Климатичните промени или какво се случва със Земята?

• 39 746
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Всяка баба може да ви каже, че на хладно се спи по-добре.

# 316
Hands Thumbsup
И не във високи жилищни кооперации, а в къщи с приземно строителство. Това е дори последния писък на модата за здравословни условия на живот, разбира се доста осъвременено.

# 317
Hands Thumbsup
И не във високи жилищни кооперации, а в къщи с приземно строителство. Това е дори последния писък на модата за здравословни условия на живот, разбира се доста осъвременено.
Мдааа, и не заобиколен от бетон, а зеленина.
Къщичка извън града, полянка и зеленчукова градинка. Ходене бос по тревата, работа в градината и гаранция за качествен сън.

# 318
И като спите лошо на топло,пробвайте с веганство.Може и да успеете да намалите глобалното затопляне,и да си върнете добрият,качествен сън.Сега ще видим какво ще ни измислят гостите на конферецията в Дубай.Какво ли е било менюто им?Дали е било веган?Показваха някакъв заместител на цимента.Много здрав и е веган.Бълг.кореспондентка много добре е усвоила западният изказ.Като искаш да кажеш,че нещо не вреди на природата (уж),казваш веган.Пишеш го на етикет и милиони си отдъхват с облекчение,че всичко е точно и като  купят продукта,спасяват климата.Уж.Незабележимо модата навлиза и у нас.Известна ф-ма за месни продукти,прави вече веган кюфтета.Wink

# 319
Да, некачествен, неспокоен ми е съня през лятото. Винаги се събуждам с чаршаф увит около мен, което означава, че се въртя цяла нощ опитвайки се да си намеря хладно място.

Ми махни го тоя чаршаф, нали ти е топло..що си се заметнал с чаршаф?

Призивът да слезем от колите си го слушах и аз оня ден сутринта по новините, ама се чудя що пък лятото не призоваха, а сега, когато всички подпалиха печките на дърва? Дали пък въздухът и от печките на твърдо на гориво, в този баш сезон, не замърсяват въздуха, или са само колите...риторично тъй, си питам.

# 320
Е, министъра на околната среда в едно интервю точно това каза, че колите са една нищожна част от замърсителите. Най- големи освен предприятия да отопление на твърдо гориво и праховите частици от строежи и ремонти. Ама пък сме били водещи в Европа по  коли на глава от населението и това било начин да се ограничат.

# 321
Ми махни го тоя чаршаф, нали ти е топло..що си се заметнал с чаршаф?
Не този с който съм се заметнал, а този с който е покрит матрака. Той се навива докато се въртя.

# 322
Е, министъра на околната среда в едно интервю точно това каза, че колите са една нищожна част от замърсителите. Най- големи освен предприятия да отопление на твърдо гориво и праховите частици от строежи и ремонти. Ама пък сме били водещи в Европа по  коли на глава от населението и това било начин да се ограничат.

Баш министъра слушах аз онази сутрин, и  колите, колите та колите...това се чуваше нон стоп.

# 323

Баш министъра слушах аз онази сутрин, и  колите, колите та колите...това се чуваше нон стоп.
Колите са на дневен ред, понеже те най-много развалят рахатлъка на клетите отровени от мръсния въздух столичани с нови лъскави возила.

# 324
  • Варна
Колите са на дневен ред, понеже те най-много развалят рахатлъка на клетите отровени от мръсния въздух столичани с нови лъскави возила.
На дневен ред са, защото скоро ще ревнем заради скъпия бензин.

# 325
Нали мъдрят по-висок данък за старите коли. Трябвало да се обнови БГ автопарка и да се намали броят им.
Аз го слушах в "защо, г-н министър?"

# 326
Нали мъдрят по-висок данък за старите коли. Трябвало да се обнови БГ автопарка и да се намали броят им.

Не да се обнови, а да си купим все електро колЦи...тъй рече този министър.
И щели да наложат такса внос на вносителите, но това, рече, нямало да се отрази на крайният купувач.
Дали, господин министър? Защото и 12годишният ми син се сеща, че тази такса  вносителият ще я нахлузи на кого, мда, на ку-пу-ва-ча....
Изобщо трагедия тоя министър. Не знам чува ли се, вярва ли си....

# 327
  • Варна
Скрит текст:
Не да се обнови, а да си купим все електро колЦи...тъй рече този министър.
И щели да наложат такса внос на вносителите, но това, рече, нямало да се отрази на крайният купувач.
Дали, господин министър? Защото и 12годишният ми син се сеща, че тази такса  вносителият ще я нахлузи на кого, мда, на ку-пу-ва-ча....
Изобщо трагедия тоя министър. Не знам чува ли се, вярва ли си....
Верно ли ще слагат такса тези идиоти?Joy
Тогава хипотетично какво би ме спряло да си купя кола от Румъния да речем и да си я карам с румънските номера и да си плащам данъка за нея в Румъния , м?

# 328
ми май по закон ако живееш повече от половината време в дадена държава, трябва да си смениш регистрацията съответно, ама може и да греша
пък и в България законите кой ги спазва така или иначе

# 329
  • Варна
ми май по закон ако живееш повече от половината време в дадена държава, трябва да си смениш регистрацията съответно, ама може и да греша
пък и в България законите кой ги спазва така или иначе
Кой ще ми изчислява колко време къде живея?
Имам познат румънец, половината година живее в България, половината в Румъния..в смисъл прекарва периодично по два -три месеца във всяка от държавите, сигурно и той самия не знае в коя държава живее повече.
Кара си румънската кола..

Общи условия

Активация на акаунт