💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 885
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 235
Много голяма тревога са ми амазонките след като видях как една от тях пострада. Дано успеят да се доберат до стопанството малко да живнат. И дано Вальо си тръгне, така че да не се налага да има номинация тази седмица.

# 2 236
  • София
Ива се моли на Фифо за храна.
Оряшкова благодари на Фифо.
Цецо от сегашния сезон хвали приятеля си.

# 2 237
  • София
Стана ми жал за Теодор, въпреки че да гледа човек Фифо как играе, винаги е удоволствие. Това с тежестите беше напълно излишно, битката си е трудна и без тях.
Луканка след джанки е една особено полезна храна, но пак по-добре от нищо...

# 2 238
  • София
Забравете за Юлиян в Ол Старс, като гледам как храни продукцията в сторитата си в Инстаграм... 😮😢

# 2 239
Тъй като много се споменава Ники Мартинов, то вечния сървайвър вече не работи за Игри на волята. Друг отговаря за игрите този сезон. Не знам кой е.
Ники Мартинов от този сезон отговаря за игрите във Фермата. Вече работи за Иван и Андрей.

Интересна промяна, добре че има хора като с теб ( и още някой съфорумец споделя такива неща,ама не помня точно кой беше) с достъп до вътрешна информация,та да научим нещо за самата продукция, което не е свързано само с участниците ( на мен ми е любопитно,поне).

Още като видях първата игра и ми се стори,че има промяна в самите съоръжения, просто не бях сигурна дали идва от човека,който ги мисли ( както стана ясно) или просто са решили малко да внесат разнообразие.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 23:30 от Electric Papaya

# 2 240
Вече ми е ясно защо Фермата заприлича на Сървайвър…

# 2 241
Много тъпо се получи. На амазонките не трябва да се подарява храна, а да им се дава съвсем реален шанс да я заслужат. Което изключва силови битки за териториалната и капитанската.

# 2 242
Значи, ако вкарват Мани от сезон 3 трябва задължително да вкарат и Стоян, за да има кой да я носи по трасето все пак Joy

# 2 243
  • София
А Стоян го мярнах в репортаж по новините, с колеги придружаваха някакъв закачулен тип май.

# 2 244
А Стоян го мярнах в репортаж по новините, с колеги придружаваха някакъв закачулен тип май.
Участва в ареста на Черепа, аз също го видях в ескорта.

# 2 245
Сигурно са предложили на Гого, но с битка или без, той няма да влезе. Човек като него няма да се набута втори път в Стъкмистиката, сигурна съм.

# 2 246
Гледам на запис, в началото на битката съм. Значи този човек, който бил един от най-силните, стъпвали на арената, няколко пъти е бил на кастинги, но досега са го отхвърляли? Изправят го срещу доказан състезател и карат амазонките да залагат. Предвидимо ще заложат на познатото. Предлагат на гладните храна - нещо, което почти никога в предаването не го правят или само дразнят с думи. Дотук стигам до извода, че целта е да се покаже това ново лице като супер силен играч, способен да надиграе Фифо. Ако се случи другото, не разбирам концепцията да унижиш някого, който има огромно желание да участва. Rolling Eyes

# 2 247
Още съм до средата, но действително, @NotMyCircus, причерня ми като чух пак за кануто.

Има едно нещо което от вчера се канех да напиша и сега бързам преди да забравя:
Абе каква беше тая чест дето все я защитават.
"Аз отивам да защитя честта си..."
Масово се ползват тия силни думи от кого ли не.

Значи какво излиза - ако те победят в някаква си битка в някакво предаване - вече си човек дето е загубил честта си????
И обратно - ако си я загубил предварително (няма значение как) като спечелиш някаква си битка в някакво предаване и ще си върнеш честта?
Айде моля по-леко със силните приказки!

# 2 248
Хора, сериозно ли толкова се кефите на Юлиян? Не съм от най-помнещите, но на мен все още ми стои горчививина от неговото участие, помня го като "надут пуяк", с не особено богат речник, добър на терена, но в сравнение с каста, който беше тогава... Мисля че е ясно защо толкова се е отличил.
Адски са ми неприятни хора с такова огромно самочувствие, не, защото не е подплатено, но се демонстрира по някакъв нахален и нелеп наперен начин. Дори и в Надкаст като го гледах, отново същото нещо ми направи впечатление. Тези публикации, които сте качили също... Нито е единствен, нито незаменим, нито най-добрият, за какъвто той се смята.
Малък паралел ще си позволя с Фифо, защото и той е с голямо самочувствие. При него обаче има някаква вродена почтеност, не се налага, не крещи, за да покаже колко е над всички (което точно помня от Юлиян) Освен това като сравня каста на 1ви сезон и на 4ти... И не само, за мен, Андрей, Морунов, Филип, Гого, Ваня и още няколко играчи от следващите сезони, биха му скрили шапката.
Аз лично даже стисках палци да не победи той, който и да е само не и той!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 14:18 от Andi30

# 2 249
Аз в началото изобщо не харесвах Юлиян, но по-късно започнах да го харесвам (до някъде защото опонентите му започнаха да ме дразнят повече от него). Ами справи се много добре в игрите и определено за мен заслужаваше да спечели (поне от последните 3 ми беше фаворит, а Добата беше най-лошият вариант).

И все пак - един от най-добрите играчи в първи сезон, а не във всички. С него или без него - все ми е едно. То в първи сезон половината бяха на курорт там и не знаеха какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт