Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 281
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 75
  • BG-DE
Според мен другата е точно американската леля но така в гръб е трудно да се каже, но да май са доста измършавяли 🙂 дали не са поседели на реката 🤔

# 76
Първо благодаря за темата! 🌹Записвам се и аз.  Не мога да изтърпя толкова време на сляпо без да знам изхода.😁
Второ , ако е вярно това ,че Рълев ще е победител съм много разочарована. 😔 Не го харесвам. На фона на много други ми е безличен и хлъзгав. Надявам се инфото да е грешно.
  И сега за последната снимка : На мен от нея ми стана ясно , че ще има резерва на мястото на Валентин.😉😁 Защото такъв дълъг братчед с брада в момента в предаването няма.😁 На всичкото отгоре в другата тема беше написано ,че някоя от чистилището не издържа на глада и напуска. Предполагам , че е дъщерята на Валентин. Така , че най - вероятно ще има вкарани  резерви и този сезон. Аз и там бях питала , ама никой не ме отрази колко е сигурна информацията за тази Виктория Пенелова ( ако не бъркам името ) , че ще влиза. Също така Ви чета и забелязах , че се чудите кое е момичето от червените с дългата коса. А дали не е тя ?
И последно да питам, защо на снимките от 11 седмица ги няма Виолета и Ситнилска? Нали уж са спрягани , че ще са в топ 10. Дали тогава все още има изгубени ? Да не би случайно да са там ? За Виолета изобщо не ме интересува , ама Ситнилска ми е любимец и много се надявам да е верен спойлерът за топ 7.

# 77
  • BG-DE
Според мен всички, които евентуално биха влезли в играта вече са известни не мисля, че тепърва ще има нови хора, а някои от острова просто ще се включат, така че въпросната Виктория за която се интересувате едва ли ще участва освен ако от продукцията пак не ни изненадат с някоя новост 🙂

# 78
  • София
Тази снимка ви я бях пращал преди началото на сезона. Ще ви даде представа какво ще се случва в близко бъдеще.

Благодарим за снимката, аз я чета така- Васил е спечелил битка, влязъл е при брат си, но кого са пратили в чистилището? Валентин според мен сам ще се откаже, а ще е доста странно ако се откажат заедно с дъщеря му. Момчил не би го пратил там, така или иначе. Освен едната жена да е Ситнилска и да са пратили Виолета.

# 79
Виждам на снимката Виолета,Ситнилска,Васил,,Мастагарков,Елвиса ,Дунев и отпред вляво го правя на Момчил .

# 80
  • София
Според мен този с брадата е Васил и като се връща той изпраща Валентин, а не Момчил. Васил няма как да знае какво е състоянието на Валентин.

# 81
  • España
Васил , като (ако) дойде при сините едва ли точно брат си ще изпрати в Чистилището…. Нямам съмнение, че този с брадата е Васил , друг май няма с такава ботевска брада…. Интересно ми е , ако другите на снимката са : Мартин; Благо; Дунев ( поне те най-лесно се разпознават) плюс евентуално Вили ( тя има ли татуировка долу ниско на левия крак?) и жена с руса коса ( не мисля , че е Ситнилска това , даже и на някакъв етап да са ги омешали племената , или е Мони ( по-скоро не) ; залагам на Денислава…..та ….предвид настроенията в племето, биха ли избрали Момчи за капитан , защото се вижда , че вероятно той носи знамето ….Отговорът е :да , ако има подкрепата на брат си ….
Освен това , ако има вече двама от Чистилището в отбора ( евентуално Васко и Дени) , това означава , че поне две седмици са необходими , за да влязат новите ….първо единия, на следващата седмица другия….сиреч , много неща може да са се случили и динамиката в племето да се е поразбутала….

# 82
Не е Дени.
Тя влиза в племето малко след това.

# 83
Михаил и Румен влизат ли?

# 84
  • Sofia
Виолета има татуировка на прасеца на левия крак, ако не се лъжа. Лично аз на снимката виждам перхидролните краища на Моника, втората жена оприличавам на Ситнилска (русата опашка на нейната ми прилича).

# 85
Прочетох някъде, че един от изгубените си тръгва по собствена воля на втората седмица, дали няма да бъде Елена?

# 86
Скрит текст:
Тази снимка ви я бях пращал преди началото на сезона. Ще ви даде представа какво ще се случва в близко бъдеще.

Аз се хващам за думите "близко бъдеще" и гадая следното:
Васил печели при Изгубените и отива при брат си. Валентин (за когото вече ни подготвиха, че иска да напусне... лакътят го боли, доктори иска да го гледат...) пожелава да отиде на Тайнствения плаж при дъщеря си (Дяволчето спомена, че този сезон ще има доста отказали се и контузени... които ще "паднат в битка" ала полицайчето срещу Тошко от втори сезон).
Следователно на снимката са: Моника, Дунев, Виолета, Васил, Мастагарков, Елвиса и Момчил (станал капитан с покрепата на брат си).

Ники също го "виждам" като отказал се, защото преди известно време в стори обясняваше за някаква травма на ръката.

# 87
  • España

Следователно на снимката са: Моника, Дунев, Виолета, Васил, Мастагарков, Елвиса и Момчил (станал капитан с покрепата на брат си).

Точно ! Виолета е с татуировката. За русата жена се колебаех между Мони и Дени , но щом втората влизала по-късно , значи на снимката са си оригиналните “старейшинки” .
Някой знае ли кога Румен Радев ще стане “амазон”? Той ми се очертава един от фаворитите.

# 88
Знаете ме, няма да ви кажа победителя директно особенно толкова рано.
За травми, ще има стабилна такава от люлката на смърта (бях ви споменал,че е мн опасна)
и
Фифо печели днес

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 19:50 от Ковид

# 89
Браво. Много го харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт