💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 919
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 250
На мен ми е трудно да запомня още участниците в този сезон. Вмъкването на стари (за мен неизвестни, защото не съм гледала други сезони) и евентуални нови лица още повече ме затруднява. Разбирам абсолютно хората, които се кефят на стари герои, но защо не оставят появяването им в по-напреднал етап на играта, когато са останали по-малко участници от настоящия сезон?

Много съм впечатлена от обсесията на екипа с варелите. Питам се в колко още цвята ни предстои да видим варели.

Интересно ми е дали във военната подготовка на Гатьо е имало толкова изтощаващи тренировки като игрите тук.

# 2 251
  • София
Загледах го и аз.
Дунев ми прилича по поведение, а малко и визуално на един от Фермата, хлебар май беше с 4 деца. Дяволо ще се сети за името.

# 2 252
Аз в началото изобщо не харесвах Юлиян, но по-късно започнах да го харесвам (до някъде защото опонентите му започнаха да ме дразнят повече от него). Ами справи се много добре в игрите и определено за мен заслужаваше да спечели (поне от последните 3 ми беше фаворит, а Добата беше най-лошият вариант).

И все пак - един от най-добрите играчи в първи сезон, а не във всички. С него или без него - все ми е едно. То в първи сезон половината бяха на курорт там и не знаеха какво се случва.
Напълно Ви разбирам, абсолютно съм съгласна, че в неговия сезон е от най-добрите на терен. Поведението му обаче много ме отблъскваше, а коментара ми по негов адрес е провокиран от тези три снимки, които си е качил в инстаграм и от коментарите във фб, когато всички разбраха, че ще има all stars сезон, са започнали масово да пишат под публикации с победата на Филип, как Юлиян щял да го бие и нямал равен... амиии не мисля, даже няма база за сравнение, победите на Филип са на по трудни битки, с по-трудни съперници и т. н.

# 2 253
Хора, сериозно ли толкова се кефите на Юлиян? ...добър на терена, но в сравнение с каста, който беше тогава...
Много е снежно при вас посред лято 🤪, тъй че само минавам, за да спомена, че в Максимал Юлиян беше по-бърз от Боби (сезон 2) и по-силен от "танка" на Бойците - Стоян (сезон 3).

# 2 254
На мен ми е трудно да запомня още участниците в този сезон. Вмъкването на стари (за мен неизвестни, защото не съм гледала други сезони) и евентуални нови лица още повече ме затруднява. Разбирам абсолютно хората, които се кефят на стари герои, но защо не оставят появяването им в по-напреднал етап на играта, когато са останали по-малко участници от настоящия сезон?

Много съм впечатлена от обсесията на екипа с варелите. Питам се в колко още цвята ни предстои да видим варели.

Интересно ми е дали във военната подготовка на Гатьо е имало толкова изтощаващи тренировки като игрите тук.

Има и други игри с варели, които са любими на продукцията: ходене по тройни варели; влачене на тежък варел с въже, без значение мъж или жена; най-безобидното – влакче от трима върху три варела. Проявили са фантазия – досега не е имало розови.

# 2 255
Хора, сериозно ли толкова се кефите на Юлиян? ...добър на терена, но в сравнение с каста, който беше тогава...
Много е снежно при вас посред лято 🤪, тъй че само минавам, за да спомена, че в Максимал Юлиян беше по-бърз от Боби (сезон 2) и по-силен от "танка" на Бойците - Стоян (сезон 3).
Не съм гледала Максимал, там поне спечели ли, да си "начеше" егото?  😃

# 2 256
Хора, сериозно ли толкова се кефите на Юлиян? Не съм от най-помнещите, но на мен все още ми стои горчививина от неговото участие, помня го като "надут пуяк", с не особено богат речник, добър на терена, но в сравнение с каста, който беше тогава... Мисля че е ясно защо толкова се е отличил.
Адски са ми неприятни хора с такова огромно самочувствие, не, защото не е подплътено, но се демонстрира по някакъв нахален и нелеп наперен начин. Дори и в Надкаст като го гледах, отново същото нещо ми направи впечатление. Тези публикации, които сте качили също... Нито е единствен, нито незаменим, нито най-добрият, за какъвто той се смята.
Малък паралел ще си позволя с Фифо, защото и той е с голямо самочувствие. При него обаче има някаква вродена почтеност, не се налага, не крещи, за да покаже колко е над всички (което точно помня от Юлиян) Освен това като сравня каста на 1ви сезон и на 4ти... И не само, за мен, Андрей, Морунов, Филип, Гого, Ваня и още няколко играчи от следващите сезони, биха му скрили шапката.
Аз лично даже стисках палци да не победи той, който и да е само не и той!

Да, сериозно.
Първо беше най-комплексният играч. Наистина Добрин бе по-силен, но Юлиан бе по-универсален - чудесен плувец, точен мерник, добър баланс на барабана на смъртта, добър на пъзелите. Второ имаше много по-големи простаци от него като почнем с Георги, минем през Александър и Илиян и стигнем до изцепките на Веселин да кара Ана Мария да му пере и глади дрехите. Да, на момемнти простееше Юлиян, но той е сирак, изрстнал е по домове. А освен това непрестанно го провокираха.  Близначките постоянно се заяждаха с него, а Радостина сформира женска коалиция и постоянно го слагаше на пангара. Той  печелеше капитанските битки, той и Пламен печелеха териториалните - и пак на пангара. Затова с тези провокации го ядосаха. А отделно че имаше и чисто игрови елемент - той се правеше на "лошото момче". В САЩ такива персонажи са много ценни - например в кеча. На практика той направи шоуто всички гледахме масово заради Юлиан. Ще го изгони ли Радостина? Ще направи ли Юлиан мъжка коалиция? Или ще е единак?Ето - и вие сте гледала, за видите как ще падне. Това значи, че от цялата продукция той е най-важният. Той им направи предаването, а те го прецакаха като направиха финал в който другите играчи да избират. Това не бе предварително обявено, всичко сочеше че ще има битка. Ако го бяха обявили по съврем друг начин щеше да се държи. Така че да, толкова му се кефя.
За толкова сезони няма втори Юлиан - хем да го играе "лошо момче", хем да има мозък в главата, хем да е комплексен.
Да добавим че имаше най-много победи от всички. Във втори кръг има две елиминационни победи, в трети - още 2 от предизвикателства. За сравнение Веселин има две победи, а Добрин - нито една.
Андрей - по-добър от Юлиан сериозно ли? Андрей стигна до финала с доста бутане. Симптяга е, но реално той изплува чак към края, и то защото не се бе замесвал в скандали и показа точен сервиз. Като физика отстъпва три пъти на Юлиан, като комплексност - също. Той е тип "Добрин" - доброто момче. Дайте да го бутаме.
Морунов като комплексност е по-близък до Юлиан, но чак по-добър - не.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 02:44 от Лорд Сняг

# 2 257
  • Sunshine state
Ами браво на Фифо,показа, че
е страхотен. Не ми хареса, че показаха финала на 4ти сезон, загорча ми пак. 🙄
Той си ми е любимец 2, защото любимец едно знаете кой е. Този, който явно няма да видим в Ол Старс. 😆

# 2 258
  • Sofia
Хем ми беше кеф да гледам отново Фифо,хем самата битка ми уби част от удоволствието.
Интересно ми е този,който отговаря за битките в Игрите,дали е минавал всичките препятствия.Защото не ми се вярва много.И предните сезони е имало отвратителни битки,но в този май ще бият всички рекорди.Като видях и промото...Да вземат малко да се замислят дали е нужно чак такова издевателство над участниците,че започва тегаво да става.

п.п.Лорде,ти изобщо четеш ли мненията на останалите пишещи в темата?!
Защото продължаваш да повтаряш едни и същи свободни съчинения.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 23:39 от avi10

# 2 259
Лорд Сняг, моля те сериозно! Престани да говориш измислици и клевети. Юлиян никога не е бил сирак и не е расъл в домове. Веселин НИКОГА не е карал Ана Мария да пере! Накара я да глади. Думите ти са откровена лъжа.

# 2 260
И за мен Юли беше хеприятен, държеше се много арогантно, обиждаше много грозно. Спомням си, че наричаше някаква женя "стара чанта". Фифо или Гого ще го отвеят като куцо пиле домат. Юли бил бил Стоян, той Стоян го победи миглата, пък като ли Юлиян.

# 2 261
  • София
Аз заради него прескачам страници, но от друга страна, политическата стана по-читаема. Лорд, намери си работа, пиши книга, за да задоволиш нуждата си да твори в текст.

# 2 262
Още в първата битка този сезон се забеляза голяма разлика в конструкциите и идеите като цяло, и ми мина през ума, че Ники Мартинов не е вече част от Игрите. Разяснението на Диаволо обясни всичко.

Юлиан не го харесвах, но когато на продукцията й се наложи да снима финала няколко пъти, само и само Юлиан да не завърши пръв - го съжалих. Иначе аз не симпатизирам по принцип на никой самовлюбен, арогантен и самозабравил се участник.

# 2 263
  • Другата България
Лорд Сняг, моля те сериозно! Престани да говориш измислици и клевети. Юлиян никога не е бил сирак и не е расъл в домове. Веселин НИКОГА не е карал Ана Мария да пере! Накара я да глади. Думите ти са откровена лъжа.
Аз това го казах вече, но тази логорея няма спирка. Сега вече разбирам и че финалът на Сезон 1 е бил чрез "избиране на победителя от ДРУГИТЕ ИГРАЧИ". Мъка, мъчна...
Аз идвам от сватба, ама не на Фифо. Но пък и на него Честито и да са много щастливи заедно с вече съпругата си. От последните постове разбирам и че е победител в съботната битка, в което изобщо не съм се съмнявала. Heart

# 2 264
А ти имаш предвид от сезон 3, аз мислех, че за Сашо от сезон 1. Той ми е останал в главата. Кой бе Александър от сезон 3 - помня Неделчо, Морунов, Мани, Стоян, Горилата, Стратимир, Елизабет и Симеон.
Беше в племето на Шампионите, един от главните които бяха замесени със скандала, когато Шампионите имаха храна на реката и тогава им взеха титлата Шампиони и останаха като жълто племе. Беше силен. Уж беше автоматично номиниран ама сам си тръгна по негово желание, имало е нещо за което ние публиката, което не знаем. Мисля че си успял/а да се сетиш след това описание.

Общи условия

Активация на акаунт