💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 875
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Стана ми много гадно за Теодор. Момчето има потенциал.
Разбира се, че бях за Фифо.
Ще ми се подобри настроението ако Алекса се яви и падне.

# 2 206
Цялата работа можеше да се направи по друг начин. Идват Изгубените, Амазонките разбират за племето, но ги заклеват да мълчат. Пускат двама "супермени" например Филип срещу Морунов. И едните залагат на единия, другите на другия за храна.

А Теодор да си го пуснат срещу участник нормална категория и това да няма общо с нахранването на амазонките.

# 2 207
Ще спомена играч който изобщо не е коментиран почти в днешно време - Александър от Сезон 3. Да, по много гаден начин се изгабарка с продукцията, но беше много силен. На онази битка с кръстовете стоеше перфектно и можеше да стои още много. Много подценен участник и забравен от всеки. Въпреки всичко се надявам да бъде поканен за евентуален All Stars сезон, за да се покаже на какво ниво всъщност е той. Може би не е толкова добър колкото Фифо, но е близо до него със сигурност.

# 2 208
Напоследък го коментирам почти непрестанно. Не бих го нарекъл силен, като чиста физическа сила имаше къде по-силни от него- Добрин, Юлиан, Веселин, дори Пламен.

Като играч също не бе комплексен - падна тъкмо на баскетбол, а това трябваше да е игра за него. И в пъзелите и плуването го нямаше никакъв. А държането му...не, то даже не си заслужава коментар. Допусна разделение в племето и дори допринесе за него. Беше егоцентричен, след загубата в баскетболната игра реагира като Туньо и отиде да се цупи. има ли смисъл още да припомням?

А ти имаш предвид от сезон 3, аз мислех, че за Сашо от сезон 1. Той ми е останал в главата. Кой бе Александър от сезон 3 - помня Неделчо, Морунов, Мани, Стоян, Горилата, Стратимир, Елизабет и Симеон.

# 2 209
Ми дано поканят обичани участници, а не Слипа примерно...то аз само предния сезон гледАх, но то и в другите доколкото съм ви чела, е подобно.
Аз сега гледам Фиго, окръглил се е малко, но и тия мешки...а и много тежка игра...

# 2 210
Напоследък го коментирам почти непрестанно. Не бих го нарекъл силен, като чиста физическа сила имаше къде по-силни от него- Добрин, Юлиан, Веселин, дори Пламен.

Като играч също не бе комплексен - падна тъкмо на баскетбол, а това трябваше да е игра за него. И в пъзелите и плуването го нямаше никакъв.
Това е друг Алекс. Онзи дето си тръгна след скандала с чувалите с храна 😭😂

# 2 211
  • Варна
Очаквана победа за Филип. Състезатели като него са удоволствие за гледане и се радвам, че го видях отново на арената. Жал ми стана за Теодор, че трябваше да се изправи точно срещу Филип. Веднага го отписах. Въпреки това дано успее да влезе в 6 - ти сезон. Всичко е възможно с тези продуценти. Simple Smile

Мешки от Джъмбо, съоръжения изработени в час по "бит и техника" 2 клас,  обезопасяване тип " Господ пази", креативност, разнообразни битки, игри - 0. За една седмица 2 битки повтарят. Не е интересно става досадно. Ники Мартинов явно го е закъсал откъм идеи, ако се е изчерпал да го сменяват. Simple Smile

Мислех, че тази вечер ще има битка и между Забравените да влиза някой от тях в основните племена. Явно ще бъде през седмицата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 21:59 от floren

# 2 212
никаква битка. В промото си дадоха, че целта е да нахранят амазонките.

# 2 213
Аз съм на мнение, че Ганьо е козирувал и лизал задници цял живот и при него се проявява компенсаторен механизъм. Иска му се и той да командири.

Яко избиване на комплекси, него са го мачкали старшините и сега видя своята възможност да излее гнева и отрицателните емоции,натрупани през годините върху младите,за които казармата е само бащини спомени,разказани на масата.

# 2 214
Гатю обезцени значението на думата "командос" и го сведе до "ротен старшина"

# 2 215
  • София
Още не съм гледал ама аз вече знаех, че Фифо побеждава. Някой съмнявал ли се е?
Ще го гледам по-късно. 😎
Фифо може да загуби тежка многокомпонентна битка с много повторения само от друг много силен професионален кросфитър, но този кросфитър трябва и да е отличен плувец, иначе никакъв шанс. Такъв е Борис от сезон 2, Цецо от сегашния сезон и това е. Само че те не са такива плувци и за това нямат шанс.

И какво сега, Фифо сексиста нахрани жените Амазонки. 😀😋

За съжаление няма да видим Гого на Арената, което е много, много странно. Не знам поради каква причина.
Но вижте тези кастове за Ол Старс са малко пунта мара според мен. Така или иначе като дойде Ол Старса аз лично съм убеден, че в него ще видим и Гого и Неделчо и много други любимци. То един Ол Старс ще е с поне 24 човека най-малко. Най-малко. А тези битки ще са само 3, 4 съботи доколкото знам. Може би някои участници ще ги претупат по-набързо, т.е. ще гледаме няколко битки в една вечер, а не само една както днес.

Та ето участниците, които ще гледаме:
Мъже: Фифо (сезон 4), Алекса (сезон 4), Андрей (сезон 3), Милен (сезон 2), Стратимир (сезон 3), Морунов (сезон 3) и Георги (сезон 4)
Жени: Михаела (сезон 4), Зорница (сезон 4), Джералдин (сезон 2) и Ваня (сезон 2)

# 2 216
Калоян ми е голям дечко, супер тих и наивен, то човек не може да му се и разсърди.

На мен пък ми е залюхан,грам няма от чара,дар словото и непукизма на Жоро.

Очаквам да стигне по-напред точно,защото се губи измежду другите мъже,които "задушават" с тестостерон и мускули и ако не допусне някъде фатална грешка в игрите,няма да е на мушка при елиминации.

Освен това е още малък и се влияе и респектира от останалите, следва ги и иска да е част от отбора,докато на Жоро не му дремеше,че някой не го харесва.

# 2 217
  • София
Туньо в ''Събуди се''
Интересно е, гледайте. Кратко е.

Натъжих се като гледах това видео... 🙁

Трифон Симеонов-Туньо: „Игри на волята“ не успяха да ме пречупят

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 22:20 от Diavolo

# 2 218
  • София
Значи Ол старс без Гого не става, според мен директно ще е там. Иначе браво на Филип днес, бях сигурна, че ще спечели! Щастлив семеен живот му пожелавам!

# 2 219
  • Някъде в Матрицата
никаква битка. В промото си дадоха, че целта е да нахранят амазонките.
Не, целта е запълване на телевизионно време и гонене на рейтинг. А "нахранването на амазонките" е опит за успокояване на духовете. Ясен им е на продуцентите отзвука, като покажат 8 жени на реката гладни и на студено, така че са намерили начин да ги нахранят.

Общи условия

Активация на акаунт