Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 391
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 050
Цецо е пускал някакви реклами на имоти от средата на юли . В момента са в началото на юли според мен, по спомени за времето ( целият юни дъждовен и после рязко се стопли) ,значи точно на следващия съвет приключва. Тъпичко…

# 1 051
Нещо от диванчето или задния вход Relaxed  няма ли ?

# 1 052
Цецо е пускал някакви реклами на имоти от средата на юли . В момента са в началото на юли според мен, по спомени за времето ( целият юни дъждовен и после рязко се стопли) ,значи точно на следващия съвет приключва. Тъпичко…

Андрей в подкаста на Неделчо и Туджаров каза, че е бил на битка на старта на Витоша 100 - 1 юли. От там мина Михаела около 5-6 юли. Тази съботна битка ще е около 10-11 юли. Ако това, което казваш е вярно, може би, Цецко изхвърча или сега в петък или след още 5 дни около 14-15 юли. Мастагарков буквално го уби.. един от най-силните играчи. Страхотен ход от гледна точна на Мастагарков и зверско преебаване от гледна точка на продукцията към Цецко.

# 1 053
  • BG-DE
Никой ли няма спойлер какво ще се случи тази вечер при Изгубените 🥴

# 1 054

Андрей в подкаста на Неделчо и Туджаров каза, че е бил на битка на старта на Витоша 100 - 1 юли. От там мина Михаела около 5-6 юли. Тази съботна битка ще е около 10-11 юли. Ако това, което казваш е вярно, може би, Цецко изхвърча или сега в петък или след още 5 дни около 14-15 юли. Мастагарков буквално го уби.. един от най-силните играчи. Страхотен ход от гледна точна на Мастагарков и зверско преебаване от гледна точка на продукцията към Цецко.

Точно на 18.07 му е първият пост, все пак да се прибере човекът и да си събере мислите 2-3 дни Simple Smile Поне и Мастагарков не печели, че ми опротивя много. Реално си играе играта човекът , да не говорим, че амазонките така или иначе щяха да го номинират и пак можеше да изгърми с някоя изомерия или пъзел. Но все си остава горчив привкус как го ‘сготвиха’.

# 1 055
  • BG-DE
Е,  той Мастагарков каква вина има? Казаха му да отстреля един играч и той го направи, такава е играта 🙂

# 1 056
Мен ме издразни защо Мастагарков толкова  се съобразява с Виктория, най-мрънкащото същество. А Мартин му казваше да прати Калоян.

# 1 057
  • София
Виктория не иска на реката, а вечните абонати за там започнаха да стават силни, и да  бяха махнали Крум, нямаше да отслабят толкова много племето, че да си гарантират поне стопанството.
Аз се подразних, защото тя беше там и знае какво е и иска да направи вечни абонати точно тези които бяха толкова дълго там. Аз като видя синхрон с нея спирам звука, то освен мрънкане друго няма.

# 1 058
Е,  той Мастагарков каква вина има? Казаха му да отстреля един играч и той го направи, такава е играта 🙂
Съгласна съм това е играта и който иска да печели трябва да махат силните играчи.
Тъпото тук е от страна на правилата на продукцията, защото на практика всички, който ще отпаднат така, дали Цецо, дали друг,  си тръгват не заради собствените си качества или за това, че просто някой е по-силен от тях, а защото просто са изгонени, като последния присъединил се.
За Оряшкова някой знае ли как отпада?Simple Smile

# 1 059
  • София
Оп, пропукаха се май спойлерите за Амазонките, за първи път. Мислех, че Гатьо повече ще номинират вместо Момчи

# 1 060
Тези жени, защо постъпиха толкова неадекватно? Те са 5 жени, като Оряшкова е капитан и има два гласа. Защо гласуваха по този тъп начин, като можеше 3 жени да стрелят по Гатьо, а 1 и Оряшкова да номинират Момчил...

# 1 061
Сега ми се изяснява защо не остава и една Амазонка до финала . Ами защото са кухи лейки , буквално си изгониха най най най най силните и комплексни играчи , защото са объркали предаването и са дошли да си търсят приятелства и да държат контузените  .

# 1 062
Някой за Цецо ще каже ли , ще му вземат ли имунитета… май го сготвиха .. язък !!

# 1 063
А бе тук всички знаем ,че и Теди и Момчи утре се спасяват. Не мога да разбера за какво е това мрънкане. Добре си гласуваха амазонките. Можеше и Ива да пратят аз бях за нея, ама нека Теди или Момчи да си вземе някой грош. По- добре отколкото Ива. Важното е ,че постъпиха равнопоставено с мъжете. Един мъж и една жена може да не е най- правилно ,но е най- дипломатично.😉😁

# 1 064
Гатьо с цялото мрънкане оттърва кожата накрая, не посмяха да му го причинят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт