💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 803
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 190
На хартия ми харесваше идеята, но в момента се чувствам неприятно да гледам този тип битки. Мисля, че ще си спестя тези епизоди.

# 2 191
Баси кефа- зяпаха шоу и храна получиха без да си мръднат пръста 😂

# 2 192
А! Димо май няма право да прави реклама в предаването? Какви са тия салами от „Орехите"

И  на хартия не ми харесваше. Не е нормално да залагаш нещо, без риск от загуба. Нито да играят  супермен срещу "обикновен човек"

# 2 193
Когато два пъти седмично се повтарят битките малко губя интерес, би било по-интересно поне едната да е нова.

# 2 194
Браво на Филип, много добро представяне, само плуването беше доста страннно.
Но се изгавриха с Теодор. Не че е първата гавра за продукцията.
Всъщност "Гавра" е другото име на "Игри на волята".
Според мен не трябваше състезателите да знаят за залога на момичетата. Все едно е конно състезание, но вместо на коне, са заложили на хора.  Димо с много нелепи коментари днес.

# 2 195
  • София
Ох, добре, че беше само един час. Bowtie

# 2 196
Ужас. Едната амазонка се преби.

Вальо за пореден път е двуличник. Видя че нещата се обръщат и побърза да избяга. Лакътя го боли.

# 2 197
От промото изглежда, че пак ще експлоатираме последствията от зле измислените им съоражения. Дано не е имало сериозна щета по Мудева.

# 2 198
Коя амазонка си удари много лошо главата?

# 2 199
  • Буркина Фасо
Баси кефа- зяпаха шоу и храна получиха без да си мръднат пръста 😂
невиждано до сега в Игрите Smiley

ако и сега не бяха познали имах чувството, че щеше да завали дъжд от салами - само и само да им дадат храна.

# 2 200
Май Мудева? Оряшкова е на крака.

Този път гледах съботното, само за да разбера дали ще се нахранят амазонките, ама ако всички съботни ще са от този тип - няма да гледам следващата

# 2 201
Коя амазонка си удари много лошо главата?

Мудева.

# 2 202
На мен ми се стори, че Ива беше ударената.

# 2 203
В понеделник пак влачене и мъкнене и за капак човешка кула.😡 Убиха ги тези жени, пак нямат почти никакъв шанс. Дано Мудева не е сериозно ударена.  🤞 И дано не "пречукат" някой до края с техните необмислени игри.
 А относно Валката , както и очаквах разбрал е че не е за тази игра. Американката се беше наежила да прави скандал ( все пак и трябва следващ номиниран ) и когато Вальо и каза , че иска да си тръгне си забрави граматиката.TrollfaceTrollface😁

# 2 204
Значи тя някоя от тях може да е изтървала варела и от слабост. Те едни луканки за седмица глад не оправят работата. Каквото и да си мислят сценаристите.
Тяхната логика май е "дадохме им лукалнките - дай сега пак да мъкнат варели"

А и другото -не виждам какъв бе проблема да нахранят Изгубените по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт