Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 308
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 245
В сезон 2 имаше участници, които отпаднаха от червените и от сините в следствие на контузия/болест. При червените влезе Боби, а при сините Чудомир. Двамата влязоха към 4-5 седмица, както е и сега, но Боби беше на финал с Милен.
По-добре е да вкарат Никол при сините и Мишо при червените, за да компенсират Ники и Моника.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 11:21 от Janice_

# 1 246
  • BG-DE
Сигурно ще вкарат тази Виктория на това ще е супер тъпо 😡 На Чистилището има хора, които са там от началото на предаването, тях ще елиминират, а ще пуснат парашутист по средата на сезона, ми то направо да й дават чека. А, тези в племето, където я пускат няма ли да я спукат от номинации, или тя ще е имунитет форевър 😂

# 1 247
Боби не беше номиниран често в сезон 2, защото стана коалиция с Тошко, Милен и Лазаринов. Като нищо и Виктория ще се присламчи към Мартин и Мастагарков. Все пак очаквам, че ще ходи на елиминационни битки.
Щом името на Виктория се върти от старта на сезона, явно наистина влиза.

# 1 248
  • BG-DE
Така е, но пък дори него не го вкараха в средата на сезона, тази Виктория да не е гадже на някой от продуцентите 😂

# 1 249
Виктория трябваше да бъде още от самото начало на мястото на другата Вики или Радосвета от Амазонките, но нейсе - не се е вписвала в първоначалния им сценарий.

И като си припомня Димо с каква сигурност ѝ каза, че е сигурен, че ще се видят пак, още преди Моника да пострада толкова лошо, че да отпадне от играта.

Както и да е, по-добра е от повечето жени този сезон и не е виновна тя, нито че не са я взели в основния каст този сезон за сметка на Дунева, Петрова и други , нито че така подариха победата на Мишето в играта за следващите. 

Успех ѝ желая Grinning

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 11:53 от Telesilla

# 1 250
Така е, но пък дори него не го вкараха в средата на сезона, тази Виктория да не е гадже на някой от продуцентите 😂
Не ми се вярва. По-скоро я прецакват, отколкото да й правят услуга вкарвайки я толкова късно. Момичето е много добре подготвено. Откровено си би Мишето, но продукцията замаза нещата и й отнеха победата.
Дотук е най-подготвената от претендентите. Смятам, че е по-силна от Дени, която е най-силната жена този сезон. Ще я видим в битките, не мисля, че ще разочарова.

Жалко за нея, че не влезе още в началото.

# 1 251
Аз нямам негативно мнение за Виктория, защото единственото, което сме видели до момента от нея беше играта с Михаела и там всички позитиви бяха изцяло за Виктория. Положително ми е мнението, защото е добре подготвена. Вече как би се справила в социалната игра - ще видим.
Относно Радосвета, мястото й категорично не беше в предаването. Оказа се, че с нея сме учили в едно и също училище 5 години, а дори не съм разбрала, че съществува такъв човек. Изключително безлична, дори бих казала, че останах с впечатлението, че това момиче не е на център.
Всяка година се разиграваше до момента една и съща драма, как жените са силни и трябва жена да спечели. Тази година направиха изцяло женско племе и се видя, че нещата не се получават. Виктория е много по-подходяща за такъв тип племе, отколкото другата Виктория и Радосвета. Бих казала, че Дунева също не е добра в игрите.

# 1 252
При положение, че имат няколко хора буквално гниещи на плажа на изгубените,  да вкараш някакъв външен човек е огромна грешка. Надявам се да не е сред финалистите.  Не е честно спрямо другите

# 1 253
Arapq нали писа ,че Мишо влиза др.седмица при Червените .

# 1 254
Janice_, съгласна съм Grinning

И поправих предишния си пост, защото нямах предвид Цвети, а другото Вики, обърках ги Grinning

# 1 255
В момента гледам Надкаст с гост Морунов и се изненадах. Неделчо и Туджаров казаха, че тази година не им дават да канят участниците от Игрите?! Давали им да канят от Фермата и затова изглеждало, че имат повече обзори за нея. Единствено Туньо беше при тях след отпадането от игрите.

# 1 256
В момента гледам Надкаст с гост Морунов и се изненадах. Неделчо и Туджаров казаха, че тази година не им дават да канят участниците от Игрите?! Давали им да канят от Фермата и затова изглеждало, че имат повече обзори за нея. Единствено Туньо беше при тях след отпадането от игрите.
Това е доста недалновидно решение на продуцентите. Подкастите генерират още по-голям интерес и това вдига рейтинга. Дори да са с висок рейтинг, никога не е излишно още.
 Колкото повече, толкова повече - казва Пух. Не този от миналия сезон, а Мечо Пух, да не стане грешка Nerd
 Изкуших се, много ме разсмиваше този нелеп прякор на този огромен мъжага. Satisfied Дори повече от факта, че не можеше едни чували да пренесе. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 257
Nosmoky95, Arapya, Ковид, може ли инфо за новата участничка? 🙃 Ако може и малко инфо за териториалната битка? Благодаря!🙏
Ти май не прочете по-назад ,че тук няма кой да отговаря на въпроси на предаването.Само се дават "трохички" ,пък дано ти е развинтена фантазията.Отговори няма.Колкото ни отговориха на всички нас относно "Ще влезе ли Румен или не в крайна сметка" Sweat Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 16:18 от Еlpida

# 1 258
може ли спойлер за новата участничка, кои са на кипитанска, кой бие и какво взема, кой влиза от изгубените, кой излиза, какъв е обяда на резиденцията, а вечерята, а чаршафите снмениха ли, какъв перилен препарат ползват, хладилниците с какъв фреон са R410 или R407.... Моля ви кажете ми всичко минута по минута поне за другата седмица две

# 1 259
може ли спойлер за новата участничка, кои са на кипитанска, кой бие и какво взема, кой влиза от изгубените, кой излиза, какъв е обяда на резиденцията, а вечерята, а чаршафите снмениха ли, какъв перилен препарат ползват, хладилниците с какъв фреон са R410 или R407.... Моля ви кажете ми всичко минута по минута поне за другата седмица две
Значи ... обещавам ти на 100 процента верни спойлери и най-обстойното описание на всичко ... ама след седмица две, става, нали? Rolling Eyes

Това заради фреона на хладилниците, да не си помислиш, че има други причини.

Общи условия

Активация на акаунт