Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 431
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 035
Брей... За първи път да ми се получи някакъв спойлер. Определено битката утре няма да е за изпускане. Предполагам че на съветът ще се гласува с положителен глас и ще се прати някой от изгубените в племената.

# 1 036
На съвет са Старейшините утре.

# 1 037
  • BG-DE
Като гледам промото може РР наистина утре да го вкарат 🤮

# 1 038
Не мога да повярвам ,че го казвам ,но Рълев вече  ми става приемлив вариант за победител.Този сезон жените са кръгла нула(без точно три момичета който си заслужават мястото в игрите ,но пак не са нещо уауу)И генерално участниците в сравниение с предните сезони са тотал щета  (с изключение на част от мъжете)

# 1 039
А за каква изненада говореше Ралица на съвета на Изгубените ?!

# 1 040
  • BG-DE
Предполагам, че ще вкарат РР в играта 🙂

# 1 041
Че може двама да си ходят 😄?

# 1 042
Верно, че продукцията си прави каквато иска … нали ги вкарваха само след победа на острова.
Ама те като изкарват редовен участник и вкарват изгубен … миш-маш Tired Face

# 1 043
  • Буркина Фасо
Предполагам, че ще вкарат РР в играта 🙂
пепел ти на клавиатурата Smiley
турски сериал не ми се гледа.

# 1 044
Много зле положението , тази година предаването е пълна пародия и не разбирам дори защо няма правила …
Старейшините наистина са на съвет утре !

# 1 045
Сигурно ли е за старейшини на съвет ? Защото на промото моделчето ми страшен маратон правеше. Знам , че Крум и Рълев също голям отпор ще дадат, ама дали те побеждават ?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 16:03 от Joy 05

# 1 046
Ако се вярва на думите на Денислава, че откакто тя е в племето те съвет не са изпуснали, значи Старейшините губят утре.

# 1 047
Явно тази снимка е от утре:
Николай напуска предаването а пък Даниел се връща и така всички са там както е на снимката.
Също Димо и Ралица са със същите дрехи.

# 1 048
Много слаби спойлери за тази седмица Anguished
nosmoky95 призовавам те Smile

# 1 049
Е, то за днес и утре картинката е почти ясна. Номинирани са Гатьо и Момчил, Старейшините падат довечера и номинират Вики и Денислава/Моника. И виждам отлична възможност да изправят на елиминационна Гатьо и Виктория. Беше хайпвано как и Цецо и Гатьо са и вдигнали мерника на Вики. Скучният вариант е пък да отпадне Моника. На съвета на изгубените, ако няма имунитет, Цецо е аут.

Общи условия

Активация на акаунт