Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 622
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 390
  • BG-DE
Възможно е да е Рълев но не помня Ковид да е казал, че ще ни хареса победителят но това наистина е относително, лично аз по бих се радвала да е Радостин но едва ли😊

# 391
Аз помня че четох по-назад в темата , че
ще останем доволни от името на победителя Simple Smile
Може и да бъркам, че го е писал Ковид, но някак си така казано ми привлече вниманието ?!

# 392
И аз изобщо не харесвах Андрей, намирах го за мазен, прикрит и женкар и имаше гадни крака, по-точно под коляното краката му сякаш бяха по-дебели отколкото над коляното.

# 393
  • BG-DE
И на мен Андрей не ми харесваше, точно някакъв мазен и прикрит ми беше 😊

# 394
"Аз пък мисля, че ще се хареса. Със сигурност няма да е най-недолюбвания от 3мата накрая де, но човек не винаги може да предвиди симпатиите на зрителите..."

Това е мнението на Ковид, което повече към Рълев накланя везните.

# 395
  • España
Telesilla , аз чак така детайлно не си го спомням , ама днес специално ще му обърна внимание на краката . 😉
Обаче, сякаш пак с такова  екипче  като Фифо май са го  облекли ( представата на Продукцията за “златно”) ….бляк !

# 396
  • BG-DE
Е, то играта е още в началото, има време да ги окепазят всичките и Рълев вкл.

# 397
Който и да е не може да е по-неприятен от Алекса с харема, благодарение на който му дадоха наградата

Аз харесвах Андрей, беше един от тези, които заслужаваше да спечели. Минали са все пак две години, физически казва че е трениран, но в интервюто днес каза, че с всички други има шанс да победи,само с Фифо трудна работа  Simple Smile

До тук Рълев се справя добре, според мен изчаква и им гледа сеира ,знае какво може и затова не им се връзва на простотиите. А Радо е друга бира - отлично качество възпитан млад човек, и физически и поведенчески.

# 398
  • BG-DE
Днес някъде четох, че Алекса и жена му са влезли в сръбския Биг брадър 😊 Ще видим дали с техния опит ще спечелят и там 😊

# 399
Ковид сравни очакваните симпатии към победителя с тези към Добрин и Милен - т.е. не бил най-популярния, ама и не дразнел.

# 400
  • España
Ето виж, аз пък Алекса го харесвах  ….без слипа/памперс ( тоест друго някакво долнище да беше избрал , не че съвсем без 🤪) , както и без “придворните си дами” . Имаше нещо симпатично в него….знам ли….Макар и да не отричам , че не беше най-заслужилият да спечели сезона !
Тази година още нямам фаворити ….Така че , Рълев ми е приемлив ….за сега…. Радо ми е много “дечко”…. Всъщност на този етап май всеки , без триото “ баш-пичуви” ми е приемлив…. Даже и Виолета ( без хъшлашкия и изказ )!

# 401
  • BG-DE
Аз най-симпатизирам на Ситнилска, за сега, но е ясно, че жена победител в игрите все "още е мираж" 😊

# 402
какво се случва с Момчил? До къде стига в игрите?

# 403
  • Вестерос
Наистина ли няма синхрони с Момчил? Аз не гледам постоянно и не съм забелязала

# 404
Аз за първи път се радвам че такъв образ като Гатьо изобщо не присъства във Фермата. 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт