https://x.com/Netflix_PH/status/1713917717076467972?s=20
Не разбрах обаче Strong Girl Nam Soon е продължение на предишния и те са със специално участие или отново са в главните роли...

Ох какви са сладки тези двамата, Пакито е поне с глава и половина по-висок, но разликата изобщо не е дразнеща. Оше не смея да ги изгледам, макар че вече посядам и пред компа, много ми е прясно още, вчера стана месец, а все едно са минали само няколко дни...
Рори, според мен живота на много от тези момчета е достоен за филм, никой от тях не са го чакали с опънат червени килим да благоволи да мине по него, повечето с много труд и лишения стигат напред. Някои от тях по пътя настъпват 1-2 мотики, което ги белязва завинаги и можое да им коства кариерата, спомни си и Ча първи, той по някакъв луд късмет не опра пешкира и заради други, а него като най млад и глупав само на 21 добре го бяха насадили. Ако станалото с него беше се случило в ЮК щеше да си остане в историята с един сериал и един филм, но добре че получи нов шанс и някак от онзи момент се кротна и много подбира хората в обкръжението си. Но пък всичко се плаща, случилото се му се отрази по друг начин и кривна по други зависимости - яде и пие без мярка и това се отразява зле на външността му и ефекта уау вече го няма. Не е лесен този бизнес. Преди време бях чела че лейбълите обират на групарите до 80% от прихоодите им, но момчетата се съгласяват да подпишат, защото иначе ще си останат поредните красиви и талантливи, но без късмет в кариерите....За жените пък те през какво минават... Накратко, оцеляват най силните и приспособимите, никой не е стигнал напред случайно, просто ние знаем историите на двама-трима.