💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 883
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Днес да не се объркате нещо - Игри на волята стартира в 20:00 ч.

Sause baus!
Май Гого няма да го видим, но не съм сигурен. Не мога да ти кажа. Но никъде не съм видял да рекламира тези неща, а той 100% би се похвалил със стори. Но може и да ни изненадат, ще видим. Той все пак беше на два пъти при тях по време на заснемането на сезона. Много хора се изредиха там...

Savannah.
Не. Когато отпадне някой елиминиран на негово място не идва автоматично някой от Изгубените.
Предполагам, че в понеделник ще гледаме дуел между Изгубените за място в някое племе + териториалната битка.

Един хубав колаж от големи играчи на Арената!

# 2 101
Ама с какво екипче са го издокарали 😁

По цвят ми прилича на дошло от Алеекспрес бонус към раничките дето се скъсаха. Представяте ли си Фифо по съдран екип- епохално!
Дяволо, благодаря, че уточни часа!

# 2 102
В плуването е невероятен, задържа се дълго на кръста и ако не се лъжа нареди кубчето на Рубик?

Лъжеш се. Чак ти се чудя как пишеш такива простанни "анализи", а не си правиш труда да изгледаш епизодите.

# 2 103
Мале, Моника е на 35г , а Николай бедрото само на 32?! 😳
Оряшковя и тя е под 40, а баба ти Виолетка, оф тя ми била набор. Прилича ми на 50+, хем е с разни, явни подобрения по лицето.

# 2 104
ПСК "Черно море"2018

Тук са и шампионките на 50 метра бътерфлай - щафета за девойки (до 16 г.) – Калина Николаева, Божидара Орленко, Ива Георгиева (горе на центъра във втория ред)и Бояна Кирчева.

# 2 105
Ама с какво екипче са го издокарали 😁

Представяте ли си Фифо по съдран екип
Чул те Господ! Laughing

# 2 106
Радо е самонадеян, но не е като да няма основания нали? В плуването е невероятен, задържа се дълго на кръста и ако не се лъжа нареди кубчето на Рубик? откъде накъде ще дава на един Гатю да го командва? Да не му е старшина?
Дунев и Орешкова са много по-успели спортисти от Радо, но не са самонадеяни. Сцената с маркуча и отказа му че пере беше безумна. Можеше да е малко по-услужлив.

Сцената с маркуча може да има съвсем друг прочит.И аз да бях нямаше да изпълня заповедта на Гатьо.От къде на къде ще раздава команди все едно другите са му роби и трябва да ги изпълняват.Има психологически момент тук.Ако му изпълниш заповедта се получава че си се пречупил и после ставаш безгласна буква.Въпрос и на чест е.Не е просто някакъв маркуч.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 19:46 от biglubo

# 2 107
Абсолютно! И аз да бях нямаше да ида. Гатю не каза "би ли отишъл?" или нещо от тоя род, а взе да му нарежда. И аз не бих отишъл при такива команди, освен ако човекът не ми е шеф, а Гатю не е. Това че е капитан не му дава права да командва.

# 2 108
В плуването е невероятен, задържа се дълго на кръста и ако не се лъжа нареди кубчето на Рубик?

Лъжеш се. Чак ти се чудя как пишеш такива простанни "анализи", а не си правиш труда да изгледаш епизодите.

От толкова анализи не остава време за гледане;)

# 2 109
Ама не знам защо коментираме само прословутия маркуч, а всички забравихме как целият отбор строял заслон, докато Радо си топлел крачетата? Разбирам, че Гатьо и сие са дразнители, но някак не върви удобно да чуваме и да си нагласяме. Радо не е отборен играч и е нормално това да дразни останалите.

# 2 110
На мен Радо също ми идва доста самонадеян и егоцентричен. Гатьо ми е комичен и продукцията го гаври допълнително. В синьото племе Момчи ще е абониран за номинации.
Както беше Филип миналия сезон.
Момчил ми е за сега фаворит.

# 2 111
Ама не знам защо коментираме само прословутия маркуч, а всички забравихме как целият отбор строял заслон, докато Радо си топлел крачетата? Разбирам, че Гатьо и сие са дразнители, но някак не върви удобно да чуваме и да си нагласяме. Радо не е отборен играч и е нормално това да дразни останалите.

Коментираме конкретно случая с маркуча, защото него видяхме.Думи на Гатьо няма как да коментирам, защото хич му нямам вяра на това което казва.Да, Радо може да не е отборен играч, да има голямо самочувствие и други слаби страни, но това не означава, че трябва да скача всеки път когато Гатьо му нареди нещо.

# 2 112
Брех! И момента със заслона съм го пропуснала. Ако е вярно - да, тъпо е това. Ама обясни му, покажи му, научи го, кажи го тактично. Млад е, ще узрее, ще се научи Радо, обаче Патьо по-умен няма да стане.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 20:18 от Мила Атова

# 2 113
Филип е сменил прическата най-после, много по-добре е така - снимката от сватбата гледам. Ако махне и мустака, съвсем ще изчисти ретро излъчването, което има - според мен.

# 2 114
  • София
А и да допълня. Ясно е, че Николай не е силен играч, но един съобразителен и културен човек ще се аргументира без да унижава този отсреща. Радо има какво да учи, с арогантност няма да постигне много в социалния си живот.
Съобразителен и културен човек не заплашва с физическа саморазправа. Дано на никого не му се налага да среща културни хора, които разрешават споровете с юмруци. На мен лично не ми се иска да попадам в новините.

Общи условия

Активация на акаунт