💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 887
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 010
Да се включа и аз за пръв път...
Следя темата от миналата година, предаването от сезон 2.

Определено Гатьо ми е най-антипатичния образ в предаването, дори бих казала леко комичен по байганьовски. Честно каза, мислех, че Ники ще има благ характер, но с изказването, че "в истинския живот би му пляснал два шамара" на Радостин, тотално ми обърна мнението за него. Не разбирам защо се хвали с насилие.
Очевидно е, че мъжете се притесниха от Радостин и Рълев 1, защото имат доста добри качества. За сега Рълев 1 ми е по-интересен като играч, заради стратегическата игра. Надявам се, че ще успее да обърне още някой към него и властването на Гатьо да не продължи както при Тодор.

За сините, да, Момчил има добри качества като играч, но ще видим дали социално ще си пасне в племето. Там има доста изявени хора, които говорят за стратегия, но ще видим във времето. Елвиса казва много малко нещо, но си личи, че се е подготвил социално и стратегически поне малко. За Виолета е ясно, сценария с Джаферович и Фифо, но ще видим как ще продължи. В случая, Неделчо сподели в Надкаст, че и е давал съвети, но ще се покаже. Дунев го играе достоен и добряк, но съм сигурна, че крие и тъмна страна, която тепърва ще видим.

Амазонките за сега ми харесват. Цвети е страхотен играч, но се надявам да се усети, че поведението и е не се харесва на останалите. Ива ми е симпатична и нямам търпение да видя как ще се развият нещата там. За Оряшкова - харесва ми, но ми се струва прекалено добра и мила като човек, за да оцелее сред повечето играчи. Ситнилска ми е любимка и въпреки че не говори много, играе чудесно. Единствено, ме притеснява това, че почти няма синхрони, което не говори за дълго бъдеше в играта.

Ще видим резервите как ще се развият, но ясно се вижда кой е тартора там - Денислава. Нея я харесвам още от Един за друг и определено е мъжко момиче. Румен Радев има много добри качества и въпреки, че от визитката го сметнах за поредното моделче, ме изненада приятно. За жалост, имал лошо предчувствие за него.

Не разбирам само защо повтарят едни и същи игри, при това ненужно дълги, но явно имат нужда от запълване на екранно време. Нямам търпение да видя нататък какво предстои.

П.п. мн ми е готино в тая тема, защото вкъщи аз съм единствената, която гледа предаването и няма с кого да обсъждам.

# 2 011
Показвали ли са ни някакви уговорки между Виолета и Дунев? Какви са техните отношения? Кого номинира Дунев?

# 2 012
  • София
Доколкото помня, и двата гласа за Туньо.

# 2 013
Един заТуньо,един за Момчи,доколкото помня.

# 2 014
  • София
Един заТуньо,един за Момчи,доколкото помня.

Не, и двата бяха за Туньо.
За Момчил гласуваха двете жени.

# 2 015
  • Sofia
Двата му гласа отидоха за Туньо, аргументирайки се с пъзела. Лично за мен Дунев и Виолета са от една порода, и съвсем скоро ще си проличи.

# 2 016
Леле, много се кефя, че ще видим отново Фифо, Морунов и Ваня на арената!

# 2 017
На мен ми се видя,че днес Гайтанов ще е срещу Фифо.

# 2 018
  • София
Това за Ваня сигурно ли е?

# 2 019
Да, сега като писахте, че и двата му гласа бяха за Туньо и аз се сетих, че беше така. И съвсем очаквано и без тънки сметки го номинира  - Туньо провали играта и с него по-лесно ще се разделят.

Дунев си има негова игра. В много добра физическа форма, огромен опит и тренинг зад гърба си, но в индивидуален спорт. Ако не беше Данчо Йовчев толкова добър, можеше и повече медали да има. От друга страна, не изглежда на човек, който търси скандалите, пък и в отбора има човек за това. Трето, играе и за дъщеря си!, защото много вероятно да очаква някакъв шанс и за нея. Не бързам да се разочаровам от него.

# 2 020
  • София
Дунев се държеше по един начин, докато не го натиснаха за грошовете. След това гък не казва на арената, не дава съвети. Дотогава беше много интересен играч, сега имам чувството, че чака и другите да се изложат, да не е само той.

# 2 021
  • София
Аз мисля, че Дунев искаше да провери нагласите на другите за идеята на Валентин. Според мен и двамата са наистина от старата генерация и са доста наивни за отношенията между хората. Не са свикнали със "социалната игра" в предаването, а по-скоро си го карат като в реалния живот. Точно за това и Валентин направи това глупаво изказване дали Момчил ще може да отстрани Туньо. После ми стана много жал как се осъзна какво е направил и го беше срам от себе си. Не знам, може и аз да съм наивна, но така ми изглеждат нещата.

# 2 022
Дунев много ми падна в очите с тая интрига за Вальо. Валентин е направо под всякаква критика, но капитанът не трябваше да го разказва това на всички, не му прави чест. Още на съвета като си замълча и прехвърли топката на жените ми загорча, а сега направо.. Хубаво е човек да има позиция, не уважавам безгласни букви,  и ако това е неговата.. Жалко!
Николай хубавичко сте го насолили, нямам какво да допълня. И за Гатьо всичко сте казали.
Жалко за Туньо. Беше интересен.

Дунев според мен трябваше да използва момента като бяха всички на масата и да сложи на масата предложението на Валентин, и всеки да си каже мнението. Момчил или Туньо можеше да не искат да стават капитани по такъв начин, освен това Вальо щеше да види реакциите на другите. Така шушу-мушу къща се разваля. Друг е въпроса, че това което Валентин направи бе пълна олигофрения. На един капитан ще му предлагаш да си отсътъпи капитанството, за да дойде един от два номинирани, като тях ги е номинирал и самият капитан. До преди пет минути тези хора бяха определяни за вредни, сега компенсация ли им дължиш? какво правехме ако Туньо се бе върнал, а Момчил - не. Трябваше ли след това което си каза с Вальо, Туньо да стане капитан?

Стига с тази стара генерация. Аз съм на 41 г., не съм социален тип, но никога не бих направил такава глупост каквато Валентин направи, а е на 48. Валентин е имал достатъчно време да се учи още от първия Биг Брадър преди 10-ина години всички риалита са социални игри. Разбирам това да е първото игри на волята, то е петото. Клюкарстването на Дунев имаше съвсем конкретна цел - да настрои другите срещу Вальо, за да не му отнемат капитанската лента. Точно затова изчака двамата номинирани и Валентин да се махнат.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 15:10 от Лорд Сняг

# 2 023
Като се сетя по колко други начини можеше да се разиграе това кастингуване от сегашния за следващия сезон и рекламирането на Ол Старс. С това повторение на игрите и то вечер след вечер не ме печелят. Знаем какво може Фифо. Няма да ми стане по-добре, че ще мъкне торби по терена. Надявам се момичетата да хапнат най-накрая, но с повторенията е "икономията е майка на мизерията".

# 2 024
На 100% е сигурно за Ваня. Прочетох го днес в официален анонс на Нова. Сега ще постна и линк.
https://nova.bg/accents/view/2023/09/09/425136/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт