💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 978
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
За мен Вальо не можеше повече да държи, въпросът му беше дали да се напъне още 30 секунди, но за сметка на контузия. Не мисля, че е саботирал, много харесва Момчил и затова така го пита. Някак като потвърждение, за да може да пусне без чувство за вина.

# 2 341
Аз се чудя ще има ли изобщо паднал бивш участник на тези дуели. Имам чувството, че тези 11 човека, които са викнали са силните физически и мачкащи на арената предвидени за Ол Старс, а другите ще влязат по атрактивност и стратегии - Неделчо няма шанс да влезе в Ол Старс с битка, но според мен 100% ще го поканят. И със сигурност ще има и някой завърнал се дразнител като Мани.

# 2 342
  • софия
Много ще си израдвам, ако калеко Алеко падне в тези игри. Тими също искам да го видя как се търкаля безпомощно на терен. Днес съм яко на метлата и хвърча на зиг заг. 😀😀😀

# 2 343
  • София
За 1 секунда! 😮😐

# 2 344
Ей за това не ме кефят тия битки, даже в темата фокусът е върху тях и далечното бъдеще, настоящите участници съвсем ще се обезличат. Grinning

# 2 345
На мен доста интересно би ми било да видим една руса жена , която доста бързо отпадна , Амелия мира ли беше , нещо такова …
Близначките , Екатерина ..
дано имаме честта да ги видим , интересни образи са ми !

# 2 346
За мен това All Stars може да стане голямо разочарование. Минават години, не всички могат да запазят една и съща спортна форма, това не е ББ. Можем да се разочароваме от хора, които харесваме. Предпочитам да си ги запомня каквито образи бяха в техния сезон. После, ще ми липсва факторът изненада от разкриването и опознаването на един образ. Какво ще очакваме- Филип да влезе в конфронтация с Морунов? Неделчо да падне на пъзел от Георги? В толкова интензивен физически формат трябва да разкриват образи като Гого. В това виждам единствената трайна полза за публиката- дано запали младите хора не само да се записват на фитнес, но и да спортуват. А за Теодор от снощи си мислех, че можеше да има условие като за отшелниците- ако успееш да минеш времето на Туньо до етапа с канутата- влизаш. Или дори на Момчил. Но не и да го караш да се мери с Фифо, където дори чисто психологически загубата му е уредена предварително. Като знаем, че ще влязат много по-слаби във физическо отношение участници...

# 2 347
  • Sunshine state
Само браво мога да кажа на Гого.
 Сега слушам подкаста на Чакала и много се смея с Жорката, как нарежда Амазонките. Защо били ревали, как се сдухали на реката. Явно бързо забрави в какъв амок беше изпаднал без достатъчно храна и ако не беше взел папкането три пъти дневно, щяхме да видим какво е мрънкане и сълзи.
 Не ми хареса и как без да се замисли нареди Оряшкова, че е мамила с диска. Не помня на колко години е този дечко,  но май му е време малко да порасне и да погледне  по-далеч от носа си.
Жоро си е гаднярче от миналия сезон. Аз лично не го харесвах изобщо.

Това за мен не беше за 1 секунда. Само за съспенс го казаха, а показаният часовник изобщо не съм убедена, че е бил точен.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 15:56 от Pupitka

# 2 348
А на мен определено са ми интересни тези битки, с предишни участници и нови. Удоволствие беше за мен да гледам играта на Филип отново, с нетърпение чакам Андрей, Гого, Вайс, Морунов, Ваня...някои с удоволствие ще очаквам да изгубят, като Алекса, Зори...
Наистина в момента 2025г ми се вижда далеч, щях да се радвам, ако  all stars е 24г., но "времето лети", бързо ще минат 2 години, а и смятам че за повечето от изброените спортът е начин на живот и ще си бъдат в добра форма и тогава, даже вероятно ще ми е още по-интересно да проследя тяхното развитие след толкова време. Разбира се, че е възможно и някои да са сменили попрището си до тогава, но 2 год не е чак толкова време и някои ще са в разцвета на силите си.

# 2 349
  • София
Нека не забравяме обаче, че за Ол Старс ще поканят и участници от сегашния сезон и си мисля, че няма да са никак малко... Така че реално няма кой знае какъв голям прозорец от предните сезони.
Сезони 1 и 2 според мен яко ще ги орежат.
Нямам и идея дали ще са само 24 човека (три племена х 8 ) или ще вкарат повече хора.

# 2 350
  • Другата България
Гледам Фифо.....и се чудя, всъщност не се чудя, забавлявам се със сценаристите.
Горкият Димо, как ли се чувства, когато чете спуснатите му реплики....“Това е най-добре подготвения участник, физически, който някога е стъпвал на този терен....“. За Теодор. Добре де, кАжи честно? Не подценявам момчето, ама ние доматите с колците ли ги ядем?

# 2 351
На мен доста интересно би ми било да видим една руса жена , която доста бързо отпадна , Амелия мира ли беше , нещо такова …
Близначките , Екатерина ..
дано имаме честта да ги видим , интересни образи са ми !

Амелия Мира имаше, но тя не отпадна бързо. Отстрани три жени, и бе на крачка да острани Март. Стигна втория етап. Иначе да, и на мен ми би било интересно да я видя.  Справяше се прекрасно на пъзелите, показа и доста борбен дух.

# 2 352
Лорд Сняг, моля те сериозно! Престани да говориш измислици и клевети. Юлиян никога не е бил сирак и не е расъл в домове. Веселин НИКОГА не е карал Ана Мария да пере! Накара я да глади. Думите ти са откровена лъжа.
Аз това го казах вече, но тази логорея няма спирка. Сега вече разбирам и че финалът на Сезон 1 е бил чрез "избиране на победителя от ДРУГИТЕ ИГРАЧИ". Мъка, мъчна...
Аз идвам от сватба, ама не на Фифо. Но пък и на него Честито и да са много щастливи заедно с вече съпругата си. От последните постове разбирам и че е победител в съботната битка, в което изобщо не съм се съмнявала. Heart

Няма какво да разбираш. Събраха ги всички играчи на края, пред тях Добрин и Юлиан и всеки от другите го питаха кой заслужава да е шампион. Съжалявам че не помниш.  Всички казаха Добрин.
Победителят от сезон 1 беше избран със зрителски вот, който изфабрикуваха, за да могат да го изманипулират и да спечели Добрин, който беше пълна пародия. Точно затова Юлиян съди продукцията, защото твърди, че е бил победителят на зрителите, а продукцията се е намесила и е подменила вота.
Това, че са питали участниците кой искат да спечели, не значи те да решат кой да спечели. Това се случва в "Сървайвър".
Така, да преминем на новия сезон. Едвам успях да изчета цялата тема и най-накрая да се включа с мнение за изминалата седмица.
От всички отбори вече имам фаворити.
Амазонките - Ситнилска, Мудева, Цвети и близначката. Оряшкова и Ива също ми допадат, но мисля, че няма да се задържат много. От Мудева съм приятно изненадана - очаквах да е едно към едно с Мирелка, но това момиче се бори със зъби и нокти във всяка игра, докато Мирелка доста пъти очакваше някой друг да я спасява и Лефтерката много добре й обясни как няма как да стане тая, както си я мисли. Радостина и Виктория нямат място там според мен, но не се знае, може да ни изненадат с нещо, което мен лично ме съмнява.
От Пичуити симпатизирам само на Цецо, Радостин и Калоян. Рълев ми е хлъзгав и съвсем не съм сигурна дали е чак толкова добър, за колкото се изтъква. Крум не ми харесва заради тъпите забележки за жените и затова не искам той да продължава много напред и да печели. Другите трима - Гатьо, Батьо и Шматьо без проблем доказаха, че тримата имат общо една мозъчна гънка. Единият си мисли, че една игра е казарма и той е старшинката, който ще нарежда и другите безропотно ще изпълняват. Е да, ама не - Ралица и Радо му обясниха, че сериозно се е объркАл. Другият нацепен батка си мисли, че е толку силен, че ще победи всички на терена - и затова още на първата териториална битка не можа едни въжета и халки да мине. Сигурно ще се оправдава, че и той е крампирал като Горилата и Пух. Не крампирате, просто анаболните мускули не значат нищо. Третият шматьо, Викинг от Али Експрес, пък си мисли, че тия на резиденцията му пият от кафето, ядат му от яденето и му спят в леглото. Тия блага не са ничии. За да станат твои, трябва да спечелиш териториална битка. Щом не си - духаш супата и ги употребява този, който е заслужил.
При Старейшините съм за Дунев и Момчил, точки започва да набира и Мастагарков. Относно Дунев и изборът му на грошове пред предимство - за мен това е абсолютно правилен ход, защото знаем тези предимства как се нагласят спрямо това кое племе ги е завоювало и какви са идеите на продукцията за развоя на битката (от безумни за тези, които искат да паднат до нереални за тези, които трябва да победят на всяка цена). Дори и Дунев да беше взел предимството, то нямаше с нищо да помогне на племето със засечката на Туньо на пъзела, най-много още 5 минути да кажем той да продължи да гледа тъпо. Абсолютно съм убедена, че Дунев наистина ги взе, за да помогне на дъщеря си, ако тя хипотетично е в предаването и че не е било от егоизъм. Какви думи е използвал или не Димо на арената няма никакво значение, особено когато си вдигнал адреналина и си под афект от спечелената битка. Можеш да разбереш всичко, че дори и да си изфантазираш, че наистина си чул нещо. Ако беше егоист Дунев, щеше да откаже офертата, защото 50 гроша са малко и да се пазари за повече. Другото нещо, от което избеснях, е когато класната ръководителка Ралица натърти, че грошовете били винаги само и единствено лично предимство. Ако е така, защо в миналия сезон същата тази класна щеше да изяде Жоро с парцалите и го изправи на другарски съд, че не си е дал грошовете на Фейгин, с която тогава още не бяха никакви, за да я спаси и го изкара едва ли не предател и подлец. Тогава Алехандро слипа и Вика пинчера захапаха тая логика и се опитаха да стъжнят живота на момчето и в племето. Сега пък Краси Дунев не можел евентуално да помогне на собствената си дъщеря с грошове - ще прави каквото си иска с нещо, което е взел честно, след къртовска битка, в която е отстранил двама противници. Коя е Ралица да му казва какво да прави или не.
Относно Момчил - за мен той е много силен физически и ще смачка много противници, дори и да ходи всеки път на елиминации. Освен силен физически играч, обаче, той е и много силен психически и е добре възпитан. Начинът, по който затапи баба Вили при спора на стълбите на резиденцията, говори сам по себе си и тя не можа да преглътне, че не го изкара извън нерви, каквато й беше целта, според мен.
Вили не мога да я търпя и ми писна все тя да ми дудне на синхрони, все едно е някакъв ключов играч. А другите все тая с тях или без тях, според мен.
От Изгубените симпатизирам на Васко и Румен. Дени също ми е донякъде симпатична, но въпреки че е добър играч, в много неща ми прилича много на маман и това не ми харесва. Как пък така има конфликт точно с брата на Момчил. Едва ли е случайност, тук виждам дългата ръка на Тъпарев. Чакам с нетърпение първата им битка и това кой ще влезе в племето на половинката си - залагам засега на Румен, Васко или Мишо.
Кефя се на кастинг битките и на това, че ще видим отново Фифо, Андрей, Морунката и Ваня. Чакам с нетърпение Алехандро някой да го победи, ще е малка компенсация за нагласения финал миналата година. Честито на Филип за класирането в All stars и за сватбата. Дано са много щастливи заедно с избраницата му!
Ох, олях се, ама много впечатления ми се бяха събрали. Дано оттук нататък съм по-бърза с изчитането на новите коментари и да мога да се включвам овреме в новата тема!

# 2 353
Има ли някъде потвърдена информация за това, че Ол Старс ще е само с хора от минали сезони? На мен ми се струва доста вероятно старите участници да са само в един отбор, примерно, останалите да са нови.

Не знам, звучи ми малко странно всички да са познати играчи. От това автоматично се губи моментът със стратегиите.

# 2 354
  • Другата България
Лорд Сняг, моля те сериозно! Престани да говориш измислици и клевети. Юлиян никога не е бил сирак и не е расъл в домове. Веселин НИКОГА не е карал Ана Мария да пере! Накара я да глади. Думите ти са откровена лъжа.
Аз това го казах вече, но тази логорея няма спирка. Сега вече разбирам и че финалът на Сезон 1 е бил чрез "избиране на победителя от ДРУГИТЕ ИГРАЧИ". Мъка, мъчна...
Аз идвам от сватба, ама не на Фифо. Но пък и на него Честито и да са много щастливи заедно с вече съпругата си. От последните постове разбирам и че е победител в съботната битка, в което изобщо не съм се съмнявала. Heart

Няма какво да разбираш. Събраха ги всички играчи на края, пред тях Добрин и Юлиан и всеки от другите го питаха кой заслужава да е шампион. Съжалявам че не помниш.  Всички казаха Добрин.
Човек, вземи си почивка.
Добронамерено го казвам.
Добрин спечели със зрителски вот, СМС-вот. Юлиян затова съди продукцията, защото оспорва именно този вот, който и други хора смятаМЕ, че е манипулиран.
А, ето и други ти го казват. Ето, чети.
https://secret.bg/yulian-ot-purvia-sezon-sudi-igri-na-volqta-za-200-bona/
И НЕ, не всички гласуваха за Добрин. Това при гласуването на участниците. За Веско съм сигурна, не помня имаше ли и други.
Спри да си измисляш и да съчиняваш, и това като онова, че Юлиян е сирак и е расъл по домове.
Или като другото, че при гласуване за капитан сегашния капитан ще има ДВА гласа. Не, два гласа има при гласуване на племенен съвет.

Общи условия

Активация на акаунт