Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 330
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 200
Туджарката да не се ослушва тогава, а да ме кани в Надкаст, пък да видим колко гледаемост ще има епизода 😂😂😂 обаче искам процент от монетизацията Туджарка 🤣

П.с. претендент довечера е запознат подробно с продукцията и доста от участниците в нея, все пак е гаджето на Рали от миналия сезон Wink което не значи, че казвам,че печели

Баш си казваш, че печели Joy

Между другото, как ще направят супер каст за Ол Стара без Морунката, като той беше един от любимците на публиката, а този е непознат за нея!?
Новакът влиза в сезон 6, не в Ол Старс.

# 1 201
А не е ли Теодора това ?
И на мен ми прилича на Теодора, леко оядена след резиденция 😃😃😃 По-ниска е от Дени и точно така си носи косата с път по средата. На Ива пътят е на една страна, а Никол в повечето случай е с вързана коса. Не вярвам да вкарат нова участничка.

# 1 202
На мен ми прилича на Мудева или по-малко на Ива 🤷♀

# 1 203
Близначката и Мудева ще са при гладиаторите.

# 1 204
# 1 205
ИВ
Мдаа... Ива има друга структура. Да сравним:
Скрит текст:

А в такъв случай възможно ли е това също да е Виктория (кестенява коса, слаба);
Скрит текст:

# 1 206
Според мен е Виктория с това високо чело или друга с такова чело,но не е Ива

# 1 207
Гледам ханша и по-скоро е Виктория отколкото Ива.
Еха, как ще се зарадва Дяволчето. Загуби едната  Виктория , но идва другата Виктория Simple Smile

Дописвам... сега вече ме "хвърлихте  в тъча". Скоро един нов потребител беше писал, че името на победителя не се споменава още.  Може ли Виктория да е влезнала и откраднала победата? Не ми се смейте, моля.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 19:03 от jhbd

# 1 208
Сега ще се разровя пак за тези постове, но по мои спомени някой каза, че ключовият финалист не се споменава. Ключов според мен не означава победител, а някой, който е интересен - или много харесван, или много бутан.
За мен грешният финалист в тройката Крум, Мастагарков, Рълев е Крум, не знам обаче кой би бил на негово място.

Едит: Извинявам се, Ковид само е казал да пием гинкобилоба, ако си спомняме, че ни е казал, че Цвети и Крум са във финалната тройка. Което ми потвърждава тезата, че Крум не стига до нея, Цвети също я изключвам "на усет".

# 1 209
Според мен вместо Мастагарков ще е Момчил

# 1 210
Според мен вместо Мастагарков ще е Момчил
И аз мисля,че ще е така.

# 1 211
Arapya, благодаря за спойлера. 🌹Ако можеш да споделиш още нещо ще е супер. 🙃

Ще споделям но само най-важното!!!!
За финала ще кажа но като наближи.....
Ключовото име там го няма никъде още....
И това им е много важно щото всички са се хванали на въдицата изглежда!!!!
За това мнение говоря. Направо си е голямата конспирация Simple Smile

# 1 212
Тия, които пускат спойлери на час по лъжичка смятам, че са от продукцията и са спрели течовете от предните години и сега ни пускат по малко храна за размисъл, но нищо съществено поне не и в далечен план, за да запазят съспенса.
Няма ли някои наблюдателни и състрадателни душици от местните, които да открехнат най-после завесата, а не да стоим неведение и всъщност темата да е основно с догадки и предположения?! Innocent
Няма ли "една жена ми каза" или някой приказлив участник, баси?! Rolling Eyes
Всички мълчат, като риби или като комунист на разпит! Rage

# 1 213
Според мен и участници пишат тук.

# 1 214
Може наистина да влиза тази Виктория, но за мен не е ок тя да влиза и то точно сега. Добре силна е, но все пак не искам да влиза нов свеж и то много силен човек, особено в пета седмица. Просто не е честно. Аз все още се надявам това да е е Ива все още, въпреки че вече шанса да е Виктория е голям.

Общи условия

Активация на акаунт