Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 635
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 375
То по тази логика, трябва да отстранят цялата продукция. Момчил не ми е топ фаворит,но не заслужава да е жертва на такива пошли сценарий

# 376
  • софия
Момчил е отстранен заради хитруване
Явно ще го подхлъзнат,  като Боби от сезон 3. Не е седял мирен и ще получи урок от продукцията.

# 377
  • София
Ще гледаме, но хич не вярвам да е мамил до такава степен, че да го изгонят. Често се случва някой да хитрува и го връщат. Помня, че на една игра със запомняне някой си беше записвал, а няма право и не го изгониха. Звучи сякаш са си търсили причина.

Момчил ми е любимец и досега играе чисто. Понякога играта те увлича и човек е склонен да направи нещо, но не мисля, че бих си променила мнението за него.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 15:17 от Niya-

# 378
Момчил, Радостин и Иван Рълев са тези, които дотук най-много ми харесват от всички Grinning

Ако са отстранили Момчил заради хитруване наистина, ще е мега тъпо в игри, в които последното, за което се следи, са правилата.

# 379
И аз съм от тези които не харесват Рълев1, хлъзгав и натегач ми изглежда и кофти , че той е победител. До сега от всички сезони само Андрей ми харесва в ролята на последният- първи. Жалко, че и този сезон победителя няма да е одобрен от мнозинството.

# 380
  • софия
В другата тема обсъждахме, че ни е направило впечатление как в подкасти много обрано се говори за Момчил. Може и това да е причината. Явно ще го орезилят.

# 381
  • София
А Рълев го показват твърде много, аз засега не виждам да е толкова умен, натегач си е. В играта с бутането се държа като пичуити, нечленоразделни звуци и грубост. Ако беше влязъл по-рано в племето, щеше да е част от тях. Докато Радо се отличава.

Не съм го отписала Рълев, но засега не е показал нещо впечатляващо.

# 382
Има ли информация докъде стига Радо … и на мен ми си вижда странно че хич няма синхрони с Момчил ?!

# 383
  • Пловдив
В началото имаше спойлери,че точно Радо печели и аз все още вярвам,че ще е той.

# 384
И аз помня, че в началото спойлерът беше за Радостин, после Рълев, измишльотини.

# 385
И аз помня, че в началото спойлерът беше за Радостин, после Рълев, измишльотини.
Ами Ковид беше казал , че ще ни хареса победителя, така че някак не пасва да е Рълев … доста е компромисен.

# 386
Първо, не си спомням Ковид да е писал, че ще ни хареса победителят. Второ, очаквам повечето образи да претърпят развитие и да станат повече или по-малко симпатични с действията си или по-точно с начина, по който ни ги представят Grinning

Иначе някъде бях чела, че победителят малко ще се промъква между капките, което пък досега изобщо не съвпада с Рълев, който от ден едно е на мушка при пичуите и вече е бил пращан на елиминации.

Между другото, на тези от продукцията как не им хрумна да направят едно прекръстване на племената в движение и Гладиаторите да станат пичуи? Joy

# 387
Аз пък мисля, че спойлерът за Радостин беше фейк , за заблуда . За Рълев са от няколко места и Ковид , макар че обича с недомлъвки Simple Smile , си го потвърди. Аз още не мога да го повярвам, но пък на последната битка показа доста хъс и сила.

# 388
Ако наистина Рълев е победителят, тогава има логика в образа му на Гатьова жертва.

# 389
  • España
Колкото по-рано разджуркат племената , толкова по-добре за Рълев , защото епидемията “пичуви” е на път да го застигне….Аз го харесвам ! Умно момче , способно и с характер!
Дали ще ни хареса победителят или не е много относително ….. На мен например Андрей не ми беше от любимците , а Алекса по-скоро ми беше приятен !

Общи условия

Активация на акаунт