Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 504
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Според мен на снимката е брата на Радо. Мисля, че Виолета е пратена  докато още има племе, просто другите са за дърва или за миди и затова са само трима човека там.

# 751
От всичко написано, вярвам изцяло на nosmoky95. От него разбрах следното: Иван Рълев печели Игри на Волята, а истинският победител Момчил и един от най-добрите играчи из сезоните се контузва тежко малко преди финала.
Още от него стана ясно, че Цвети тепърва ще си развива потенциала (влиза в топ 10)
Васил отпада днес, а другата седмица влиза брата на Радо.
Момчил ще мине през Чистилището.
Ако някъде бъркам, nosmoky95 да ме поправи.

# 752
Една поправка само ,за победителят аз го бях издала.

# 753
Моля Ви кажете ми , че скоро наистина Виктория отпада … по -голям друг дразнител нямам в това предаване , наистина въобще не мога да я дишам и гледам дори за секунда !!!!

# 754
  • BG-DE
Освен Васил кой друг отпада днес?

# 755
Освен Васил кой друг отпада днес?
Не би трябвало някой друг да отпада, предвид спойлер-снимките които имаме.. Ще видим какво ще стане

# 756
  • BG-DE
Ами в промото току-що казаха, че който загуби битката за спасение отпада веднага т.е. днес би трябвало да има двама отпаднали🤔

# 757
Ами в промото току-що казаха, че който загуби битката за спасение отпада веднага т.е. днес би трябвало да има двама отпаднали🤔

Това е защото е монтирано по този начин, според мен. Сто процента Димо казва това на финалната елиминация, където са 1 на 1.

# 758
Ех, щеше да е супер Вики да прати Виолета малко на Чистилището.
Ама явно няма, сигурно ще пратят последния от втората елиминационна битка, така ли е, кажете 🫣

# 759
Добра новина за повечето - тази снимка се оказва, че е от по-следващата седмица. Липсва Виолета, която по всяка вероятност е на чистилището и Николай, който вероятно е отпаднал.
Изглежда е втора елиминационна, т.е. Амазонките са паднали първи.

# 760
Цвети с мъжкия екип Joy

# 761
Последно някой знае ли колко човека ще отпаднат днес ?

# 762
  • BG-DE
Двама, но дали единият няма да отиде в Чистилището не е ясно 😊

# 763
  • София
Димо каза сега - последния Напуска племената и последствията за теб ще са фатални. Не каза, че напуска игри на волята. Според мен има вероятност да отиде на чистилището сега, който падне тази битка (за баланс в Изгубените след откупеното връщане на Вики), а втората битка да няма отпаднал заради това, че ще завърши с лекар на терен.

# 764
Двама, но дали единият няма да отиде в Чистилището не е ясно 😊
Хм, спойлера беше за втората битка и засега всички вървят близо един до друг ?!
Тука другояче си го представях Sad

Общи условия

Активация на акаунт