10та БИОГРАФИ4НА ТЕМА НА НЕМСКИТЕ МАМИ

• 23 897
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
привед народе,
от иzвестно време едвам си отварям очите сутрин ... ще трябва да инструктирам мъжа ми да носи едно кафенце на нощното шкафче , може и да ми помогне  newsm78
моята интуиция каzва, че Лиска е жена
нооооооооооооооо не може ли 2 ма потребители да полzват един ник? моя мъж например ми zнае ник и парола , но няма време да си прави бъzици  Hug (с което не искам да кажа, че Лиска си прави бъzици. да няма обидени  Wink )

ето го и линка zа пейбек даренията.
http://www.payback.de/pb/unicef/id/3158/index.html

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 10:46 от vivita

# 151
  • Primum non nocere !
Искам да си променя потребителското име!  ooooh!
Имате ли представа как да стане , или трябва нова регистрация?

# 152
отиди на Профил, отдясно промени профила / потребителски настройки..ако трябваше нова регистрация Вечерница да е с 20 вече  Laughing
И какво мислиш вивита, мъжа на Лиска да си прави бъзици...  newsm78 Хм, че кой е казал, че мъжа й е българин? Според мен е нигериец, примерно....Имах една съквартирантка в Дубай. Като чуеше скорпион и настръхваше кожата.Тя казваше, че скорпионите са подвласни на сексуалния си нагон. По тези причини смятам, че на Лиска много ще й ходи един Нигериец, или примерно Сърбин..Брей, на тях как им ври кръвчицата...!

# 153
  • Primum non nocere !
ХА!!!ХА!!! Мъжа на Лиска е  немец....Но вече и аз се обърках....На нас ни каза че е БГ и се запознали на БГ купон...а другаде пише че е немец!
А сега деееееееееее!!! Как да не се усъмня че е жена изобщо!

Тя писа: АХ вие разсеяни кърмачки!!  Може ли това да го напише жена , която кърми? Малко ме съмнява тая работа!

# 154
Тя писа: АХ вие разсеяни кърмачки!!  Може ли това да го напише жена , която кърми? Малко ме съмнява тая работа!

Може, ако zнае от опит колко раzсеяна може да е една кърмачка  Joy
а ако мъжа и беше бг, щяха да се zанимават с вадене на БГ документи zа малкия преди да тръгнат да пътуват , а те не се zанимаваха май с подобни неща ...
Освен това , ако Лиска е мъж, то жена му може би е немкиня  Joy и zнае български при това  Hug Тъй, че бих ги локалиzирала в Иzточна Германия или поне партнъора (ката) на Лиска е от там. Там са учили български в някои училища  Hug

# 155
   Ох, много ми е забавно, давайте нататък!  Joy
   Аз ще си мълча... Crazy

# 156
  • Germany
Да ви кажа Лиска си е чиста проба жена, поне според мен. Обаче много хубаво го е казала - че е мъжко момиче - и с това съм съгласна. Да не мислите че на един мъж ще му е много интересно да ни чете ежедневните излияния hahaha hahaha Моя съм го карала да чете някоя тема защото на мен ми е била интересна - обаче той за 1 минута по диагонала и е готов Laughing Пък и някъде Лиска беше записала, че мъжа и е чужденец, и то не немец и че в тях се говорят два езика+немски=общо три езика.

Пък за документите - вече от както сме ЕС - нямаме работа в Ауслендербехьордето - поне на нас така ни казаха сега като ходихме да си вземем документите за постоянен престой. Вече само в Арбаитсамта може да потрябва нещо, но то и там като си вземеш разрешението за работа пак нямаш работа и там. Нямам си и идея къде трябва да се отиде ако си новопришълец newsm78

Ма голяма работа е ЕС-то да знаете - една опашка в Арбаитсамта се беше завихрила аз като ходих да си получа разрешителното и служителя ме разпозна от предния ден и ме вкара първа Wink каква чест - нали сме ЕС - хахахаха

Поздрави  bouquet

# 157
Срига с Лиска сега.. NaughtyСигурно цели но6и не е спала жената,4е само я коментирате дни наред.. Rolling Eyes
Искам да питам,кой е готвил zаек от вас?Имам zаек zамраzен и мисля да го готвя тая ве4ер,ама никога не съм готвила такова не6о до сега..Та иде може ли да ми дадете,ама да не е много сложно..
Хайде,Ве4ернице раz4итам на тебе.. Peace

# 158
Весе, пак ме хвана на дамар.
Готвила съм само веднъж заек. Мъжа ми каза след това, че домашни любимци повече не ще сервирани в чинията си.
Та оттогава не съм правила.
Ще карам по спомени. Мариновах го целия с червено вино, оцет от червено вино, мед, сол, черен пипер и бахар на зърна, дафинов лист и розмарин. Така преседя милия една нощ у хладилника и после го метнах в тигана. Зачервих го хубаво от всички страни и после му долях маринатата, ама прецедена, да покъкри. Става относително бързо, щото му е крехко месото.
Помня, че сложих заквасена сметана (крем фреш) и сладко от червени боровинки.
За гарнитура метнах някакви картофи, ама не помня точно какви.
Ако ти е сложно, провери в Готварския в Книгата - имаше доста други прилични рецепти.

Аз се опитвам да поправя грешките на любимия от нашия Ленински съботник. Милия учил, недоучил как се борави с камерата и му поставих отговорната задача да прави снимки от концерта. Някои след обработката изглеждат като от старите архиви, но пак се разпознаваме Mr. Green

Оставете Лиска намира, ами кажете за кой ще слагате залагания след това  да пишете биографията. Мъжа и не е нигериец, но е европеец (не уточнявам), но не местен, при това някъде из благотворителните организации или дипломат (заради честите посещения на черния контитент). А ся ме набий! Whistling

Аз ще се въздържа от коментари, че познавам лично Пепеляшка, Шоши, Мопси, Николета и Ролингстоунс. За Мистик пък направо ще мълча като комуНиска, че да не си изям боя Joy

# 159
Маймунке,zа6о не каЗа по рано zа българската седмица...Ей,4е ме е яд,4е съм я иzпуснала.. Confused
Утре дали 6е го има тоя 6анд?И къде в Куфланд има? Praynig

Niama KREDOR Sad

Vese, oste edna sedmica e tam madamata. Standut i e tochno pred hranitelnite stoki na partera.
Inache bulgarskite stoki, predi vsichko luitenica (ama super vkusna) ostava v asortimenta na Kaufhof-a.
Da ne vi mucha poveche bez KREDOR.
Tschüü

# 160
Чудя се аз що така ми горят ушите,
пък то, щото банда кърмачки ми ядат
гъза, както би се изразил един интелектуалец.
Голям смях с вас, голям. Права е Вечерницата,
че трябва да се организират залагания.
В краен случай може да делим печалбата.
Фактите.
Някои от вас са внимавали в час.
Жена съм. Та дрънкам. Но не само глупости!
Още кърмя. Даже имах тези дни запушване на
каналите, та правих компреси с кварк.
Мъжът ми не е немец, не е и българин.
И нигериец не е. Всъщност ако трябваше да
избирам от африканския континент, може би
бих се спряла на камерунец, много красиви са.
Та мъжът ми наистина говори български, което
колкото хубаво, толкова и опасно, много разбира
и трябва да внимавам какво казвам, че после ядове.
Любимият му виц, сам го е превел на български, е:
"Защо жените имат четири устни?"
Отговорът ще ви кажа по-късно. Опитайте първо сами. Laughing
Пък Вечерницата като Ауслендербехьорде, бе,
всички познава, всички виждала, как става тази?
Кога, бре, Вечернице, къде, защо?

# 161
  • Primum non nocere !
Ако искаш рецепта за заек-капама ми званниТова пък го чувам за първи път!!????
Защо пък квак? Трябва топло!

# 162
Пък Вечерницата като Ауслендербехьорде, бе,
всички познава, всички виждала, как става тази?
Кога, бре, Вечернице, къде, защо?

Аз съм от Щази, ако не знаеш. Ауслендербехьордето ряпа да яде пред мен.
Изпуснала си ти! Много. А уж си падаш клюкарка  Mr. Green
Много хойкам на принципа "опознай новата родина, белким я обикнеш".

# 163
Sorry pak za Kredora, na rabota tu go ima, tu go niama.

Liske, ia mu dai togava domashno na tvoia muzh za prevod:

Subrali se zhivotnite v gorata da igraiat karti.
Luvut kazal:
- Bez koz!
I Kosut se obidil i si trugnal.

Laughing
A sega kazhi za dzhukite:-)

# 164
Първо сериозното.
Мариела, топло се слага, преди да кърмиш,
пък кваркът, след като си накърмила, студено.
При възпаления помага. Наистина е така.
Видях се в чудо тия дни, ама мина.

Сега отговорът, воала -
"две, за да говорят, и две - за да се извиняват."

Общи условия

Активация на акаунт