💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 930
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 265

Интересно ми е дали във военната подготовка на Гатьо е имало толкова изтощаващи тренировки като игрите тук.
Със сигурност е имало в пъти по-тежки тренировки, с 20кг снаряжение на гърба. Не някакви игрички за балансиране за 20минути или лек крос по плажа с търкаляне на празен варел Wink
Все пак нека не забравяме, че Гатьо не е командос от над 15г, не е като да се е уволнил преди месец.

# 2 266
И аз се издразних вчера на шебечкото дупе в син слип. Много гадно ми стана пак. Който и да беше от другите щях да съм доволна, въпреки, че моят любимец беше и все още е Гого.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 08:22 от pticasprujina

# 2 267
С две ръце съм за Ники Майонезата, може и Ботев. Все пак синьото племе трябва да е колоритно, може и близначките от сезон 1.

# 2 268
Мисля си вчера, че ако не беше алчността на Валентин и Момчил за тези 100 сребърника , Туньо щеше да има по-равен шанс в елиминационната битка . За толкова си продадоха съотборника. Но всеки се бори както може , но тук достойнството изобщо не участва, нито "наивността" на Валентин. Много добре пресметнато , вероятно още по пътя се е взело това решение , да се види кой ще е първия и дали ще има сили Момчил да го победи . Валентин е дошъл за реклама и на щерката, едва ли си мислят за победа. Но ако се поотъркат в славата на някой Можещ още по-добре . Дребни души. От друга страна , се чудя дали Туньо с голямата си уста не е обидил или предизвикал по някакъв начин продукцията , с някакви искания или претенции , и за това много много не му се церемониха на изпращането , а и думите с които го изпратиха.  Спомням си как Паолина , в началото сякаш беше готвена за финала и лансирана. След това изведнъж бе показана в супер неприятна светлина- в последствие се разбира , че много е мрънкала за условия на реклата и е изисквала разни неща. Та от опит знаем , как ако пречиш и противоречиш на Продукцията - ти намират майстора . .Бре какви недели размисли и страсти(раничко е няма кафе , Слабето спи), да ходя да работя, че съвсем влязох в конспирацията . Хубав ден на всички Grinning

# 2 269
Само Валентин предложи да прати Момчил срещу Туньо, самият Момчи категорично отказа, доколкото си спомням.

Игрите в този сезон са доста безобразни. Липсва истинска многокомпонентност за сметка на повторяемост и тежест.

# 2 270
Ето и Анкетата за качество на епизод 8       (от 9-ти септември).    
Кликнете картинката.

# 2 271
Лелката от Флорида много обича да дава имена, а пък на нея горката никой не и дава. Затова от мен - Зурлата

# 2 272
Само Валентин предложи да прати Момчил срещу Туньо, самият Момчи категорично отказа, доколкото си спомням.

Игрите в този сезон са доста безобразни. Липсва истинска многокомпонентност за сметка на повторяемост и тежест.

Може , за пред камерите, обаче не показваше воля , че искат да продължат и да надъхва Вальо да стиска...и след това тихо тихо думичка не обели. А и както смятам , всеки вижда в другия собствените си черти, така че Валентин съвсем резонно вижда - саботьори, защото самият той е склонен ,както се видя веднага

# 2 273
Лелката от Флорида много обича да дава имена, а пък на нея горката никой не и дава. Затова от мен - Зурлата

Това ми хареса, точно в десятката 🎯

Едно лирично отклонение - номинационните съвети до момента са ми малко претупани, 1-2 въпроса или монолог на водещата и се се преминава към гласуване, дано не се запазят така и занапред.

Иначе Ралица е една идея по-мека, туширала заядливите и нравоучителни коментарите и не прави чак толкова физиономии, ама още сме в началото, може да не е набрала скорост 😁

Но и бременна е просто много красива, и гардеробът й е подбран чудесно, често не си личи коремчето й,което и тогава вече си е доста голямо, ама винаги е имало нещо в гласа и начина й на говорене,което ми бърка в мозъка...

# 2 274
Аурора,

на мен обратното впечатление ми направи. Каза му да държи, казваше му да не мести, видимо се разочарова щом паднаха. Определено не смятам, че Момчил пусна. За сметка на това го виждам като малко специфичен характер и мога да разбера защо не го харесват хора.

# 2 275
Аз смятам и че бременната Ралица респектира играчите, няма да има някакви грозни изблици в нейно присъствие

# 2 276
Аз пък мисля, че водещите са екстра зли. Много обидни коментари правят. В момента мога да се сетя само за "слабак" към Туньо, но имаше и други, които бяха много неприятни.. а пък онзи коментар на Ралица към Радо за това, че е бил досега в САЩ, та никой не му казвал какво да прави, но сега да "свиква" с новата вселена. Това ми се стори като обида към българите, че там в САЩ са добри и възпитани, пък тук сме някакви селяндури като Гатьо.

# 2 277
  • BG-DE
Ами това винаги е било така и е част от ролята, която продукцията им е определила

# 2 278
Ааа, на някои хора си им идва и отвътре.

# 2 279
Момчил си изигра много добре картите с Вальо, като не го натегна твърде много на играта. От самото начало беше ясно, че Валентин няма да издържи на тази игра. Ако Момчил беше почнал да го натиска и мотивира твърде много, честта на Вальо щеше да е още по-скапана след битката, а това му е единственият сигурен съюзник на Момчил.

Общи условия

Активация на акаунт