🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 920
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
С това поведение на зелените и очавадно е ,че са слабост на продукцията Не ги харесвам и от тях нямам фаворит-всички са @@@@@@.....на Ния джуките естествени ли са или Да.

# 256
Много готино сте обяснили, че имената на отборите значат много , и не е лошо да знаем значението, и т.н. Аз обаче, някак ги прекръстих на Елжбетица и Катаница 🙂
Мацките все още са с готин маникюр, дали влиза някой да се грижи за тоз въпрос , как имат време?
Същото ми е чуденето за миглите , ще изпопадат  ли , или ще ги оправят на терен?
Едната мома като че ли има алергична реакция, или си е сложила миглите баш преди влизане, нещо клепача не може да ги удържи...все като разревана милата , и все оплаква някаква разрушена връзка.
Изобщо не мога да ги различа момите, само Нанси запомних, защото влачи като говори и я различавам от другата много подобна на вид, която пък бързо говори и доста ( Иванка ?...).

# 257
От зелените вече твърдо не харесвам Петър, Георги , Ния и Иван.

# 258
  • София
Какъв поет е този Андрей! Simple Smile

# 259
  • гр.София
Тези зелените все едно са на курорт. То ядене, то пиене. Баня, басейн, уреди всякакви Rolling Eyes  Ами не съм ок с това. Симпатизирам на червените и дано се стиковат по-бързо и да започнат да побеждават.

# 260
Ох, хора, положението е страшно. Изпуснах първите два епизода и докато ги наваксам, изтървах и трети. Докато смогна с трети, аха-аха и четвърти да изпусна. Ванка, 2-3 часа вечер е долу-горе цялото лично време на един работещ и/или семеен човек. Дори и да има повече време на разположение, да се фиксира вниманието в продължение на 2-3 часа е трудна задача. В един момент предаването започва да си върви за фон. Разбира се, в 2-3 часа могат да се вмъкнат много повече рекламни блокове. Голяма работа, че концепцията е нова, правилата са сменени, а зрителят се мъчи да захапе какво се случва и кой кой е.

Не съм сигурна, че ми допадат новите правила, но поне игрите са нови, ако и да са безкрайно дълги. Концепцията за ад и рай ми е глупава. Далеч по-смислено щеше да бъде да базират сезона на идеята от ада да изградят рай, както в първите сезони.

Ще си имаме любов и този сезон. Коя беше тази, която във визитката си каза, че не иска повече да ходи с актьори? Обзалагам се, че по сценарий ще изплете нишката с някой от актьорите в предаването.

Още не мога да запомня участниците, но Иванка, колкото и да е дразнеща, е някакъв симпатичен шемет. Колоритен образ ще е.

От баба Дешка ме заболява главата. Можеха да ни я спестят.

Канатица веднъж я чух като каратица и сега не мога да си обърна езика да я кажа по друг начин.

Благодаря на Дяволчето за чудесната тема.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 19:45 от Дидичка

# 261
Не ми хареса играта с "удавника".
Иван-Диша ли, жив ли е?Гери провери диша ли...
Пълна подигравка.

# 262
  • София
Как го измислиха най-едрия да бъде давен? Никой ли не помисли, че заема повече място и с по-малко вода ще го залеят.
да, ама във "ваната" му дойде гениалната идея да правят вълни на опонента му... Фермерчето му се върза на акъла... сега ще се ширят 3дни на курорта, дъно.

# 263
  • София
Кои си взеха играта, моля за резюме, изпуснах краят.. Видях, че ги наказаха с 30сек. заради едната кофа, те ли загубиха?

# 264
Не, зелените спечелиха въпреки че бяха наказани с 30 сек.

# 265
  • Sunshine state
Бавни са червените, много бавни! И то на тази лесна като фасул игра.. 🤦🏼♀ Петър и Ния категорично вече са ми в негатива. Трудно ще изпълзят оттам.. Правилно каза Сергей - да го оставят да се излага, пък да видим до къде ще стигне. Подозирам, че ще стигне далеч и на някой ще му изгърмят бушоните. 😂

# 266
  • София
Много неприятна игра, леко зловеща даже. И като цяло новите игри са доста глупави и безинтересни, нямат нищо общо с фермата и фермерския живот.
Канатица този път се представиха значително по-добре, като се изключат разни дребни глупави грешки. Но определено бележат напредък.
Много грозна постъпка на Георги Г. с кофата, трябваше да ги накажат с много повече от 30 секунди, защото той буквално приключи играта на Коко, като му напълни носа обилно с вода. Иначе от самото начало се чудя на кого ми прилича този Георги и днес най-накрая се сетих, че някак ми напомня на Виктор от ХК.
Петър е изключително дразнещ с това постоянно налагане на мнението си и еднолично вземане на решения. Не знам докога ще го търпят.
И защо, по дяволите, продукцията не изписва имената на участниците, когато ги дават да говорят нещо, както винаги са правили в предишните сезони? Аз се затруднявам да различавам жените в Елбетица и за мен остава загадка коя казва дадено нещо, какво защитава, за какво се бори и ми е трудно да си съставя мнение за всяка.
Иванка е много луда, щеше да докара комоцио на момичетата с тази китка билки и водата. Joy

П.П.: Миналата седмица ми подариха колие с избродирана шевица.  Днес обърнах внимание, че всъщност е Елбетица. Simple Smile

# 267
  • Sunshine state
И аз това се чудя - защо не изписват имената? По-бързо ги научавах, а сега знам само на неколцина. Девойките освен фолкаджийката, Нанси, Ния и Иванка, не мога да ги науча и ги бъркам. 🙄

# 268
Зелените спечелиха по нечестен начин, трябваше да ги санкционират много повече и да дадат победата на Червените.
Направо си бяха за дисквалификация, защото Георги му заля лицето.
Голям минус за ИиА, затриват си имиджа, че игрите при тях са честни.
Зелените спечелиха играта не по правилата.

# 269
Много тъпа игра, ама много.
Тая баба Дешка няма ли да спрат да я бутат навсякъде - като някакво чучело-кречетало е. Аман!
Ния намерила да се присмива на Лина. Тя щото не се е нашарила с мастило подобаващо, та корекциите й направили впечатление. Щом е решила да се прави на психолог, може да прочете и за татуираните хора какво пише.

Общи условия

Активация на акаунт