💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 860
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Юли, Морунов, Гого, Филип и разбира се Ваня, са задължителни Ол Старс.
И от мен да мине може и г-н Панчев.

# 2 221
  • София
Той и Фифо щеше да участва според мен. И без този кастинг. Как няма да извикат човека, който печели всички анкети във Фейсбук, Инстаграм и Бг Мама?
Явно на тези битки ще видим тези, които са имали свободно време и са се съгласили за това шоу. Гого може точно тогава да е преподавал или нещо си там. Едва ли не са го поканили. Абсурд според мен. Как ще пропуснат такава находка като него? Да не са луди. Но може би Гого е бил зает.

Това момче Теодор е машина, имам инфо за него. Ама вижте, много е трудно за човек без опит да го хвърлиш там на тези тежки трасета. Колабирал е доколкото разбрах, ама това е така, защото се е вложил яко в началото, не си е разпределил силите. Ако беше постоял малко в игрите и да поиграе малко съм сигурен, че щеше да се представи по-добре.
Иначе не вярвайте на тези неща, че е бил отрязан и т.н. Момчето има голям шанс да участва.
Има цяла година и много неизвестни. А и това да загубиш от Филип и то не с много даже е реклама, а не провал.

Цецо, Калоян и Даниел 😊

# 2 222
  • Някъде в Матрицата

На мен ми се иска да поканят и Мартин (ако не бъркам името) от сезон 3. Този, който отстрани Симеон от острова на отшелника и който (Симеон)  вместо да си отиде у дома се оказа редовен участник. Това ми се стори доста несправедливо тогава. Затова ми се иска този Мартин да получи нов шанс в Ол Старс. Все пак изкара доста време като отшелник.

# 2 223
  • София
Както знаете може би всички, Фифо се ожени днес. Simple Smile

Фифо, желая ти от сърце много семейно щастие и здраве! И много деца. Да сте живи и здрави! 🙂

Ето две гифчета от сватбата.

# 2 224

И Роберта.

# 2 225
  • София
Гледам, че Бенджи (Албена Ситнилска) има много фенове тук, е ето ви я с премяна 😊

# 2 226
Очаквана победа за Филип. Състезатели като него са удоволствие за гледане и се радвам, че го видях отново на арената. Жал ми стана за Теодор, че трябваше да се изправи точно срещу Филип. Веднага го отписах. Въпреки това дано успее да влезе в 6 - ти сезон. Всичко е възможно с тези продуценти. Simple Smile

Мешки от Джъмбо, съоръжения изработени в час по "бит и техника" 2 клас,  обезопасяване тип " Господ пази", креативност, разнообразни битки, игри - 0. За една седмица 2 битки повтарят. Не е интересно става досадно. Ники Мартинов явно го е закъсал откъм идеи, ако се е изчерпал да го сменяват. Simple Smile

Мислех, че тази вечер ще има битка и между Забравените да влиза някой от тях в основните племена. Явно ще бъде през седмицата. Simple Smile

Виж сега, нормално е, цялата апаратура и супер техника, всички психолози , психиатри сценаристи и прочие персонал в момента е зает да мъдри и наглася игра , с която да вкарат Мани1 в отбора...тъй , че простено им е то , не е задача за всеки Grinning

# 2 227
Значии ако поканят и Мани от трети сезон за all stars направо ги признавам продукцията Sweat SmileSweat SmileSweat SmileНеделчо удар ще получи Satisfied

# 2 228
Според мен в ол старс трябва да има учасници като Тошко (сезон 2) Ники майонезата, Мани, Александър (сезон 2) и Любо (сезон 2) не са много силни учасници  но трябва да  има дразнители

# 2 229
Тошко и аз бих го гледала пак, но той си имаше някакви сериозни пререкания с продукцията, затова не вярвам да го видим. Освен робокопите по терена и в социалната част, трябва да поканят и колоритни участници, иначе ще е скучно.

# 2 230
Значии ако поканят и Мани от трети сезон за all stars направо ги признавам продукцията Sweat SmileSweat SmileSweat SmileНеделчо удар ще получи Satisfied

Че какъв all stars ще е без най-голямата звезда на игрите.Мога да гледам безкрайно как атакуваше стената;)

# 2 231
Скрит текст:
Чета редовно темата, но едно нещо ми направи впечатление, което досега никой не отбеляза. При загубата на сините обвинения логично първо бяха хвърлени към Туньо за пъзела, впоследствие и към Момчил от страна на Виолета защото се били разбрали един от тях двамата да реди пъзела. В цялата ситуация обаче защо всички забравиха, че можеха да имат предимство, а Дунев избра грошовете? Нито в предаването, нито тук някой отчете този детайл. А той не само взе грошовете, а и опита да излъже хората в племето за мотивите си защо го е направил - когато Димо го попита какво избира, Дунев каза "надявам се да не изляза егоист", тоест тези приказки за това как го правел за дъщеря си са ясна лъжа. После пак се направи на ударен, като каза че искал да ги върне. Да не говорим и за клюкарщината с двете перхидролки и Елвиса, изключително НЕмъжка постъпка.
Съмнявам се, че някой е забравил това. На Дунев напоследък доста му се срина авторитета - не толкова че ги взе грошовете, колкото заради лъжата. после пък прояви слабохарактерност при номинациите и накрая тръгна да клюкари. Сините обаче имат много по-сериозен проблем и той е че вече има вътрешно разделение на лагери - Виолета, Моника и Мартин срещу Вальо и Момчил. Дунев доскоро бе свободен електрон, плъзгащ се по най-малкото съпротивление, но след тази изцепка на Вальо твърдо ще се закачи към "светата троица"

Впрочем тук коментирахме ситуацията с грошовете, аз си спомням много добре че го критикувах, така че така ти се е сторило, че не сме разисквали.
Да, това за грошовете се коментира, но нямаше като че ли толкова обсъждане, че бяха взети за сметка на предимството в елиминационната битка. Никой от Старейшините не направи коментар, че са могли да имат предимство после като си правеха равносметка след битката, а и на номинациите. Според мен Дунев малко им е взел страха със статута си на легендарен спортист и никой не би отправил критика към него. Ще е много труден за елиминиране - физически е сред най-добрите този сезон, социално също ще е непоклатим.

Може би ,защото предимствата в последните два сезона бяха нищожни. С тях и без тях все тая. Предполага се, че участниците са гледали внимателно предните сезони.

# 2 232
За мен в All stars трябва да са Юлиан, Добрин, Неделчо, Морунов и Горилата.
Но Юлиан сигурна няма да го поканят едно  че се съдеше с продукцията, второ че е от първия сезон, а тогава бяха с друг формат и друга водеща.
От сезон три Неделчо, Морунов, Горилата и Елизабет за мен са задължителни. Бих се радвал и да видим Амелия-Мира.

# 2 233
  • София
Ако може без Манита.
Първата изобщо не беше за тази игра, втората се компрометира.

# 2 234
  • София
Тъй като много се споменава Ники Мартинов, то вечния сървайвър вече не работи за Игри на волята. Друг отговаря за игрите този сезон. Не знам кой е.
Ники Мартинов от този сезон отговаря за игрите във Фермата. Вече работи за Иван и Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт