АС и други романтични К-драми - тема 4

• 20 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Интересно е всичко, което споделяте, но за изпълнители, групи, съкращения често съм в мъгла. Тук - там запомням по нещо, но колкото и разбираемо да пишете в повечето случаи не съм наясно за кои се отнася да си призная. 😂Ако съм ги гледала в сериали доста  по-лесно ги навързвам нещата.

Скрит текст:
А тези ги видях в Туитър, много сладки- Пакито и Силната Бонг Сун
https://x.com/Netflix_PH/status/1713917717076467972?s=20
Не разбрах обаче Strong Girl Nam Soon е продължение на предишния и те са със специално участие или отново са в главните роли...

Марги и аз съм така. Даже  от пеенето на Джуно  си имам представа само от Шортс т.е. от видеа от няколко секунди до минута и нещо, никога не съм пускала специално 2РМ, въпреки че са с доста дълга история. А за TVXQ  нямаше -да знам ако не беше 2в1 преди няколко месеца. Някак смятам че което е хит-песен, сериал, филм то само ще ме намери Joy

Ох какви са сладки тези двамата, Пакито е поне с глава и половина по-висок, но разликата изобщо не е дразнеща. Оше не смея да ги изгледам, макар че вече посядам и пред компа, много ми е прясно още, вчера стана месец, а все едно са минали само няколко дни...

Рори, според мен живота на много от тези момчета е достоен за филм, никой от тях не са го чакали с опънат червени килим да благоволи да мине по него, повечето с много труд и лишения стигат напред. Някои от тях по пътя настъпват 1-2 мотики, което ги белязва завинаги и можое да им коства кариерата, спомни си и Ча първи, той по някакъв луд късмет не опра пешкира и заради други, а него като най млад и глупав само на 21 добре го бяха насадили. Ако станалото с него беше се случило в ЮК щеше да си остане в историята с един сериал и един филм, но добре че получи нов шанс и някак от онзи момент се кротна и много подбира хората в обкръжението си. Но пък всичко се плаща, случилото се му се отрази по друг начин и кривна по други зависимости - яде и пие без мярка и това се отразява зле на външността му и ефекта уау вече го няма. Не е лесен този бизнес. Преди време бях чела че лейбълите обират на групарите до 80% от прихоодите им, но момчетата се съгласяват да подпишат, защото иначе ще си останат поредните красиви и талантливи, но без късмет в кариерите....За жените пък те през какво минават... Накратко, оцеляват най силните и приспособимите, никой не е стигнал напред случайно, просто ние знаем историите на двама-трима.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 19:49 от Беллора

# 601
Криси, скоро не беше споделяла за изгледаните от теб сериали. Чакам да се включите с 2в1, че така по-лесно си избирам. След Гоблин все още на нищо не съм се спряла.

Бел, Пакито и Силната са ми сред любимите двойки на мен - в реала е друго, но на екрана разликата в ръста почти винаги изглежда красиво (отнася се не само за тези двамата). Тя се губи в обятията му, макар че и той е слаб, обаче без да е хърбав.

Скрит текст:
Как си? Чувстваш ли подобрение вече?

И понеже спомена Ча първи се сетих като коментираха по тв и в мрежите хонорара му, видях във фейса една дама, която явно е чела инфо оттук-оттам и е недоразбрала, та въпросната се изказа, че наскоро бил излязъл от затвора. Неволно произведе новина🤣

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 17:17 от Margarita N.

# 602
  • Варненска клюкарка
Бел, Пакито и Силната са ми сред любимите двойки на мен - в реала е друго, но на екрана разликата в ръста почти винаги изглежда красиво (отнася се не само за тези двамата). Тя се губи в обятията му, макар че и той е слаб, обаче без да е хърбав.

Скрит текст:
Как си? Чувстваш ли подобрение вече?

И понеже спомена Ча първи се сетих като коментираха по тв и в мрежите хонорара му, видях във фейса една дама, която явно е чела инфо оттук-оттам и е недоразбрала, та въпросната се изказа, че наскоро бил излязъл от затвора 🤣
Тая пък! Ама като знвам какви легенди разстилат феновете му, начело с подобни платени статийки май не е за чудене че други нищо не са разбрали, или просто ровят сред плявата и каквото намерят...

Скрит текст:
Да, чувствам се по-добре, кръвното ми се вдигна и сега е 110 на нещо си, а като дойде бърза помощ беше 70/38. Меря го през около 2 часа и внимавам да не пада под 100, което е малко сложно, защото има разлика на двете ръце, явно заради ембола. Дишам, не се изморявам, но малко се позакашлям отвреме на време. Ходя по прегледи при специалисти, правих дори генетични изследвания, защото ми е много рано за такива проблеми (не съм дори в менопауза, когато при жените може да се случи нещо такова) Ни на вид, ни на възраст отговарям на такъв профил, с изключение на баща ми, другите ми близки са дълголетници, надълго и нашироко ме разпитваха на генетичните изследвания та си припомних куп роднини, но ето ме на как цъфнах.... Нормални изследвания и генетичните и другите с изключение на левкоцитите които са на границата дори след 3 антилбиотика, но пък бяха двойно по-високи... Все се намира някой да ми припомни колко е опасно състоянието ми, вчера ми отказаха бустер за Ковид, попитах дали наистина няма противопоказания, казах че вече имам 2 ваксини и почти незабележимо прекаран Ковид, само с липса на вкус и обоняние и нищо повече, лекарката каза че само в определени състояния не се препоръчва ваксинация, пита ме какви са ми притесненията и като казах, категорично отказа, поиска документ от лекар, ако не съм била казала евентуални последствия щели да са си  моя отговорност, но като знаела щяла да съм нейна, аха да отида на друго място, но успя да ме стресне....поредната... Такива работи . Криво ми е, скучно ми е, връхлитат ме неприятни мисли, станала съм заядлива, може би заради безсънието което ме връхлетя, ама още ме търпят вкъщи, че даже и се притесняват за мен ...

Заради тая ваксина вчера пропуснах повторението на Лечителя, май трябваше да е с момента когато Минка го намираше у тях и се награбиха. Снощи пък не можех да заспя, но когато се сетих да си пусна тв-то, беше 00:30 и отново пропуснах....

# 603
Тук мисля, че Токошинките още нямат 20г.
https://youtu.be/YJ6EwrpqjCU?si=nTGlKUnoTsOO0cI0

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:19 от Рори72

# 604
Не разбрах обаче Strong Girl Nam Soon е продължение на предишния и те са със специално участие или отново са в главните роли...
   Със специално участие са в 3ти епизод. Не е продължение, историята е че пак жените в рода са със свръхсили. Главната се губи в Монголия като дете и като пораснала отива в Сеул, квартал Гангнам да си търси родителите и открива майка си. Майката след като не намира дъщеря си се старае да живее праведно и да върши добри дела. Някак си /така пише -somehow/ ГГня, майка и, и баба и след като се откриват успяват да се забъркат в сделка с наркотици и така се запознават с ГГой който е детектив.
Марги , не знам какво ти се гледа. За връзките, развръзките + малко корейски хумор - "В главата на Юми"беше приятен, и двата сезона.
"The beauty inside" - красотата отвътре също беше забавен https://youtu.be/wkFD3ESBn10?si=xqK5OdhgZJrg9NFa  за няколко дни всеки месец ГГня се събуждаше в различно тяло. Една вечер те заспаха като мъжко и женско, но се събудиха като две мъжки. Майката на ГГой не я искаше , докато не му влетя в спалнята точно същата сутрин. Той пък беше с лицева слепота Joy голяма комбинация.  И филмът беше приятен, там обаче след 3 дни не си връщаше оригиналният вид , а след всяко спане беше различен/на. https://youtu.be/zQvPJjDRMcY?si=Q0HAiE1Am2F5yKrW и Пако беше част от образите, 3 дни не спа за да не се промени.
"Вечният монарх" беше с хубава история. Паралелни светове, в единият Корея - монархия в другият -република. Чичото на ГГой организира преврат, уби краля, тъкмо да убие малкият МинХо, и тайнствен герой го спаси при което му падна личната карта. Когато порасна младият крал  търсеше девойката от картата и оплетоха вселените по едно време. Joy  когато я намери и запрегръща, тя го навря в затвора, защото си нямаше на идея какъв е този който се размотава на кон в центъра на Сеул и и налита Joy Може да мърморя за химията, но като цяло си беше ок.
  Ако си харесаш заглавие https://mydramalist.com/dramalist/Krissttinna/completed тези с 9 и 10 звезди са ме впечатлили, по моята си скала. Joy Което нищо не значи разбира се. С 9ка например са
"little women" https://youtu.be/Y52PRIHr-YI?si=4ZZq9es2o618ewhC  три бедни сестри с богата леля, които се забъркаха с друго богато семейство с майка-убийца.
"midnight" https://youtu.be/3Ap4ww9Ap-0?si=SzdshmTIOZ6QaYWk  малко психарски и до тях се мъдри "miss the dragon" https://youtu.be/RZ-nItJXM2M?si=fxCtV_mslJPyQiT0  инфантилен до първите два Joy

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 19:42 от Krissttinna

# 605
  • пак на Рив Гош
и някакъв младеж Rowoon който не съм гледала другаде, но непрекъснато се появява в шортс и изглежда забавен. https://youtube.com/shorts/Has0Wpugqzw?si=z-3JTfH_zatyBQVu
Аз много си го харесвам Rowoon и съм изгледала почти цялата му сериална филмография. Той също е от певците, станали актьори. При това добре се справя, за разлика от някои други негови колеги Wink . Тъкмо миналата седмица го догледах в Destined With You (откъдето е клипчето в шортс).
Този сериал ми беше от типа King The Land - симпатичен, непретенциозен, малко хумор, малко драма, малко съспенс (плюс малко фентъзи) и много хубав Главен в костюм.

Аз още мъча Последната мисия на Ангела, с по епизод на седмица, иначе гледам още:
- My Dearest - в момента върви вторият му сезон. Исторически (чосонски), много драма, много война, много проблемен романс. На моменти страшно напомня на "Отнесени от вихъра".
- A Time Called You - с главния актьор от Бизнес Предложението. Римейк е на тайвански сериал. Романтика с пътуване във времето.
Плюс китайски, ама те не са за тази тема.

# 606
Ако са ми верни сметките Лечителят трябва да свърши следващата седмица. Има ли вече информация кой ще е следващият делничен сериал?

По моят начин ми е любим сериал, но има серии, които ми създават удоволствое от гледането от първата до последната минута и 9а е една от тези серии. Нямам търпение за утрешната.

Две красиви песни в изпълнение на Бо
https://youtu.be/3BCxxaMzP8s?si=K2EbemvK4RjlhaTc
https://youtu.be/1WkRn2_9Z94?si=2CS3Lk3TxK-I8Gtz

Красива песен и от Дан
https://youtu.be/w6qCrIwvACE?si=tBJWS1TT7YR-qeOq

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:42 от Рори72

# 607
..................................
Песен на триото, но не знам кой е сериала
https://youtu.be/F3nCVLlhXmc?si=BDEHaElEEM3pt5tK
....................................
Не е от сериал. Просто клип.

Аз преди време разказах малко за DBSK(в Корея)/TVXQ(в Китай)/Tohoshinki(в Япония). Сценичните им имена от времето на групата като петорка бяха Юноу Юно(U-Know Yunho), Макс Чангмин(Max Changmin), Хиро Джеджонг (Hero Jaejoong), Мики Ючон (Micky Yoochun) и Сиа Джунсу (Xiah Junsu).
Пръв в компанията постъпва Джунсу, когато е само на 11г. Тренирали са го за солов певец. Той има брат-близнак, който тези, които са гледали Императрица Ки са го видяли като един от двамата бодигарда на Императорчето Джи. Този, който накрая се оказа довереното лице на евнуха.
След това се присъединява Юно, който започва като бекъп танцьор на други изпълнители и групи. Семейството му е против да става певец, но губи много по време на финансовата криза в Азия и той започва да работи, за да се издържа като рине сняг сутрин, а вечер е сервитьор. След като печели танцов конкурс на компанията го приемат за трейни. Докато снимат едно шоу пие от бутилка дадена му от фен, която се оказва пълна с моментно лепило. Откаран е веднага в болница и успява да се възстанови. Оказва се, че делото е на някаква анти-фенка. Юно отказва да повдигне обвинение, защото момичето било на годините на сестра му и той не искал да съсипва живота ѝ като се надява тя да осъзнае постъпката си.
Малко след него идва и Дже. Неговата история е доста объркана. Когато е бил 2-3 годишен майка му, която е самотен родител тъй като баща му ги е зарязал и не се знае къде е, осъзнава, че не успява да се грижи добре за него, защото постоянно е на работа и решава да го даде за осиновяване. Неговите осиновители имат още 8 дъщери, така че Дже расте в голямо семейство. На 14 бяга от къщи, за да отиде в Сеул да става певец. Самият той разказва колко уплашен се е почувствал, осъзнал необмислената си постъпка да няма пари да си купи нещо за ядене или да има къде да спи. Добре, че някакъв дядо го открил, нахранил го, обадил се на родителите му и те отишли да си го приберат. После му разрешили да последва мечтата си. Когато групата добива популярност се появява биологичния му баща и завежда дело, че осиновяването му не е легално и си иска правата на настойник, но малко преди делото се отказва от иска. Дже признава, че появата на баща му е била шок за него, но и че с помоща на майка си от няколко години поддържа връзка с биологичната си майка. В едно интервю го питат каква сватба би искал - малка или голяма и той през смях казва, че няма как да му се получи малка сватба, защото само семейството му е от 32 души - 8 сестри, техните съпрузи, 13 племеници, плюс родителите му.
Скрит текст:
Снимката е от "сватбата", която Дже и сестрите му решават да организират на родителите си. Нещо като подновяване на обетите им.
Чангмин е макнето (най-малкият) в групата. Не е мислел да става певец, но майка му била фенка на БоА и го завела на кастинг. Три дни по-късно се обадили от компанията да се присъедини към тях. Преди 3 години се ожени за приятелката си, която не е известна и миналата година стана татко на момченце.
Няколко месеца преди дебюта на групата към тях се присъединява и Ючон. Семейството му живее от няколко години в САЩ, но след като печели музикален конкурс там той се мести в Корея, за да продължи с пеенето. Има по-малък брат, който също става актьор, когато след развода на родителите им се връща с майка си в Корея.
Петимата са били много близки, но когато става разривът самата компания ги разделя. Говореше се, че са забранили на Юно и Чангмин да се срещат и говорят с другите трима. На последните им прояви като петорка въпреки, че са на една сцена си личеше това разделение, а след това, зад кулисите, веднага са отделяли едните от другите. Последната им песен заедно беше Stand by U.

Да си част от група не е никак лесно. В началото всички живеят заедно в жилище на компанията. Спят по двама-трима в стая, а понякога всичките са на куп. Всяка минута от денонощието им е планирана. Уроци по пеене, танци, музика, солфеж, инструмент, ако свирят на нещо и всичко свързано с това. След дебюта идват участия в предавания, концерти, шоу-програми, промоции. Нямат право на лични телефони или социални мрежи. За всичко се грижи мениджърът им. Контролът е тотален. Диетите, особено за девойките са драконовски и, ако не дай си боже не поддържаш определените килограми става още по-страшно. В едно клипче гледах как на някоя от момичешките групи им донесоха кутийките за обяд, в които имаше 3-4 лъжици ориз, едно брюкселско зеле и 2-3 парченца ябълка.
Ако успеят да добият популярност ги местят в по-голямо жилище, където евентуално всеки си има стая и имат една идея по-голяма свобода, но пак ги държат яко под контрол. Чак, когато станат много популярни и компанията си е възвърнала вложенията, а печалбата от групата е голяма, което се случва в много малко случаи, тогава вече, всеки може да се отдели в собствено жилище и да разполага донякъде с живота си.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:27 от 2в1

# 608
Всеки със своите битки, като сюжет на филм звучи разказаното от 2в1😳

Рори, Лечителят свършва в петък, значи тези дни трябва да се появи информация какво следва... Там където чета още няма нищо.

Криси, Ким Го Ън ти е любимка или е чиста случайност, че в няколко от споменатите сериали тя е в главната роля 🤪
Спрях се на един, отдавна го отлагам, но сега като ме подсети...

# 609
Намерих в спирита страница за ДБСК и днес цял ден чета там. Писано е в реално време за т.н. скандал. Всъщност момчетата са били наистина роби, притежание на компанията и като капак десет годишния им заробващ договор тихомълком е увеличен на 13г. плюс 2те год. казарма. Били са на по 17 и един от тях на 15г. когато дебютират, а договора с компанията са го подписали дори по-рано, когато са били още по-малки, неизвестни и неориентирани. Порастват и разбират, че нямат никакви права, а само задължения, като освен това компанията прибира в някои случаи и цялата печалба от определен техен "продукт", защото в договора са заложени такива клаузи. А конкретно скандала тръгва от това, че тримата са инвестирали в някаква китайска козметична компания, а тяхната продуцентска компания е реагирала, че нямат право на това т.е. не са имали право и да решават какво да правят с парите си. И вече пораснали на около 23-24г. и самоосъзнали се решават да си търсят правата по съдебен път. В крайна сметка след първоначалната частична победа в съда минава време до следващото дело и се споразумяват. Делото се завежда от тримата, но другите двама запазват неутралитет т.е. не подкрепят компанията, но и не са ишци по делото. В един момент бащите на ЮнХо и ЧанМин правят официални изявления в които нападат останалите трима и като че ли това поставя началото на охладняването на отношенията между тях. Компанията забранява контакта между дуото и триото, дори когато са на една сцена или интервю. До излизането на окончателното решение на съда римата все още са "собственост" на компанията, но вече имат право на личен избор и компанията не може да се намесва. Това не важи за дуото, което също става предпоставка пропаста между тях да започне да се отваря. Имат ангажименти в Япония и ги изпълняват, но дори на сцената нямат право да са едни до други триото и дуета. За съжаление продуцентската компания в Япония в някакъв момент се споразумява с проблемната компания и изоставя триото. Последната им песен излиза като сингъл и веднага оглавява класациите като само за една седмица са продажбите  са над 400 000 и с това изпреварват по същия показател Елтън Джон. Но тази последна песен не е промотирана и няма изпълнение на живо. На някакви награди отново не могат да отидат заедно и присъства само триото. Имало е реч на Чже Чжун, която е трогнала феновете, но тъй като в спирита като постнат нещо на английски не го превеждат не знам какво точно е казал. От друга страна и ЮнХо е трогнал феновете с писмо, но то също е постнато на английски и не знам какво е съдържанието.
Доколкото разбрах и дуото и триото успяват да запазят популярност и градят нова кариера, но когато започва скандала с наркотиците, в който е замесен Ючон новата им продуцентска компания прекратява отношения с него и така триото се разпада и започват солови кариери, като за тях не знам колко са успешни. От това което прочетох при рускините и от това което гледах за себе си съм убедена, че Ючон е набеден от недоволната бивша без да е виновен. Когато разбрах, че 21г. е снимал филм с главна роля в него се зарадвах и се надявам да успее да рестартира кариерата си. Но много бих се зарадвала ако някогашните приятели си оправят отношенията и направят нещо съвместно. Дуото все още съм към оная компания, но вече са мъже на по 35 и 37г. и би трябвало новия им договор да е при по-добри условия за тях и да имат свободата да избират с кой да общуват и да имат свобода на действията.
Малко е странно, че само най-малкия от тях е семеен. Сащам се за едни видеа към тяхно ДВД, в което ги питат по двойки каква трябва да е жената до другия. Всички те вярваха, че ще имат семейства и деца. Не че сега е невъзможно, но са на по 37г.
Иска ми се да вярвам, че студенината между тях преди окончателното им разделяне е била за пред компанията и в свободното си време са намерили начин да общуват, но след поста на 2 в 1 става ясно, че дуото не би имало такава възможност, дори и да са имали желание. Всичко това е много тъжно, защото от всички изгледани видеа, шоута, разговори по двойки искрено вярвам, че наистина са си били близки и важни един за друг приятели, но заради компанията към която дуото все още принадлежи всичко е свършило.

2 в 1, никой от останалите ли не е успял да създаде семейство? Има ли някаква информация какви са отношенията помежду им към днешна дата?
Много харесвам песните им, харесвам и тях като отделни личности и приятели

Дебютната песен с преработено видео по случай 20г. от създаването й
https://youtu.be/xQ635vE2RQI?si=aD3wYStZX6xMGJ7O

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 00:54 от Рори72

# 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джунгкук за първи път включва в денс чалъндж своя приятел Ча Юн-У, т.е. хубавия Ча. Куки е отпред, Ча отзад, в случай, че не можете да ги разпознаете.
https://www.tiktok.com/@jungkook/video/7292447581580446994?is_fr … &sender_device=pc

Серията от петък на Лечителя е точно, когато героинята на Минка отиде и го намери в скривалището му и се награбиха. Така свърши предишната, така почна петъчната.
А в По моя начин май утре предстои Пако да награби главната за първата целувка ... пред хотел "Направихме го". Joy

# 611
С шапки са и нямаше да го разпозная, а си мислех, че точно Ча не мога да го объркам с никой друг 😁
Да сложа и друго с него, говори май за новата си роля😍

Снощи търсих един от сериалите в списъка на 1 стр. и реших да проверя за всеки случай какво става със Супер К-драма, препраща вече към други сайтове...
https://superkdrama.com/

# 612
  • Варненска клюкарка
И аз така, добре че Профа каза кой кой е.
А Ча все така ми пълни Шортс. Напоследък пак се засилиха при мен  видеата с него и МунБин, през септември са станали 6 месеца от смъртта му и ми излизат видеа от погребение, няколко панахиди... От руските коментари под видеата разбрах че е получил сърдечен арест, това може да е резултат от физическа преумора, следствие от интензивна  физическа активност, ако е имало човек наблизо, може би е нямало да се стигне до фаталния изход...

Това с бутилката с лепило от разказа на 2в1 е потредаващо, по зле е и от кървавото писмо, което е просто гнусно, но не застрашаващо нечий  живот. Вярно че "фен" си е диагноза. Преди време ми излезе как фенове подадоха чаша с някакъв красив бонбонен цвят сок на Ча при скорошно посещение във  Филипините, взе го с известно колебание, но настойчиво го молеха да го опита и той го направи някак още по колебливо, а то какве историия  имало с фенски почерпки😳

# 613
  • Русе
Здравейте, Дами!
Почти 24 часа нямах Тв и Нет, а вие с МАХ скорост сте с 2 страници напред, та едва ви догонвам. Simple Smile Пъргавелки такива?!!
Кристина, исках само да добавя за Роуон - изгледах "Привързаността на краля", където той участва и се справя много добре. Случайно ми попадна и клип, където пее - момчето е много кадърно! Хареса ми! Дано да има късмет и с филмите!
Искам да питам за Хрониките - май нещо не се справям с очакванията си. Може би защото не съм гледала 1-ви сезон ли...? За близнаците: Сая ми се струва хитър и лукав, Инайшинги( Ъм сом)- праволинеен, силен, предвидлив - предвиждащ даже. Таня не я усещам - май като лудото емотиконче между всички . Според легендата, те 3-мата ще променят света, значи двама са малко. А ми се струва , че всеки гони своя цел.
Знам, че киното е магия и може да направи всичко, но страшно се изкефих, когато Джун Ги обикаляше себе си( срещата на близнаците). Подобни моменти си заслужават гледането!
Относно това: корейски или китайски сериал , мисля, че малко корейски сериали съм гледала. Харесва ми това, че в рамките на 16-20 епизода историята приключва и мога да се отдам на друг. Нямам търпение за повече, а за турските 450 еп. изобщо не говоря.Simple Smile
Приятна неделя, момичета!

# 614
Уинона, добре си усетила близнаците. Такива си бяха и в 1 сезон, но все пак се усеща разлика между почти детските и вече възрастните версии на героите. Джун се справя чудесно с двойната роля. Имаше няколко момента, в които така се захласнах по сцените, които гледах, че сякаш забравих че актьора е един и същ и сама на себе си си го напомних. Но и Катерицата също се справи чудесно с тези роли.
Що се отнася до Таня.... И тримата са различни логично, разбираемо и очаквано спрямо сезон 1, който е 8-9г. по-рано, но при Таня разликата е съвсем друга. Новата е като някой робот на фона на предишната. Дори и не искам да намекват за романтика между нея и някой от тримата влюбени в нея, защото при нея няма израз на чувства. Целувката й с Ън Сом ми изглеждаше сякаш той целува камък. Има нещо сбъркано с разписването на новата Таня в сценария. Като гледам снимки и клипове на Джун и актрисата извън сериала двамата си имат химия и изглеждат добре заедно, но в сериала всеки от героите в т. ч. Таера, Тагон, втория потомък, баща й в сцените си с нея изглеждат като да общуват с дроид. Дори Трипио  със все ламарината по него излъчва повече човешка топлина, чувствителност и емоционалност.
Тримата заедно ще променят светът такъв какъвто е, но не като супер герои хванати за ръка в обща акция. Т. е. всеки от тях заради разбиранията и характера си с действията си променя по нещо и съвкупността от тези промени ще доведе до промяна на установения към момента начин на живот и управление на света в който живеят.

И бг превода на епизоди 9 и 10
https://vbox7.com/play:8dea33ceb1
https://vbox7.com/play:e5df7622e0

Между другото, разбрах че първоначално ролите на Ф4 са били предложени на ДБСК, но се оказало че продуцентската компания вече им е направила график, който не позволявал участието им в сериала и те са били принудени да откажат ролите.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 14:23 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт