Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 340
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 185
Туджарка, ти ли си?
Тъкмо гледам надкаста и ми хрумна, че само Туджарката ползва БГ мама като източник 😁🤣

# 1 186
Ковид не ползва форума като източник, а той е източник за форума Sunglasses

Надявах се да видя Ваня тази вечер, а не Морунов иначе. Той ми е леко безинтересен.

# 1 187
ИВ
Следващата седмица е 5. в ИВ. Имаше спойлер, че този клип е от 6. седмица:

Т.е. при червените 6. седмица на втора номинационна битка (жълтите са загубили първата и затова ги няма) са: Крум, Рълев, Мишо, Радо (който или носи "моравия" клин на Мишо 🤪🤣... шегичка, или е минал вече през Чистилището), Калоян и Цвети. Знаем, че Мишо влиза другата седмица (5.) и вероятно е пратил Дани на Чистилището. Ако пък не трябва да праща никого (защото много хора отпаднаха поради контузия), Дани може да е загубил елиминационен дуел в петък срещу... Гатьо например.
Скрит текст:

При сините се е озовала Ива (вероятно). Няма коя да е друга - Елена отпадна, Никол знаем, че не е. 🤣 Значи ще имаме или пленяване на капитан, или "невиждано предимство" 😁, или врътка от кастинг битка (малко вероятно).

# 1 188
Сега погледнах пак клипа на господарите на ефира на онези кадри, че то и четирите жени + Радо са в цвят Бордо. Смятай какви луди врътки са ставали още а имаме само и четирима старейшини в допълнение.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 12:48 от Иван Иванов 726290

# 1 189
А аз се чудя вече дали това не е Виктория, която отпадна от Михаела? Thinking

Ива има повече бюст.

Ето един кадър с Виктория:

# 1 190
Колкото и да я гледам тази снимка на сините - все на Мирела?!?! ми прилича тая до Денислава Joy

# 1 191
Фигурата на въпросната е тип атлетичен банан.

Мирелка май беше с повече извивки.

# 1 192

Ива има повече бюст.

И на мен тази мисъл ми се върти от известно време /фигура, стойка, чело/.

# 1 193
А не е ли Теодора това ?

# 1 194

Ива има повече бюст.

Естествено, че е Виктория Пенелова това на снимката, разпознах я още на едно клипче на червените (т.е. сменя и двете племена).
Да се има предвид, че не бях чела кой ще влиза, не беше минала и битката с нея - просто знаех наизуст клипчето и не разпознавах момичето, натъкнах се на инстаграма ѝ и видях, че е същият човек. Тук направо ми се подиграха като го написах, ама май ние ще се смеем последни.

# 1 195
Действително е тая Виктория,една излезе,друга ще влезе , не може без Виктория в ИВ Joy Не напразно Димо каза след битката с Мишето сигурен съм,че ще се видим отново

# 1 196
Ковид не ползва форума като източник, а той е източник за форума Sunglasses
А някои хора могат и да пишат и да четат 😉

# 1 197
Туджарката да не се ослушва тогава, а да ме кани в Надкаст, пък да видим колко гледаемост ще има епизода 😂😂😂 обаче искам процент от монетизацията Туджарка 🤣

П.с. претендент довечера е запознат подробно с продукцията и доста от участниците в нея, все пак е гаджето на Рали от миналия сезон Wink което не значи, че казвам,че печели

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 14:26 от Ковид

# 1 198
Цяло резрвно племе да имат и до допълнителни резерви да опрат - е това вече би било провал. Жалко за младежите, подложени на издевателството, наречено "чистилище".

# 1 199
Туджарката да не се ослушва тогава, а да ме кани в Надкаст, пък да видим колко гледаемост ще има епизода 😂😂😂 обаче искам процент от монетизацията Туджарка 🤣

П.с. претендент довечера е запознат подробно с продукцията и доста от участниците в нея, все пак е гаджето на Рали от миналия сезон Wink което не значи, че казвам,че печели

Баш си казваш, че печели Joy

Между другото, как ще направят супер каст за Ол Стара без Морунката, като той беше един от любимците на публиката, а този е непознат за нея!?

Общи условия

Активация на акаунт