💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 280
  • SF
Хора, сериозно ли толкова се кефите на Юлиян? Не съм от най-помнещите, но на мен все още ми стои горчививина от неговото участие, помня го като "надут пуяк", с не особено богат речник, добър на терена, но в сравнение с каста, който беше тогава... Мисля че е ясно защо толкова се е отличил.
Адски са ми неприятни хора с такова огромно самочувствие, не, защото не е подплътено, но се демонстрира по някакъв нахален и нелеп наперен начин. Дори и в Надкаст като го гледах, отново същото нещо ми направи впечатление. Тези публикации, които сте качили също... Нито е единствен, нито незаменим, нито най-добрият, за какъвто той се смята.
Малък паралел ще си позволя с Фифо, защото и той е с голямо самочувствие. При него обаче има някаква вродена почтеност, не се налага, не крещи, за да покаже колко е над всички (което точно помня от Юлиян) Освен това като сравня каста на 1ви сезон и на 4ти... И не само, за мен, Андрей, Морунов, Филип, Гого, Ваня и още няколко играчи от следващите сезони, биха му скрили шапката.
Аз лично даже стисках палци да не победи той, който и да е само не и той!

Даже е забравен. Темата ме подсеща периодично. Забравен, но не съвсем - запомнила съм го точно с това арогантно поведение, което мене ме отблъсква. Така и никога не видях някаква извънземна сила в него или умения, каквито Гого извади. Тичане, бягане, носене, теглене, бутане..., понякога пръв, понякога трети, понякога нахъсани, понякога сърдит и готов на бойкот и мъст. Дете с тщеславие. Както някакъв негов фен го сравни с шкембе с чесън.
Но аз от този сезон харесвах Наско и Март, та може и да не разбирам как се овкусява шкембе.
И ще цитирам и Сони, която е ползвала мой любим израз: NotMyCircus! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 281
Поздравления за Фифо!
Аз нямам претенции кои да вкарат в сезон All stars, стига да не участват Алекса и Джаферович.

# 2 282
Искам да попитам, водещите четат ли от ауто кю като обясняват как ще протече играта или като коментират представянето на участниците? Или дали им подават реплики по друг начин.

# 2 283
  • SF
Не намирам смисъл в това да гледаме една и съща битка в две поредни вечери. За мене този съботен епизод е излишен. Със и без победа вчера, Фифо и останалите герои, ще бъдат поканени в невиждания досега Ол Старс, а догодина в шести сезон, ще има момчета като Тео и предстоящите, изкарващи храна за бедстващото племе.
За същото време, откакто мацките са на Реката, бедстващите не са яли на техния плаж.

Искам Валентин да си тръгне и на негово място да влезе, не Денислава, за да подсили майка си, а примерно Никол.

Тиса, има тестери, които демонстрират терена на участниците. Те минават, водещите коментират, а ние ги слушаме на запис.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 10:43 от Esmee

# 2 284
  • София
Искам да попитам, водещите четат ли от ауто кю като обясняват как ще протече играта или като коментират представянето на участниците? Или дали им подават реплики по друг начин.
Водещите са актьори и се преполага, че не им е трудно да наизустят текст.

# 2 285
Имам чувството че ще гледаме още повторени битки. Това започва да става тенденция този сезон.

Що се отнася за обясненията преди играта - те са толкова телеграфни и неясни, че е невъзможно човек да се впусне в състезанието ако няма допълнително обяснения "зад камера".

Предполагам че им казват - сега ще заснемем правилата за пред зрителите, а после ще ви покажем с нашия демо-човек как се минава и ще питате колкото искате.  
Не виждам друг вариант.

Фифо трябва да му е платено за това участие. Така е редно. Освен ако не го пише в договора му, но тогава е подло и неетично да го ползват без да му платят.

# 2 286
В сезон All stars всички ще внимават в социалната игра. Разбраха на свой гръб, какво се случва след излъчването. Мисля си, че ще са по-обрани в  приказките и в действията. Няма да са предишните герои. Но продукцията знае кои бутони да натисне. Ще разчитам на това.

# 2 287
И като написах за обясненията на правилата зад камера, учудвам се че НИКОЙ участник не пита предварително:
"а какво се случва ако някой не може да мине това препятствие"
"а може ли човека на пъзела да бъде сменен с друг в движение"
и т.н. и т.н.
Ако имаха малко повече акъл и питаха предварително, щяха да си осигурят спокойствие да не им измислят правила и наказания в движение.

# 2 288
  • SF
Платено му е, разбира се.

# 2 289
  • Sofia
От списъка със старите участници ми направи впечатление бройката на тези от сезон 4. Мисля, че е ясно, в кой сезон е най-добрият каст. Искаше ми се да видя отново Гого в действие, вместо отвратителния слип и скучният Стратимир, но.. Юлиян не искам да го коментирам, да, в неговия сезон беше много добър и изпъкваше на фона на останалите. Но не съм сигурна дали щеше да е същото, ако участваше в сезон 4. Личното ми мнение, с което не ангажирам никого е, че Гого и Фифо са доста по-добри от него, без да притежават неговата арогантност.

# 2 290
В Аll stars сценаристите голямо творчество трябва да приложат, предвид че доста играчи и в нормален сезон се познават отвън и си се групират предварително. Но аз вярвам в тях Grinning.

# 2 291
Esmee, защо искаш да влезе Никол?
Аз от видяното дотук си мисля, че Никол е сред най-слабите играчи на сезона. Дано ме опровергае.

Румен мисля че е нарцис. Когато отпадна тяхното племе всички други взеха да се прегръщат по двойки за сбогуване. Той дълго време ходи нервозно напред-назад, кляка става, преживява тежко. Чак след като всички други се бяха изпопрегръщали - тогава се сети за Теодора. Иначе е силен и умен, но ми направи лошо впечатление тогава.

Абе!  Никой ли не забеляза близначката колко любовно гледаше към Фифо, когато им заработваше луканката?

# 2 292
Аз бих искала Алекса да влезе в All stars, защото съм убедена, че селските му номера няма да минават пред старите кучета. Ще го побъркат.

# 2 293
  • SF
Esmee, защо искаш да влезе Никол?

Защото Румен ще влезе в племето на амазонките. Денислава, Никол и дъщерята на Валентин - при Старейшините.
И от тях трите избирам Никол.
Нямам друг сериозен аргумент. Затова добавих и "примерно". Simple Smile

# 2 294
На мен Денислава ми е интересна, бих предпочела нея. Виолета ме дразни, но пък се опитва да върти разни работи. Никол, според мен, ще е безгласна буква, да дадат на Дунев още един глас и резултатът ще е същият.

Общи условия

Активация на акаунт