра преди Жорката , Цвети преди Гого и т.н.😁 Нали трябва да има база за сравнение зрителя.😁 А преди слипа сигурно някоя жена ще пуснат. Че той нали е ненадминат, да не вземе някой да се представи по - добре, че ще си сринат рейтинга за сезон 6 продуцентчетата.😉😁

# 1 908
Уф. Не ме кефи това рециклиране на битки. По-добре да е по-просто, но разнообразно.
Правилно ли разбирам, че утре ще гледаме Филип срещу обикновен човек, и амазонките ще трябва да се обзалагат правилно кой пт тях ще спечели, за да им дадат ядене?

# 1 909
  • София
Точно така.
Филип срещу обикновен човек - много ми хареса това. Grinning

# 1 910
  • Другата България
Уф. Не ме кефи това рециклиране на битки. По-добре да е по-просто, но разнообразно.
Правилно ли разбирам, че утре ще гледаме Филип срещу обикновен човек, и амазонките ще трябва да се обзалагат правилно кой пт тях ще спечели, за да им дадат ядене?

В десятката си, въпреки, че е неволно. Но е съвсем точно. Heart
Правилно си разбрала. За амазонките. И за НЕобикновения човек също.
Заради него си заслужава пак да се изгледа тази битка, поне аз всеки път го гледах с удоволствие през миналия сезон.

# 1 911
Аз си чакам Гого ❤️ в събота, ама и на Фифо ще се зарадвам.😁

# 1 912
Идеята миналата година при резервите да се подобряват рекорди от предишни сезони беше доста по-добра от този али експрес формат тази година.

Като виден Фифо хейтър ще ми е забавно да го видя да загуби, но силно ме съмнява, така че освен скучна битка и съспенс няма да има.

# 1 913
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На сценарий.
Никога не изключвай и този вариант.
Не го изключвам. То няма как с тази продукция. Но сценарият за мен не обяснява нелогичните му изказвания. Все пак едва ли му слагат думи в устата. Просто по някаква причина е един много объркан човечец, който вече не мога да хвана за какво се бори.
Иначе и за мен той е следващият, който ще изгори от Старейшините, писах го по-напред. Ако не реши сам да си тръгне, де, защото и такава линия пусна в сюжета.
За Моника си мислех тази вечер - падна си на късмета тя, че е в това племе и че Виолета иска женска коалиция, та я взе под крилото си като единствената друга жена. Във всяко друго племе щеше да е първата изгонена.

А преди слипа сигурно някоя жена ще пуснат. Че той нали е ненадминат, да не вземе някой да се представи по - добре, че ще си сринат рейтинга за сезон 6 продуцентчетата.😉😁
Преди Слипа само Моника. Joy

# 1 914
Дотук ми харесва социалната игра на Рълев, макар че ще му е трудно да пробие при онези празноглавци.

# 1 915
Аз пък горе- долу май разбрах Вальо. Човека си е от старата школа, обидни са му всички тези интриги.Иска да играе с чест, коректно, като на състезание. Той не е влезнал за слава , а заради дъщеря си . Не вярвам да е било негова мечта да участва в ИВ. Не случайно, коментират , че е бил много мълчалив , умислен последният ден. Незнам какво си е мислил, само предполагам ,че най- сетне е разбрал къде е попаднал и желанието му да участва рязко е намаляло. А по късно, като го нарекоха лицемер съвсем му спихна живеца. Предполагам си е изградил репутация отвън и тук вижда на къде отиват нещата, че ще бъде очернен накрая и не вижда смисъла. Комбинирано и с това , че видя нагледно , че не е конкурентноспособен на младите е взел окончателно решение , че е по- добре да напусне. От там дойде и травмата. А относно синхроните му, мисля че не е свикнал да  се обяснява ( не само пред камера , а изцяло) и му е трудно сам да си следи мисълта. Затова и такива глупости излезнаха ни в клин ,ни в ръкав. А и  ми изглежда чуствителен и обидите го нараняват, това още повече го обърква. Старата генерация друг манталитет и вярвания имат. При тях всичко е достойнство и честност. Не е за тази игра Валката. А като гледам  и дъщеря му няма да издържи на глада. Жалко , но добряците  и наивните не са за тази игра.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 01:10 от Joy 05

# 1 916
Единственото , което е тъпо е че амазонките най- вероятно ще получат храна и огън само като стоят отстрани и зяпат. А вчера на изгубените, които се разбиха на арената им дадоха байрак. 😡 И жените имат шанс само ден след това да сменят местопребиването си, а при загубените такъв шанс няма. Защо не им дадоха и  на тях да гледат битка със залагания ? Много ми е жал за тях. Яко ги прецака продукцията.🤬

А изглежда докато се извъртят старите кучета в събота ще гледаме само силни участници на елиминации. Не вярвам да пуснат Моника или дребното на подобна битка. То ще е смях в залата. Очаквам Радо да изиграе подобна игра преди Жорката , Цвети преди Гого и т.н.😁 Нали трябва да има база за сравнение зрителя.😁 А преди слипа сигурно някоя жена ще пуснат. Че той нали е ненадминат, да не вземе някой да се представи по - добре, че ще си сринат рейтинга за сезон 6 продуцентчетата.😉😁

Според мен продукцията следи реакциите във Фейса. Имало е реакции на това че гладуват и са решили да компенсират, а не са били готови с импровизация за Изгубените в случай на загуба. Нямам друго обяснение. Което не го прави по-малко тъпо.

Joy 05 - като са му обидни интриги зако сам ги създава? Първо хвали Туньо, после го номинира, после пак го хвали, после му казва, че е саботьор - и то пред всички. Обаче се засяга като го нарекат лицемер на свой ред.
Ходи да говори някакви неща тайно с Момчил, после да уговаря тайно Дунев да се откаже. Капитанството да не му е бащиния, че да определя кой да е капитан? И да го дават за награда на номинираните играчи? Вальо  е плаващ електрон и долен интригант.
И не е чак толкова стар, на 48 е, Дунев е на 50. Просто е разплут, прилича на 60 годишен чичка.

Моника категорично няма да я пуснат. Там коалициятта на новата Радостина е ясна - Вили, Моника, Мартин, Дунев срещу Вальо и Момчил. Като ги изтонят ще изигонят Дунев, после Мартин и накрая Вили ще си запази слабичката Моника за съперничка.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 00:45 от Лорд Сняг

# 1 917
Лорд Сняг , според мен не е така. Аз не мисля, че Вальо е високоинтелигентен, а истинските интриги ги правят хората с интелект. В неговия случай ( поне така ми изглежда , все пак не го познавам ) той е добряк, който пали от четвърт и говори без да мисли ,когато го настъпят.А после съжалява за реакцията си и почва един вид да се извинява. Но не мисля, че го прави с лоша умисъл.( аз лично познавам подобни хора ).Това си пролича и в синхроните му по време на играта. На мен не ми изглежда интригант, а само объркан.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 11:27 от Joy 05

# 1 918
Един добряк няма да тръгне да прави интриги зад гърба на Туньо. Тук трябва или да си много подъл или пълен малоумник. Среден път няма.

Да не говорим за глупостта му да предлага на капитана да се отказва от капитанството. В името на какво? Първо Дунев не решава еднолично на кого може да дава капитанството, а ако ще стават тия неща зад гърба на другите е подлост. Второ  - какво правим ако Туньо се бе върнал. Трябваше ли да го награждаваме, след като е казал, че Вальо е лицемер. Трето един добряк нямаше да разправя лъжи, че с чудесно здраве и после за отоци да говори. Нито да дъни партньора си, само за да падне Туньо.

# 1 919
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ох,  не мога. Представих си как излиза Кларк Кент, маха си очилата, сваля си сакото и обявява:
-Това е работа за Супермен!

Общи условия

Активация на акаунт