💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 887
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
У мен Туньо остави позитивно впечатление с това, че пое отговорността за загубената битка и се борѝ до край за оставане.

И за мен е така. Бях изненадана приятно от него на арената, изобщо не е слаб играч. Може да не е толкова силен като Момчил, но си е силен мъж и беше много надъхан да играе. Вчерашната игра беше брутална, бих искала да видя Николай на такава. Доядя ме, че слабаци като двете девойки в синия отбор си почиват и ще стигнат напред в играта, докато човек, който се е готвил съзнателно, желаещ да играе, си тръгва първи. Но така си беше и с Мани-миглата...

Радостин е интелигентно и силно момче, макар и много млад и наивен, малко като рицар на честта. Казва си директно какво мисли, защото така счита за правилно, без да го интересуват последствията за него самия. Дано да удържи на тъпия тормоз от страна на Ганьо и бедрото - и двамата с по 2 мозъчни клетки и непостигнали нищо на тази възаст.

Валентин за мен е наивен и добряк. Не е за него тази игра. Дъщеря му ми е много симпатична и мила.
Дунев хич не ми допада като държание. Факт, че откъм сила и физика е супер, играе супер, но не е никакъв лидер и капитан. Не може да насочва по време на игра, при скандали не се меси. Не харесвам такива капитани.

Много искам вече от отбора на изгубените да вкарат някой.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 12:18 от catty m

# 1 996
Дунев няма лидерски качества,страхува се от конфронтации, държи си на имиджа на благ,хрисим,чаровен,положителен герой.

Обаче мисля,че има в характера си някаква подмолност, знае къде какво да подшушне и как да запали фитила на по-експанзивните и после с усмивка седи и гледа отстрани сценки от театър "Сълза и смях".

А Виолета само това и чака,веднага наостря уши и започва да се настройва на скандал, не Туньо,а тя разединява племето.
Съгласна с това мнение. Дунев не иска да се "цапа" в играта, не иска репутацията му да пострада. Затова ще се възползва от всякаква възможност да манипулира другите и да извлича изгода за себе си.
Хареса ми, че взе грошовете след капитанската. Хареса ми и опитът му да заблуди племето за награда. Но не ми хареса как веднага изпя предложението на Валентин пред останалите. Виолета мигновено запали.

Валентин според мен се стресна, че може да се изложи - и във физическата, и в социалната игра. Заболя го лакътът, предполагам, че ще излезе бързо-бързо под претекст, че се е контузил, за да опази честта си.

Много сте изписали, не мога да ви изчета Simple Smile
Чакам Фифо довечера.

# 1 997
  • Дубай
Ганьо си е Ганьо и това е... Те пак момчетата тактично му казват, че няма да се оставят да ги командори... Аз такъв веднага бих го поставила на място...
-тука не сме казарма!
-Като не сме ще станем!

Ужас, не знам в кой век живее тоя човек и, защо смята, че всички са длъжни да му козируват.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 13:04 от I.V

# 1 998
Гатьо и Ники са ми същински Алекса и Виктория, с разликата, че последните двата имаха и физически, и стратегически заложби. Иначе по лицемерие са на едно ниво. Продължават вечните приказки за племе и отбор, докато точно същите правят всичко възможно, за да разединят играчите и изолират момчетата. Ами, всеки би се изнервил в такава ситуация, не виня Радо за реакцията му.

# 1 999
  • София
Момчил отдава заслуженото на Туньо.

# 2 000
Diavolo, много интересен и задълбочен анализ, благодаря! Само за Цвети не ми се вярва да е сред първите 5.

# 2 001
Туньо трябва да се вземе в ръце, чувствителните мъже в тая държава нямат място , за съжаление. Виж батките, нахалните и простаците получават повече респект. Добър човек е , дано се пребори с комплексите си .

# 2 002
Сините се оказаха най-гнилото отвътре племе за жалост. Ще се самоизядат. Засега учудващо жените са най-сплотени.

# 2 003
Сините се оказаха най-гнилото отвътре племе за жалост. Ще се самоизядат. Засега учудващо жените са най-сплотени.
Най-сплотени са,защото са гладни.Когато получат удобства и материални блага,ще има обрат и при тях

# 2 004
  • София
Проклятието  на резиденцията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 005
  • Другата България
По-изненадващо за мен е поведението на Дунев. Като някаква клюкарка седна и изклюкари на останалите за предложението на Николай, което беше съвсем добронамерено. Нещо ми пада в класацията.
Имаш предвид Валентин 😉 Но и аз се учудих на това шушу - мушу като квартална клюкарка.
Дунев няма лидерски качества,страхува се от конфронтации, държи си на имиджа на благ,хрисим,чаровен,положителен герой.
Обаче мисля,че има в характера си някаква подмолност, знае къде какво да подшушне и как да запали фитила на по-експанзивните и после с усмивка седи и гледа отстрани сценки от театър "Сълза и смях".
А Виолета само това и чака,веднага наостря уши и започва да се настройва на скандал, не Туньо,а тя разединява племето.
Стигнах до тук, и се “хващам“ за твоето мнение, с което съм напълно съгласна. Както и с почти всички.
Естествено, че Валентин, чукча - писател....
За Дунев също напълно съгласна, същото писах снощи мисля, много хлъзгав играч се оказа той, от една страна има качества /физически/, от друга обаче някак иска да е в сянка, още повече когато видно има кой да му върши “мръсната работа“ - Виолета. Пази се много, и заради зрителите, и заради Никол вероятно, иска да остане положителен герой, но е объркал формата ако това е била целта.
За Вальо писах снощи - според мен предложението му беше искрено и много наивно, той също е объркал формата, и той вероятно се е навил заради щерката, за мен е точен човек и доста наивен, а наивните хора няма как да са злобни. Със схемите и скандалите, в които го забъркаха, не му предвиждам дълъг престой, както казах, или ще се откаже, или ще го откажат.
Много грозно беше отношението към Туньо, факт. Изпращането му имам предвид, съгласна съм с Дяволо. Аз го харесвах, беше прям и честен, не беше лицемер, беше се готвил и явно наистина много е искал да участва. Вероятно сега е осъзнал, че е бил употребен, но това е “кармата“ на такива участници като него - докато не се опарят, никой не вярва какво наистина се случва във формата и на какво трябва да е готов, влизайки в него.
След първата седмица впечатленията са ми като след първия ден. Засега фаворити са ми Момчил, Радостин, Калоян, и към тях прибавям Цецо. Доста приятно впечатление ми остави, това засега разбира се. Но си личи, че и той внимава в “картинката“. Рълев ми е на кантар, него както казах го наблюдавам заради голямото му сходство с Добрин като поведение, въпреки че снощи направи крачка към социална игра, която много ми допадна. От жените си имам нов фаворит - Ситнилска. Нищо, че е незабележима, това сигурно не е и по нейна вина, но тази жена според мен ще стигне доста напред, страхотно представяне на терен. Ива, Теодора и Цвети остават. Мудева също. Оряшкова е ясна, но както казах за мен тя и Дунев са влезли основно за реклама на формата, за рейтинг, мисля, че имат и различни договори и затова няма да се заседят много.
От Изгубените си харесах Мишо. И малко Васил. Радев нещо не ми е ок, Денислава не се представя по начина, по който очаквах. Но тях и много малко ги излъчват, за да имам по-глобална картинка.
На дъното са ми стрина Виолета Джаферович Blush и ГаНьо Балкански. И Даниел, много ми е неприятен този персонаж.
За момента за Мартин и Мастагарков нямам никакво мнение, наистина никакво.
Приятен ден от мен, на всички фенове на Фифо пожелавам приятно гледане довечера, аз съм заложила на негова победа, в която не се съмнявам изобщо. Heart

# 2 006
Аз съм на мнение, че Ганьо е козирувал и лизал задници цял живот и при него се проявява компенсаторен механизъм. Иска му се и той да командири.

# 2 007
Слабе, днес няма ли кафенца, кроасанчета Flowers Hibiscus или си ни оставила на джанки Simple Smile

Моята теория: всички знаят от преден сезон /то и екипите са същите/, че съществува и другото племе. При една победа на Васко, той влиза при сините. В момента дъщерята на Валентин показва слабост там и той може да очаква тя да иска да напусне. Знае, че Валентин е в игрите заради нея и предлага него за изгонване.  Дали?
Искам да влезнат от резервите братята на Момчил и Радостин. Ще са им от полза.
Без да го искам, предполагам, че дъщерята на Виолета ще успее да се с бере с нея, со ще са ми в повече Simple Smile една е достатъчна.
Румен не знам защо, не ми допада. Не ме е подразнил с нищо.
Губят ми се от картинката сестрите. Нали тази зари която са в игрите, в момента е при резервите? А там има потенциал да стигнат поне до оставането на две племена.
Калоян е толкова добричък, че се изгуби в навалицата. Мисля си, че не е  свикнал да контактува с такива батки Simple Smile И след като се познават с Радо, защо той не избра него за битката, а Крум? Явно Радослав е разбрал кой кой е в игрите.
Диаволо , както винаги си с много добър анализ. Благодаря!

# 2 008
  • София
Калоян ми е голям дечко, супер тих и наивен, то човек не може да му се и разсърди Simple Smile

От жените - за мен Мудева е големият печеливш от разделението. Сега се показва като силна и борбена жена, не мрънка. Ако беше останала с Радев, щеше да седи в неговата сянка, най-малкото тя самата нямаше да иска да изпъква, да се бори. За сега тя ми е много приятна изненада  и се надявам и за напред да продължи така. Другата ми любимка сред жените е Ситнилска - тиха, ненатрапчива, но силна в игрите. Липсва им един истински лидер на Амазонките.
Обаче ми прави впечатление, че косите на жените са чисти, как е възможно ако няма къде и с какво да се къпят?

# 2 009
  • Sofia
По почина на американската бръмчалка, да се изкажа и аз. Личното ми мнение, че Дунев направи сериозна грешка влизайки във формата. Далеч съм от мисълта да оспорвам качествата му, като спортист. На тези години е в страхотна форма, адмирации за което. Сложи в малкия си джоб спортисти с 30 години по-млади от него, но като човек има мноооого какво да се желае. Бивш олимпийски шампион, доказано име в спорта, шапки долу, за което, но мнооого кофти човек. Олекна много, поне за мен. Дребна подмолна душичка, водена от мотото "да замълчим и да се снишим". Това в допълнение с интригантските и клюкарски заложби, не му прави добра услуга. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт