💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 930
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 355
На мен засега най-симпатична ми е Оряшкова. Обаче предполагам че ще бутат яко Гатю и Виолета и двамата са комплексари и могат да заформят яки скандали. При него на казармения принцип - "старите кучета" срещу "зайците". При нея - по логиката "злобната леля срещу всички". Много ми е рано за фаворити, но Николай ми стана пределно антипатичен, също и Вальо. Единият е тестостерон (и комплекси), другият - фалш. Сред жените харесвам освен Оряшкова, също и Цвети и Виктория, а в последната игра приятно ме изненада Ситнилска. Мудева дано не е пострала тежко.

# 2 356
За реалитата и All Stars. Мога да направя аналогия с новата любов- интересен ти е процесът на опознаване , на "хлътване" по новия човек. Всичко това е устроено при хората така, че се съпътства от съответните хормони. Адреналин, тестостерон и т.н. Завръщането към "старите муцуни" ще породи у нас очакване за същите емоции, но както знаем, няма как два пъти да влезеш в една и съща вода. Заради това никога, ама никога не се връщайте към стара любов. Или към старо реалити. Това беше неделен хумор.

# 2 357
За All stars и по четири човека от сезон да вкарат, пак ще ги докарат до 24 ( ако са три племена разбира се.) . Кофти  е само, че няма да има едни от най - емблематичните за игрите образи. Като Юлиян , "Шак- шак" и Ники Майонезата 😁. На мен понеже не ми се гледат типажи като Мани и подобни, тях изобщо не ги броя. 😁 Макар, че Мани срещу стената е култов момент.🤣 Все още силно се надявам за Гого и Неделчо. Ама пък доколкото разбрах за сега втори сезон ще има доста представители в съботните битки: Ванчето ( дано се е научила да плува 😁 ), Джералдин, Милен и Вайс. Ако всички те успеят да спечелят , ето ги и четиримата представители на сезон 2.😁Но пък ще видим до 2025 има мноооого време.😁

# 2 358
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Приятно цъкане.

# 2 359
  • Стара Загора
За мен Вальо не можеше повече да държи, въпросът му беше дали да се напъне още 30 секунди, но за сметка на контузия. Не мисля, че е саботирал, много харесва Момчил и затова така го пита. Някак като потвърждение, за да може да пусне без чувство за вина.

Тоочно така !!!

# 2 360
  • Sofia
Цъкнах! Simple Smile
От двойките ми и опадат близначките, Момчил и Васил. На втория въпрос - Не, на третия -Да, на четвъртия -Да, но не и да гледам два поредни дни една и съща битка.

# 2 361
И той като не му отговори утвърдително как така В. пусна толкова бързо без чувство за вина?

Цъкнах  -нито една двойка не ми допада, а и не мисля че трябва да има двойки. Затова не отговорих на този въпрос. На втория - Не, на третия - Да, на четвъртия - Не.

# 2 362
  • Стара Загора
Да, имаше шанс, за времето, определено от продукцията, което може да е съвсем различно от времето на Дунев (което е неизвестно, нали така ? )

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 16:56 от wanconboy

# 2 363
Е как , аз веднага "нацъках" .😁 Кръстеви , Василеви и да , и да , и да. 😁

# 2 364
  • Sunshine state
Гласувах и аз - от двойките гласувах за близначките, Момчил и Васко, Рълеви и другите братя. След това за благинките цъкнах на НЕ, защото все пак такова беше условието, и после на Да и Да. 🌺

# 2 365
  • София
Забравих да вмъкна и опцията:
''Не трябва да има роднини/двойки''
Пуснатa e най-отдолу на анкетата, ако някой иска да се редактира. Благодаря.

Вайс няма да го видим на тези битки за Ол Старс. Което пак да кажа не значи, че няма да бъде поканен за конкретния формат.
Нека го кажем така:
Тези участници, които ще видим в предстоящите няколко съботи са се съгласили да участват. А дали има други, които са отказали и кои са те, никой не може да ти каже.

Savannah.,
Всички ще са бивши участници. Няма да има нови лица. То това е идеята: ''Всички са звезди''

# 2 366
Мерси, Дяволо. Редактирах се и отговорих с "Не, не смятам че трябва да има роднини и гаджета"

# 2 367
Аз съм една от тези, която не одобрява съботните битки. Причината е повторение на играна вече битка. Липсва ми момента на изненадата.

# 2 368
Аз също не одобрявам. Не се кефя да гледаме стари участници. Според мен шанса да се представят на онова ниво е малък. Пък и е глупаво да ги поставяме в нови ситуации. Не бих гледал и All Stars искам да запомня всеки такъв какъвто беше.

А начинът по който бе направена тази битка бе меко казано безумен. Амазонките не направиха нищо, за да си издействат храната, не се бориха за нея, не рискуваха нищо при облога. Пуснаха един супермен срещу друг човек, който не е супермен. Много ми е интересно какво щяха да направят ако бе победил Теодор, след цялото перчене на Филип? Сигурно Амазонките щяха да открият, че някой си е забравил луканки на Дивата река. Естествено, че ги поставиха в тъпа позиция, но вместо да им дават наготово храната, можеше да направят честни битките и те да не са силови. Или на жените да дават малки варели, на мъжете - големи! Къде ти!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:02 от Лорд Сняг

# 2 369
  • София
Относно Юлиян и Добрин.
Доколкото си спомням от участниците, които бяха в студиото за Юлиян вдигнаха ръка само Веско и Роберта. За Наско не си спомням дали вдигна ръка и дали изобщо беше в студиото. Нямам спомен.
Останалите май масово бяха за Добрин или по-скоро против Юлиян, защото му сърбаха попарата.

А съмненията на Юлиян са основателни, защото в анкетите на Смайли тогава Юлиян имаше огромно предимство спрямо Добрин (и преди финала и след финала). Ама смазващо направо. Да не говорим във Фейсбук какво беше. Това умножено х 2 или 3.
За мен лично този финален есемес вот бе манипулиран и не е истински! И е манипулиран с бот програмка генерираща изкуствен/нереален есемес вот.

Общи условия

Активация на акаунт