Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 251
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
100 процента жена го е сготвила 🤣
А дано
Чул те Господ

# 61
Ако искате да се разбере победителят има една Джани в Тик-ток и до сега никога не е грешала за победители в реалити предавания. Няма назад. Винаги е точна.

# 62
Ако искате да се разбере победителят има една Джани в Тик-ток и до сега никога не е грешала за победители в реалити предавания. Няма назад. Винаги е точна.

Ами ти що не споделиш тук какво си видяла? Или искаш да въртиш трафик? Wink

# 63
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нямам тик-ток ще разчитам на спойлерите тук.

# 64
И аз така!
Пишете и споделете тук,моля!

# 65
  • Sofia
Polikseni, предложението за парка много ми допадна. Simple Smile Примерно: "Да знаете кого видях вчера в парка - Ганьо, изглеждаше добре и се разхождаше спокойно". И ясна работата. Simple Smile

# 66
Днаки още нищо не е постната. Но освен мен, още много хора от тук я следят. Та когато каже кой е, ще се пише вкупом. Grinning

# 67
Нали ви казаха победителят, колко пъти искате да го чуете....

# 68
Кой е победителят, който са казали?

# 69
  • София
Нали ви казаха победителят, колко пъти искате да го чуете....
Две имена имаше в темата - Радостин и Рълев, но много хора ще чакаме и твой спойлер.

# 70
Май Рълев последно спрягаха за победител. Ковид да каже, стига се ослушва.

# 71
Тази снимка ви я бях пращал преди началото на сезона. Ще ви даде представа какво ще се случва в близко бъдеще.

# 72
Тази снимка ви я бях пращал преди началото на сезона. Ще ви даде представа какво ще се случва в близко бъдеще.

Този с брадата не е ли братът на Момчил? Не виждам Валентин от сините също.

# 73
  • Sofia
А аз не виждам американската бръмчалка - "последна инстанция и аз всичко знам". Разпознавам Моника, а другата ми прилича на Ситнилска. Или бъркам?

# 74
И всички ми се струват нещо измършавяли.

Общи условия

Активация на акаунт