Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 343
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 095
Никол отпада след битка с Радо и Виолета. Мишо и Виолета отиват при Гладиаторите.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 23:11 от itshristina

# 1 096
  • BG-DE
Ама вече и директна елиминация ли въвеждат?

# 1 097
Ей, какво толкова им бърка Румен на всички , бил зле , без битка влизал, ами това цял месец глад, студ, жега, спане на земята не е ли битка Thinking Аз отварям шампанско, заслужава един свестен човек да му се даде шанс да си изживее мечтата

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 23:16 от araselia

# 1 098
Ей го спойлера и за Моника.

# 1 099
Еее, сега ли ще отпадне Момчи???

# 1 100
  • BG-DE
Ей, какво толкова им бърка Румен на всички , бил зле , без битка влизал, ами това цял месец глад, студ, жега, спане на земята не е ли битка Thinking Аз отварям шампанско, заслужава един свестен човек да му се даде шанс да си изживее мечтата

А, Михаил например не заслужава ли? То така с парашут за нуждите на формата да те вкарат е просто супер, много достойно 😂

# 1 101
Четвърта заради контузия, мисля че промото нарочно е пуснато накрая така за да си помислим всички че Момчил отпада.

# 1 102
Няма да е Момчил.Той нали имал незнам си колко победи и стига до финала.Моника се претрепва .

# 1 103
                                                                        Не, отпада Моника имаше спойлер, че тя отпада по-такива причини.

# 1 104
Здравословната причина поради, която отпада Моника е липса на мозък Trollface

# 1 105
Надявам се да не е Момчил, макар че много подвеждащо дадоха как само Теди се връща при Амазонките...
Да разбирам ли, че няма да има после още една битка и само един отпада?

# 1 106

А, Михаил например не заслужава ли? То така с парашут за нуждите на формата да те вкарат е просто супер, много достойно 😂

И Михаил заслужава , но последна дума имаше Румен, да не е ненормален да се откаже

# 1 107
Люлю, люлю

# 1 108
Няма да му е лесно на Румен....сега ще го играе стратегически тип Лефтеров ( с мъжете и да пази Мудева) или тип Алекса (основно жените)?

# 1 109
Я! Нов потребител и верен спойлер… признавам се за победена 😏

Общи условия

Активация на акаунт