💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 868
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 115
Аз чакам с нетърпение съботите заради Гого, да се слави името му,😁 а той можело да не участва.😪 Как така All stars без Гого??? Юлиян няма да участва , остава и Неделчо да не влезе и то какво остана един Фифо. Ееее развалят ми удоволствието две години преди това.😡

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 12:53 от Joy 05

# 2 116
Културен човек който иска да се доказваш пред него. и те предизвиква на набирания.

# 2 117
Напълно логично е поведението на Радо, дори и да има някои минуси. Изкарвате го като някаква обичайна ситуация, в която няма предистория. Всички влязоха на контра на момчетата от самото начало, лоши погледи, делене на групички. Малко като магаре е Радо, но и аз да бях нямаше да искам да помагам или да прислугам на тия. Отношението е много ключово тук, когато ти не подхождаш уважително и адекватно - какво очакваш от отсрещната страна? Да ти сваля шапка?

# 2 118
Николай каза на Радо, че последният нямал абсолютно никаква воля - понеже мрънкал за храна, което не са излъчвали.

# 2 119
Съобразителен и културен човек не заплашва с физическа саморазправа. Дано на никого не му се налага да среща културни хора, които разрешават споровете с юмруци. На мен лично не ми се иска да попадам в новините.

Аз никъде не съм коментирала, че Николай е културен. Коментарът на Николай вече беше обсъден по-назад. Коментирам, че едва ли не Радо беше изкаран като някой герой, понеже натрил носовете на мутрите. А за мен лично, той не пада по-далеч от тях по ум. С тези си размишление, ако имаше мускули, щеше да е същият.

# 2 120
  • София
Аз никъде не съм коментирала, че Николай е културен. Коментарът на Николай вече беше обсъден по-назад. Коментирам, че едва ли не Радо беше изкаран като някой герой, понеже натрил носовете на мутрите. А за мен лично, той не пада по-далеч от тях по ум. С тези си размишление, ако имаше мускули, щеше да е същият.
Извинявай, сега се върнах да прочета и коментарът е всъщност за Радостин, правех нещо друго, докато четях и прочетох "но Е съобразителен и..."

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 21:06 от La Vikinga

# 2 121
Николай каза на Радо, че последният нямал абсолютно никаква воля - понеже мрънкал за храна, което не са излъчвали.

Дори да се е оплаква, е абсурдно да казваш, на човек плавал в океана и висял на кръст, че няма воля.

# 2 122
Поредният надъхан.
Иииии Фифоооооо.

# 2 123
Ама не знам защо коментираме само прословутия маркуч, а всички забравихме как целият отбор строял заслон, докато Радо си топлел крачетата? Разбирам, че Гатьо и сие са дразнители, но някак не върви удобно да чуваме и да си нагласяме. Радо не е отборен играч и е нормално това да дразни останалите.

Това,че някой те дразни не е повод да го действаш като висшестоящ, всички там са равни , млади или стари, никой не е с чин генерал

# 2 124
А че как. Гатю си е донесъл чина от армията. Капитан.Joy

# 2 125
Иронията Фифо да играе за жените 😂

Радостин в оригиналната ситуация се държа съвсем нормално с Гатьо и му каза, че върши нещо. Не виждам защо е необходимо да се държи уважително към хора, които не му го демонстрират насреща.

# 2 126
Страхотен Филип, независимо от нелепото аутфитче Simple Smile

# 2 127
Защо са го облекли така?

# 2 128
На Теодор му приседна , когато видя Фифо.🤣 Ама пък много ми харесва татуса на новичкия. Ако иска има татус, ако не иска пуска си по- дълга коса и вече няма. 😁 Магия.🤣

# 2 129
  • София
Ох, така ми стана мило като гледам старите кадри.
Такъв каст като на сезон 4 няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт