💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 025
Целта на Вальо с неговото предложение беше заздравяване и сдоряване в колектива като отстъпиш и гласуваш доверие на съотборници.
Искам лелята за капитан,тогава ще се покаже в още по-отблъскваща ,но и неможаческа светлина.Както казва тя-Искаш да си лидер,капитан,ми хайде да те видим,демонстрирай какво можеш.

# 2 026
Заздравяне на колектива, когато  правиш шушу-мушу с ЕДИН човек?AstonishedAstonishedAstonishedAstonished Уау, по-лесен да се руши колектив не мога да си представя..Интересно как после щеше да прокара тази идея сред останалите, и с тях ли щеше да прави шушу-мушу. Заздравяване на колектива може да има ако сложиш всичко на масата и чуеш мнението на всеки.
----------

Макар да сме на много-много ранен етап, дотук

Червените – разделиха се на двама плюс двама плюс двама. От едната страна са „тарторите“ Гатю и Ники, които имат криворазбрани патриархално-казармени идеали. Младите „зайци“ и жените трябва да се подчиняват на възрастните мъже, а наборчетата на свой ред да се подкрепят.

От другата страна са Радостин и Иван – млади хора, не релефни, но атлетични с успехи в спорта, самонадеяни но с реално покритие върху самочувствието и много комплексни. Не са свикнали да се подчиняват.

По средата са Цветелин и Крум. За Цветелин е по-вероятно да се обедини с Радостин и Иван, но не бива да изключваме и Крум.

В сините нещата са ясни

Виолета, Моника, Мартин и Дунев срещу Валентин и Момчил. Дунев е много „удобен“ капитан за Виолета, изглежда ми безличен и тя ще го манипулира срещу другите двама, а като отстанат само четирима ще го отсвири.

Жълтите
За сега са единни, но са нямали номинация. Оряшкова ги води, най-силна е физически, умее и да ги надъхва. Вики и Цвети са от типа „Елизабет“ възможно е да се появят известни търкания между тях, но да видим. Ситнилска и Ива са скрити лимонки.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 15:40 от Лорд Сняг

# 2 027
Да се включа и аз за пръв път...
Следя темата от миналата година, предаването от сезон 2.

Определено Гатьо ми е най-антипатичния образ в предаването, дори бих казала леко комичен по байганьовски. Честно каза, мислех, че Ники ще има благ характер, но с изказването, че "в истинския живот би му пляснал два шамара" на Радостин, тотално ми обърна мнението за него. Не разбирам защо се хвали с насилие.
Очевидно е, че мъжете се притесниха от Радостин и Рълев 1, защото имат доста добри качества. За сега Рълев 1 ми е по-интересен като играч, заради стратегическата игра. Надявам се, че ще успее да обърне още някой към него и властването на Гатьо да не продължи както при Тодор.

Въобще не става въпрос за притеснение, просто са различни типажи. Аз ги разбирам що се дразнят, други не.
Дунев няма да е първия, чието име ще се срине след такъв формат. Като гледам щерката - няма да си струва. За младите може да е смешно, но честта и честността са много съществени и ключови в живота. И това, което виждаме, не са "нормални човешки черти", пази Боже.
О, Ваня, фифо, супер.
Валентин е на 48?? Сериозно, изглежда с поне 10 отгоре.

# 2 028
  • Дубай
И Джералдин, и Ваня са сигурни участнички... Че и Зорница от сезон четири

# 2 029
Е,чак пък шушу-мушу,не го е направил от интригантсво, не е такъв тип човек,не става за това просто Вальо.

# 2 030
Така е, разплул се е изглежда поне 60, въобще не виждам накъде е тръгнал да се сътезава. Може да е як, ама това не стига.
Дунев е на 50, а изглежда супер. Данчо Йовчев втори номер. Не е релефен, но няма тлъстини.
Вальо за мен е селски бек, има се за голям манипулатор но е доста прост. Не осъзнава че ги снимат камери. Искаше да изгони Туньо, но да остане Момчил и той да го манипулира. Е, сега се подхлъзна, вече четири души са срещу него, а и не мисля, че Момчил е толкова лесен за манипулиране. Ако отидат Момчил и Вальо на номинация Момчил ще го отсвири.

Морана, защо мислиш, че не е от интриганство? Вальо е гоглям лицемер - първо говореше на Туньо, колко е велик, после го номинира, после го тупа по рамото - искал да се върне, после му каза пред четири човека че всява разделение. Последно?
На капитана му предлагаш да се откаже от капитанство и да си даде капитанството на един от двамата номинирани. Кой си ти да решаваш и какъв е тоя консенсус, в който трима играчи не участват? интригантство е.

# 2 031
Дунев също изглежда доста по-стар.

# 2 032
Не говоря за физика на Вальо,а за това,че той си ги пляска еднии,а и все пак са в една стая с Дунев,осенила го е музата там,ако не беше  адютант,щеше и на масата да си ги каже нещата.Уважение за възрастта му,но малко ми е трудно да му следя мисълта и да му схвана логиката понякога.

# 2 033
Дунев може да е малко побелял в косата, но няма грам тлъстини за разлика от Вальо. Друг е въпросът, че има навика да се снишава. Много неприятен навик, но предчувствам как ще се превърне в страшно удобен капитан за Вили, тя ще взима решенията и накрая ще го отсвири. Тоя номер го извъртя Радостина на Сашо - капитана на траките от първия сезон-.

И тя като Радостина си има една "придворна" - тогава това бе Ана Мария, сега Моника и един мъж - тогава Добрин, сега Мартин - да я подкрепят. С гласовете на капитана стават пет на два. Следващите двама номинирани са Валентин и Момчил. Единственият шанс тук е Момчил да не е толкова лесен за гонене.

# 2 034
За съботните битки не прочетох ,че Гого ще участва или съм в грешка?

# 2 035
Какво значи разплут? Ако Валентин ти се струва разплут, огледай се около себе и по улиците за мъжете на неговата възраст. Simple Smile

# 2 036
Мъжете около мен, в по улиците на София не участват в Игри на волята. Валентин даже и торбички има, явно е, че не се поддържа. И не ми показвай снимката, тя вади най-доброто от него. И аз мога да ти извадя снимка отпреди шест месеца на която съм супер. Виж че между първата и втората му снимка има поне 7-8 кила разлика. В Предаването не изглежда така.

# 2 037
И аз се учудвам, че Валентин е на 48 само. В предаването не изглежда точно като на снимките. И не мога да разбера, при все, че има 4 племена, едното от които не прави абсолютно нищо, трябва да вкарват и тези квалификационни игри.

# 2 038
  • София
Валентин ми се струва объркан, той е влязъл заради дъщеря си, може въобще да не е гледал предишни сезони или поне не подробно. Изглежда ми сякаш не е наясно с играта в дълбочина.

Чак пък да не се поддържа Валентин. Повече от хидратиращ крем/слънцезащита, не виждам смисъл да използва един мъж. Въпрос на ген или спорт понякога човек изглежда по-възрастен, но е в добра форма. Не е на нивото на Дунев, но е над средното ниво за неговата възраст. Ако не беше дъщеря му, нито той щеше да кандидатства, нито биха го избрали, ако евентуално се беше объркал да се яви.

# 2 039
  • София
Честно казано и в трите племена могат да си правят сметки, но много зависи кой ще спечели битката при Изгубените и съответният човек кого ще избере да изпрати на острова. Даже и да няма време за разговори, то близкият му може и само с поглед да посочи кой е "заплаха". Така, че за мен нищо не е сигурно за момента с коалициите.

Общи условия

Активация на акаунт