Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 396
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 020
А, РР има ли имунитет, защото не чух да му го казаха но може и да съм пропуснала 🤔
Няма

# 1 021
Никол ще отпадне по -късно на играта с топчето заедно с Момчил и Виолета.
Все още в племето на Изгубените ?

# 1 022
Ето защо амазонките се разпадат, явно сега без Цецо ( колкото и да не го харесвам), който беше доста силен играч амазонките няма да имат шанс напред. Само Момчил е играч там, гатьо дори не искам да го коментирам.

# 1 023
Струва ми се , че Цецо май няма да се върне, никъде поне не го видях на изтеклите снимки. Може би и това ще е причината амазонките да се разпаднат , след като и Момчил отиде на чистилището !

# 1 024
След тази игра започвам да разбирам защо Рълев е спечелил. Изнесе им почти цялата битка! Браво
Цецо явно си заминава след съвет, а не от игра, което е кофти. Дано да греша.

# 1 025
Сега разбирам спойлерът. Бил е за пъзела - Винаги помни, кръвта вода не става. Добър замисъл. Simple Smile

# 1 026
След тази игра започвам да разбирам защо Рълев е спечелил. Изнесе им почти цялата битка! Браво
Определено си тръгва след съвет според мен. Вече ако си втори на игра нямаш защита от номинация.

# 1 027
Сега разбирам спойлерът. Бил е за пъзела - Винаги помни, кръвта вода не става. Добър замисъл. Simple Smile

Супер спойлер!

# 1 028
Цецо много ме дразни с поведение и въпреки че е добър физически играч, социалната му игра при амазонките е под всякаква критика. Според мен си е карма да си тръгне от съвет, а не от игра.

# 1 029
А на мен Рълев все повече ми харесва Grinning

# 1 030
Сега на интрото за след рекламата Цецо или не е разбрал, или нарочно създава интрига. Мастагарков нали отказа 50-те гроша, за да вземе предимството. А Цецо го изкарва така, все едно е взел и предимство, и грошове.

# 1 031
  • BG-DE
И на мен това ми направи впечатление, не знам защо го каза 🤔

# 1 032
  • Буркина Фасо
Сега на интрото за след рекламата Цецо или не е разбрал, или нарочно създава интрига. Мастагарков нали отказа 50-те гроша, за да вземе предимството. А Цецо го изкарва така, все едно е взел и предимство, и грошове.
каза го защото предполага, че са му дали грошове.

# 1 033
Май и двамата “жълти”  мъже отиват на елиминация ?!!
Сега разбрах и втория спойлер … показаха битката за утре Simple Smile

# 1 034
Ще разясниш ли спойлера за утре? Кой ще е на съвет?

Общи условия

Активация на акаунт