🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 932
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! 🙋‍♀️
И аз мисля, че водещата е излишна. Малко проспах края на епизода, но визитките ги гледах. Доста участници запознати със "земеделието", от жените ми хареса Лилия. Доста борбена жена. Но ще видим как ще се развият и дали ще имам фаворит.

# 61
На мен ратаите няма да ми липсват, по-скоро дуелите по един - да.
Идеята за ад и рай не е лоша, но раят за мен е прекалено луксозен като за фермата, чак миялна (каквато не всяко домакинство в България има), тостер, печка, пералня, хладилник и т.н. За мен беше достатъчно в рая да има легла и храна, а в ада не. Адът пък за мен не е никакъв ад, имат пружини, на които дори и да не е много удобно, все пак може да се спи, за разлика от други сезони, в които в началото са спали на земята, имат тоалетна, която дори е с чиния, макар и омазана там с нещо. Така че за мен - добра идея, но не добре осъществена.
За битката съм на същото мнение като повечето от вас - дълга и скучна.
За водещата също - излишна.
За участниците нямам коментар, нито някакви силни впечатления, засега ми се струва интересен каст.
И наистина не знам какви ще са им задачите - картофите готови, само да си ги извадят, къщите построени, в рая даже и басейн има.
Та като цяло за мен дългоочаквания епизод си беше разочарование, но ще си гледам предаването, не понасям ИВ, дано занапред ми стане по-интересна Фермата.

# 62
Бонго, не четеш внимателно. Първата част е за Ергенът, после продължавам по същество, за Фермата. Joy

# 63
  • Варна
Здравейте! 🙋‍♀️
И аз мисля, че водещата е излишна.
Доколкото разбирам тя ще е само през уикенда, когато традиционно игрите водеше  или само Иван или само Андрей, тя ще е винаги с един от двамата през уикенда.
П.П. Роклята и вчера беше ужасна..

# 64
Най-накрая успях да изгледам целият епизод. Тази година ще е много по различно с тези нови правила и много млади хора, на мен лично ми харесва и изглежда интересно. Смятам че ще разменят играчи , не мисля че така ще си останат племената, видимо червеното е по-слабо и с човек по-малко.

Това, което ми направи впечатление бяха зеленият отбор- доста по сплотени , подкрепяха се , а при другите се чу на няколко пъти и подмятания от някого по време на играта. Станиславчо със сигурност ще е дразнител , мълчеше като мишка докато го номинираха и изведнъж монетата се обърна и се започна едно “вирене на носа” , хвърляне на дрехи, тънки базици 🤷♀ смешник!
Петър със сигурност ще влиза в спорове , определено много му знае устата , въпреки че ми хареса как подкрепяше съотборниците си.
Засега моят фаворит е Жоро , защо ли 😀💙

# 65
  • при късмета
Няма как да няма някой скандал или конфликт м/е двама участници. Обаче е съвсем различно, като един с един не мели и е някаква надпревара кой, кого ще оплюе и унижи. В 1 сезон само затворника имаше конфликт с повечето и двете малките с майора. Затворника бързо отпадна, другия не беше кой знае какво, останалите работят заедно и гледат да изпълнят задачите. В 2 само победителя беше в конфликт с друг участник, но то си беше от преди участието им. В 3 имаше най-малко, чат пат Гечо се разфучи, чат пат строителя от Германия изкара друг виновен, че няма цигари, но не са били личностни, а това беше най-силния сезон и не само според мен. Бяха хем разделени по тема, хем всички бяха заедно, работеха заедно, построиха всичко заедно и това ги направи един отбор, вместо 2. Тези конфликти, сравнени с интригите на невестулката, коалицията на Тъпото, Червеноско и псевдопилота и унижението на Стоян например, нямат нищо общо. Или държанието на цигането и пиянката не само с Ваня, а и с всички останали. Ми мерси съм от такъв сеир, противно е това, не сеир. Сеир е прескачането на оградата от Краси, заради жена (макара, че тя не си заслужаваше по никакъв начин), сеир е лелите на Сами как щяха да опердашат мъжа на Веселка, че посегна на детето, нещо такова. Да, случва се нещо нередно, но реакциите на участниците са нормални и в реда на нещата. За мен не е сеир някой селяк да се изявява като последна инстанция и да мисли, че е много интересен. Виж, просташко, селташко и признак за нищо м/у ушите е със сигурност

# 66
Аз не искам да гледам гладни хора. Фермите отдавна не са мизерни и гадни. Заради работата ми имам контакт с доста животновъди и фермери. Да , бачкат през деня навън, косят, балират храна за животните, ринат, повечето с машини, оборите, но вечер се прибират и си имат вана, баня , микровълнова и прочие.

# 67
  • Буркина Фасо
Аз не искам да гледам гладни хора. Фермите отдавна не са мизерни и гадни. Заради работата ми имам контакт с доста животновъди и фермери. Да , бачкат през деня навън, косят, балират храна за животните, ринат, повечето с машини, оборите, но вечер се прибират и си имат вана, баня , микровълнова и прочие.
сегашните фермери ако правят изброените неща с кеф биха им направили и джакузи. Smiley

# 68
Diavolo, благодаря за темата и за труда, който си положил!

Леко скучен ми беше епизода, и го заради дългите игри, новите правила също не ми допадат особено, голяма манджа с грозде, но каквото такова. С нетърпение очаквам дневните епизоди за да опознаем участниците по-добре.

Изненада ме отношението към Цветина, явно ги е подразнила с нещо. Много ми е позната тя, дали защото ми е градска, или ми напомня на някой друг.

# 69
Благодаря за новата тема! Ще се опитам да съм максимално кратка и да дам моето мнение за епизода и началото на сезона като цяло.

За мен Фермата изгуби облика си! Да, бяхме наясно, че ще е 'нова страница' в историята на предавнето, но за мен това вече не е същото предаване - не нова страница, а ново предаване! Няма фермери, няма ратаи, няма седмични индивидуални дуели...какво гледаме? Игри на волята ала farm edition. Отбори, отборни дуели, съвет на загубилия отбор и отборно решение за това кой ще отпадне....само името май са запазили. Ако искам да гледам подобен тип предаване, ще превключа на Нова или ще си чакам Сървайвър. И/А в опитите си да подобрят нещата, да докарат нов облик на предаване, те тотално го обезличиха- това, което правеше предаването Фермата уникално и различно, вече го няма.

Ще гледам сезона, но само и единствено поради причината, че имам близък човек вътре. Гледала съм всички сезони - от 1 до 8, но наистина не знам дали бих гледала този, ако нямах причина да го правя. Силно се надявам да греша и мнението ми коренно да се промени следващите седмици...дано! Каквото и да става обаче аз съм категорична, че това предаване изгуби себе си и уникалността си. Може би наистина една дълга почивка ще е добре дошла, след което ударно да се завърне към корените си (сезон 1). Нека видим!

# 70
  • Sunshine state
На играта вчера от червените някой знае ли кои бяха жените на баланса на топката до варела? Стори ми се, че едната чернокосата е Цвети и тя много моташе нещата - беше некоординирана и правеше резки движения на няколко пъти като ги показваха. Може би това е причина за номинацията й.

# 71
Pupitka, Цвети и Иванка бяха. Според мен проблемът беше Иванка, само се навеждаше леко напред, а Цвети клякаше хубаво, за да излезе топката през отвора.

# 72
  • при късмета
И според мен беше виновна тази, която я беше страх да се наведе. Все едно ще се счупи, а топката излизаше много на долу, така че да е на равно на дъската

# 73
  • Sunshine state
Аз пък в началото видях как Цвети от клек рязко се изправяше и като цяло доста резки движения правеше. Нямаха синхрон с Иванка и за това са отнесли номинации. Явно това е причината за номинацията - и нея като Станислав заради играта.

# 74
  • при късмета
Ами тя нямаше избор да не се изправя рязко, защото все очакваше, че малко ще приклекне и другата и като не го направи, ако тя не се изправи, топката ще падне, защото дъската застава настрани

Общи условия

Активация на акаунт