Девственост на 30г….

• 10 502
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
Авторке, мисля, че проблемът е само и единствено в самочувствието ти. Вземи помисли как да си го повдигнеш. Боядисай си косата, направи си прическа, маникюр, смени си стила на обличане... Това за външния вид. Помисли обаче и за професионалната реализация, това също вдига самочувствието.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 14:15 от Uncommon

# 76
Кобилкина такива съвети дава, че свят да ти се завие. Дава то срок до 2 седмици да си легнеш с някой. Точно от това авторката няма нужда. Забавлявай се, танци, спорт, нещо екстремно ако щеш, екскурзии просто се записваш с група без да търсиш компания, за да отидеш специално. Прави нещо, по-добре грешка от действие, отколкото от бездействие и нещо прававене.  Направи някаква драстична промяна за да излезеш от ежедневието и битовизма. Преосмисли преценката ти за мъжете, ако имаш идеал в главата си и го търсиш, няма шанс.

# 77
  • Пловдив
Повечето мнения се концентрират върху много излизане и общуване с много мъже. Голяма част от човечеството не са купонждии, не ходят по дискотеки и барове и предпочитат спокойна вечер с книга, почивен ден с излет. Те също не остават самотни.
НЯМА човек да си е намерил партньор докато си е седял вкъщи. НЯМА. Под излизане не се има непременно барове и дискотеки, а например курс по английски, курс по програмиране, някаква допълнителна квалификация - например курсовете към бюрото по труда (или такива подобни платени) - по едно време имаха графичен дизайн, счетоводство, разни езици, скоро не съм ги гледала, или да види излетите на местната туристическа дружинка.

# 78
Има такива уикенд екскурзии за матчване😁, наскоро ги даваха по телевизията. Едни се залюбили, а други си останали дружки по интереси.

# 79
Пак питам, какви са интересите? Нали се сещате, че за мачване трябва да има какво да се мачне.

# 80
  • По света и у нас
Тя ще си намери интереси - това е най- лесното. Той, като каже харесвам астрономия , тя трябва да каже - Ах какво съвпадение!

# 81
  • Пловдив
Тя като си намери интереси ("интереси" - предполага се, че на нея са и интересни) и като се събира с хора с подобни интереси поне ще имат обща точка.

# 82
Авторката ако и в реалния живот общува така, както във форума, ясна е работата. На ментално ниво наистина си момиче, въпреки годините. Възрастен човек е наясно, че не може всички да го харесват, да са съгласни с решенията му и да одобряват избора му, и това по никакъв начин не му пречи да си живее живота. Казва му се "среда" - намираш хора със сходни интереси и разбирания, останалите просто игнорираш. Изчезна след няколко негативни мнения от напълно непознати, значи си представям на живо какво е.

Със сигурност за всичките тези години поне един мъж е проявил някакъв интерес, но ти не си забелязала, защото не се е държал от първата секунда така, сякаш си най-невероятното нещо във вселената. И сега се оплакваш по форуми.

# 83
Дори не е нужно да излиза. Както пише в тази тема така може да пише и в други и въобще интернетът е най-лесното място да говориш с хора ако си срамежлив.

# 84
Това, че все жената трябва да чака да я заговорят е много лош съвет.

Поне от моите впечатления, рядко мъжете обръщат внимание на тихи жени, които странят от всички и не комуникират с тях.

Да сподели авторката какво обича да прави и може би ще я посъветваме от къде да започне да търси контакти.

# 85
  • София
Комуникацията на днешко време, особено след 30г е такава, че много трудно ще те заговори някой на улицата, още повече че не излизаш много. Пусни се в интернет. Не боли!

# 86
  • Далечният изток
И аз съм за нет, СМ, приложения, форуми. Авторката трябва да се научи да комуникира, а всички тия социални мрежи и сайтове за запознанства ще я научат. Девствеността е последният ѝ проблем, даже не е проблем в случая.

# 87
А ти имаш ли желание за връзка?
Нищо не прочетох за това!
Излизала си с някого, флиртувала ли си?

# 88
  • София
Ами, тя на момиче още се разсърди и си тръгна…

# 89
Трудно ми е на мен в днешни дни да разбера хора, които казват, проблемно им било общуването с другия пол. При толкова много социални медии?!

Прост пример: инстарам. Ами пусни един лайк, напиши някой друг коментар, реагирай на стори с нещо друго освен със сърчице, отговори на нечий въпрос - затова се наричат социални мрежите, толкова възможност за интеракция има, а не се използват. Вместо това колко само скролват и гледат...

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт