💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 040
Дунев е просто повече побелял, разбираемо предвид трагедията с жена му. Вальо е далеч по-набръчкан, мислех, че е 55+.

# 2 041
По години

Красимир Дунев (50)
 Валентин Петров (48)
  Виолета Стайкова (47)[
Албена Ситнилска (41)[
 Пеньо Гатевски (41)
Мартин Николов „Елвиса“ (38)
  Моника Николаева (35)
  Даниел Димов (34)
  Мария Оряшкова (34)
   Николай Костадинов (32)
    Благомир Мастагарков (31)
    Васил Василев (31)
   Теодора Маринова (29)
     Радосвета Симеонова (29)
    Веселина Маринова (29)
    Виктория Йорданова (27)
   Румен Радев (26)
    Иван Рълев (25)
    Цветелин Гешов (25)
   Крум Апостолов (25)
   Момчил Василев (25)
    Денислава Велкова (24)
    Калоян Митов (22)
  Радостин Кръстев (22)
   Теодора Мудева (22)
    Михаил Кръстев (20)
   Никол Дунев (24)
    Цвети Станева (22)
  Елена Петрова (20)
    Ива Георгиева (20)
    Николай Рълев (19)

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 15:51 от Лорд Сняг

# 2 042
  • София
Не знам дали сте гледали черешката на тортата където Фифо каза, че скоро ще се жени и ето, че днес е големият ден. Честито на Филип! Много щастие!

# 2 043
Ехаа,честито му!
Онзи ден видях,че Ники Чакалов е пуснал епизод в подкаста му с Жорката и Илиян.Тримата бяха с еднакви прически,остригани отзад с къдрави перчеми,новият тренд явно.

# 2 044
Радостин, Крум, Момчил, Цветелин са почти на едни години. От тая торба може да излезе заек и да се обединят срещу "тарторите" Николай и Гатю. Много зависи от Крум, Цветелин май се познава с един от двамата номинирани.

# 2 045
  • Sunshine state
Мале, Моника е на 35г , а Николай бедрото само на 32?! 😳

# 2 046
Чета редовно темата, но едно нещо ми направи впечатление, което досега никой не отбеляза. При загубата на сините обвинения логично първо бяха хвърлени към Туньо за пъзела, впоследствие и към Момчил от страна на Виолета защото се били разбрали един от тях двамата да реди пъзела. В цялата ситуация обаче защо всички забравиха, че можеха да имат предимство, а Дунев избра грошовете? Нито в предаването, нито тук някой отчете този детайл. А той не само взе грошовете, а и опита да излъже хората в племето за мотивите си защо го е направил - когато Димо го попита какво избира, Дунев каза "надявам се да не изляза егоист", тоест тези приказки за това как го правел за дъщеря си са ясна лъжа. После пак се направи на ударен, като каза че искал да ги върне. Да не говорим и за клюкарщината с двете перхидролки и Елвиса, изключително НЕмъжка постъпка.

# 2 047
  • София
Николай бедрото само на 32?! 😳
Тогава защо говори за Радостин като за малко дете, все едно той е на 52 и някакъв 20 и нещо годишен му прави забележка. На 32 не си толкова далеч от средата на 20-те, че да говориш за 20-годишнште през погледа на старейшина. Моника повече се доближава до възрастта си на външен вид, отколкото Николай.

# 2 048
Чета редовно темата, но едно нещо ми направи впечатление, което досега никой не отбеляза. При загубата на сините обвинения логично първо бяха хвърлени към Туньо за пъзела, впоследствие и към Момчил от страна на Виолета защото се били разбрали един от тях двамата да реди пъзела. В цялата ситуация обаче защо всички забравиха, че можеха да имат предимство, а Дунев избра грошовете? Нито в предаването, нито тук някой отчете този детайл. А той не само взе грошовете, а и опита да излъже хората в племето за мотивите си защо го е направил - когато Димо го попита какво избира, Дунев каза "надявам се да не изляза егоист", тоест тези приказки за това как го правел за дъщеря си са ясна лъжа. После пак се направи на ударен, като каза че искал да ги върне. Да не говорим и за клюкарщината с двете перхидролки и Елвиса, изключително НЕмъжка постъпка.

Съмнявам се, че някой е забравил това. На Дунев напоследък доста му се срина авторитета - не толкова че ги взе грошовете, колкото заради лъжата. после пък прояви слабохарактерност при номинациите и накрая тръгна да клюкари. Сините обаче имат много по-сериозен проблем и той е че вече има вътрешно разделение на лагери - Виолета, Моника и Мартин срещу Вальо и Момчил. Дунев доскоро бе свободен електрон, плъзгащ се по най-малкото съпротивление, но след тази изцепка на Вальо твърдо ще се закачи към "светата троица"

Впрочем тук коментирахме ситуацията с грошовете, аз си спомням много добре че го критикувах, така че така ти се е сторило, че не сме разисквали.

# 2 049
  • Sunshine state
И аз смятам, че Дунев ще се прикачи към лагера на Вила и ко, с което ще ме загуби окончателно и от фаворит, ще изпадне до дъното.

# 2 050
Дунев просто няма избор. С действията си Валентин му стана основен враг. Вили ги обработва всички, че Валентин иска да обработва Момчил,  "Светото трио" ще са срещу Момчил и сега - срещу Валентин. Дунев дори да харесва Момчил вече няма избор. Вальо така изплеска нещата че той трябва или да си предаде капитанската лента на Момчил или да иде в другия отбор и да изпъдят Вальо

Дунев ми изглежда много слабохарактерен за капитан. При номинациите се пусна по най-малкото съпротивление, и двата гласа за един човек. Спокойно можеше Виолета да номинира с единия глас, с другия Туньо и да се изясняват. Сега пък вместо да ги събере всички на масата и да обяви на всеослушание предложението на Валентин, за да няма скрито покрито изчака да си тръгна Валентин и номинираните, за да седне да клюкари. Много грозно впечатление ми направи, че дори не се предложи да е съюзник някому. Вили ще го манипулира много лесно, супер удобен капитан. Вили сега има три гласа с неговите два - 5 на 2, и като дойде момента ще изгонят Дунев с 3 на 2 гласа и накрая единствения останал мъж - с 2-1

# 2 051
Момчи ме разбива.😁 Сигурно подсъзнателна мечта има, да стане метеоролог. 😁
Каква ще е утрешната битка ? - слънчево, без вятър.
Мисля да се върна след първата битка , за да хвана следобедното слънце.
 🤣🤣🤣

Това беше отговор на подканянето на Вальо да направят прогноза за битката.Не знам как точно си я представяше Вальо тази прогноза, но Момчил се избъзика.

# 2 052
Момчил печели моите десет точки. Културен, интелигентен, добър плувец....Силно се надявам да обърка плановете на Вили и да остане. Прояви и чувство за хумор, а и усет.

Какво значи прогнози да правим? Сега да кажем примерно - Туньо ще падне. И да го настрои срещу другите участници. И после Вальо не бил интригант?
Вальо се мисли за много хитър, мисли си че може да играе с всички, да отдели Момчил, да го направи капитан и да командори, ама няма да му се отвори парашута. Не е от класата на Виолета, а е доста простичък и му се виждат номерцата.

# 2 053
Като човек, който е гледал всички сезони- сега като видях списъка поне 1/3 все още не ги свързвам с образ. Изненадана съм и за Крум, че е на 25. Валентин наистина ми изглежда към 60-те. Като Мистър Пропър е. Мъчи ме една мисъл и ще я споделя с неджда да ми се махне от главата- Валентин има нужда от лечение от гъбички по краката. Ето, казах го. Като човек, който спортува- трябва да е внимателен към тези елементи. На мен лично не ми е симпатичен, много първичен, по наше време щяхме да щажем "слагач". Дъщеря му изглежда добро дете.

# 2 054
  • Sunshine state
Това с ноктите и аз си го пимислих вчера, а и хапвахме като ги даваха, та гледах да не зяпам много.. 😆

Общи условия

Активация на акаунт