💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 055
Не, първичен и слагач са две различни неща. И на мен ми изглежда слагач, но не в смисъл на първичен, а че е опортюнист. Мазник ако щете. Туньо имаше кретенска реакция в играта, а и после, но човека поне е директен. Вальо е интригант, все гледа да се присламчи към силния  на деня- последователно това бяха Туньо, Вили и Момчил. Твърде бързо сменя лагерите, това ще му изиграе лоша шега. За него щеше да е по-полезно да е на страната на Вили и после да отстранят Момчил, Дунев и Мартин, но е решил че няма да има решаващата дума.

Снимките не го отразяват хубаво, в играта има шкембак и изглежда поне на 60 г. Як е, но дотам. За мъкнене  и бутане става, но извън това - не.  Дунев е с 2 г. а изглежда по-добре от него. Да побелял е, но няма грам тлъстина. Ама грам. То не е номерът само да си релефен. Кличко няма граф релеф, но на 44 г. мачкаше 25 годишни сътезатели,  изваяни догоре. Баща ми е почти на 70 г., а изглежда по-добре от Валентин.
Не съм му гледал краката, жените сте по-наблюдателни.

# 2 056
Чета редовно темата, но едно нещо ми направи впечатление, което досега никой не отбеляза. При загубата на сините обвинения логично първо бяха хвърлени към Туньо за пъзела, впоследствие и към Момчил от страна на Виолета защото се били разбрали един от тях двамата да реди пъзела. В цялата ситуация обаче защо всички забравиха, че можеха да имат предимство, а Дунев избра грошовете? Нито в предаването, нито тук някой отчете този детайл. А той не само взе грошовете, а и опита да излъже хората в племето за мотивите си защо го е направил - когато Димо го попита какво избира, Дунев каза "надявам се да не изляза егоист", тоест тези приказки за това как го правел за дъщеря си са ясна лъжа. После пак се направи на ударен, като каза че искал да ги върне. Да не говорим и за клюкарщината с двете перхидролки и Елвиса, изключително НЕмъжка постъпка.

Съмнявам се, че някой е забравил това. На Дунев напоследък доста му се срина авторитета - не толкова че ги взе грошовете, колкото заради лъжата. после пък прояви слабохарактерност при номинациите и накрая тръгна да клюкари. Сините обаче имат много по-сериозен проблем и той е че вече има вътрешно разделение на лагери - Виолета, Моника и Мартин срещу Вальо и Момчил. Дунев доскоро бе свободен електрон, плъзгащ се по най-малкото съпротивление, но след тази изцепка на Вальо твърдо ще се закачи към "светата троица"

Впрочем тук коментирахме ситуацията с грошовете, аз си спомням много добре че го критикувах, така че така ти се е сторило, че не сме разисквали.

Да, това за грошовете се коментира, но нямаше като че ли толкова обсъждане, че бяха взети за сметка на предимството в елиминационната битка. Никой от Старейшините не направи коментар, че са могли да имат предимство после като си правеха равносметка след битката, а и на номинациите. Според мен Дунев малко им е взел страха със статута си на легендарен спортист и никой не би отправил критика към него. Ще е много труден за елиминиране - физически е сред най-добрите този сезон, социално също ще е непоклатим.

# 2 057
Наистина е непоклатим, но нека не забравяме, че и дъщеря му е вътре. Още не знаем на какво е способна, но каквото видяхме - не беше впечатляващо. Ако тя влезе в племето и се представя по същия начин, това може да доведе до номинации към нея, на което Дунев ще се опъне и в тази ситуация виждам потенциален конфликт.

# 2 058
Не толкова че им е взел страха. Просто на този етап никой няма интерес да го маха - най-малко лагера на Вили. Момчил гледа на него като на капитан и силен сътезател, а Вальо още не осъзнал какав страхотна изцепка направи и направо си закачи мишена на гърба. Може би си представяше, че щом е слабохарактерен Дунев директно ще си отстъпи капитанството на Момчил, ама се прецака жестоко, защото подходи левашката и настъпи Дунев по мазола.
А сега като се изпокарат последното за което ще мислят е грошовете на Дунев.

Ако дъщеря му влезе, допускам че по-скоро самият Дунев ще номинират, за да не станат фактор с дъщеря му с три гласа.тогава ще сменят капитана.

# 2 059
Гатьо с тия 41 си е готов за племето на Наборите.. иначе изглежда по-млад  Wink

# 2 060
Чакайте, капитаните няма ли да си се сменят така или наче? Или пак съм изтървала нещо. Как Дунев ще седи само?

# 2 061
Е какво толкова, че Вальо е предложил Момчил за капитан. Нали всяка седмица се избира капитан. Или Дунев е решил, че по дифолт все той ще е? Още повече, че не показа особено капитански заложби .

# 2 062
  • София
Зависи кого изберат, може и да се позадържи доста един капитан.

Чакайте, капитаните няма ли да си се сменят така или наче? Или пак съм изтървала нещо. Как Дунев ще седи само?

# 2 063
Не мисля, егото на всички в отбора им е в повече, няма дълго да понесат един капитан. Борбата за двата гласа ще става все по-задълбочена.

# 2 064
Един капитан може много дълго време да се задържи. Кой ще го смени Дунев - има три гласа зад него и с неговите два - пет. Отсреща са Валентин и Момчил. Дунев е страшно удобен за Вили ще прави каквото тя каже, а той ще си дава двата гласа. А тя няма да носи отговорност. Дева Мария. Ще си го избират докато не стане неудобен или докато не се слеят племената.

Оряшкова кой ще я бутн, тя ги носи на раменете си?

Гатю е по проблемен, там четириматат млади могат да направят коалиция и да го бутнат. Реално той има три гласа - два негови и един на Николай.

# 2 065
  • Sunshine state
Аз очаквам на избора за капитан Виолета да настоява да е жена.  Даже съм почти сигурна  в това.

# 2 066
По принцип е така, но смятам, че Моника ще 'и свърши същата работа на Вили, както и Елвис. Според мен има вариант да се опита да си затвърди позицията, като им отдаде нужното доверие за капитан.

След Оряшкова е Ситнилска, задължително, вече след това - не знам.

Гладиаторите още се наместват, може Ники да е следващ капитан, докато успеят да си изградят стратегия младите.

# 2 067
Не, първичен и слагач са две различни неща.

Скрит текст:
Моля да не ме осиновявате във форума. Нямам намерение да споря с вас или с когото и да е тук какво и защо мисля. Развивайте си ваши мисли, не ме редактирайте мен.

# 2 068
Аз смятам, че е много елементарна грешката да влизаш и да афишираш колко си честен, достоен, мъжкар, играта трябвало да се играе така и т.н., защото в първия момент, когато ти запари под краката, ще осъществиш поведение, което ще се изтълкува като недостойно, неморално, немъжкарско и т.н. Дунев, Вальо и Патьо или там Гатьо - както му казват, ще берат ядове. Съвсем отделно, че като навираш тия си достойнства в лицето на някого, то значи има нещо миризливо като цяло. И проблемът в това цялото нещо е, че падаш в очите на другите в плементо, дразниш и много вероятно да те нарочат за гонене. А отвън си подриваш имиджа, ако си по-известна личност като Дунев. Аз лично не гознаех какъв е. На мен ми бие на селски хитрец, заедно с другия - Валентин, като онзи даже не умее и да въздейства психически върху другите. И опитвайки се, се вижда колко нескопосано го прави.

# 2 069
Аз имам един въпрос, Туньо го няма, сега някой от бордото племе ще влиза ли? Някой, който е схаванл по-добре нещата - да сподели. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт