Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 54 310
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Разходих се из града, обиколих магазини. Намерих чаши, които отдавна търсих. Не са някои специални. Има  с такава шарка 12 бр.за аперитив и 6 за безалкохолни. Та сега си купих още 6. Не, че няма вкъщи.  Но тези комплекти са за събирания на сина наречени. Доволна съм.

# 61
Оставихме малкото дете на свекървата и организирах мини екскурзия с баткото, ММ и близки приятели. Посетихме пещера, после направихме много късен обяд/ранна вечеря в хубав ресторант с много вкусна храна. Прибрахме се преди малко свежи, заредени и приятно уморени.

# 62
Имах прекрасен ден ❤️. Отдавна не съм имала ден без излишен стрес.
Днес бях детегледачка. Ходих на фризьор, после взех племенницата ми и първо играхме вкъщи, заведох я в приятелка да видим кученцето й, после ходихме на куклен театър, танцувахме, даже на сцената я качих 😍, ядохме понички и я върнах у тях 😃.

# 63
Счупих крачкомера. И отложих с още един ден разчистването на къщата

# 64
Садих мащерка, мента и чубрица на балкона…
🪴🫶🏻

# 65
Поръчах си шампоан и балсам.

# 66
Пренасях саксии с цветя, къпах ги, суших ги и им търсих новите места. Твърде много цветя имам Scream

# 67
  • София
Днес малко разходка сред природата!

# 68
На Гърция с ММ и малкото дете - закриваме сезона.

# 69
Имам си прекрасен, твърд и удобен матрак в спалнята на село - гърбът ми е щастлив 😊
Направихме 200 км разходка с мотора и посетихме хубаво рибно ресторантче с вкусна храна и чудесен персонал.
Мъжът ми ме поглези със сок от нашите ябълки и прави вечеря, а аз имам тлъста скандинавска кримка и удобно легло...
Обичам съботните дни.

# 70
  • Mediterraneo
Евче, за Хуле книгите изчете ли ги? Ако не си, не се бави!
От 2 дни имам мултикукър и не мога да му се нарадвам. Чакам с нетърпение почивните си дни, за да експериментирам.

# 71
Поръчах си книга, запазих час за маникюр и си взех почивен ден, така че ще почивам три дни 💛.

# 72
Тарти, те са за Хуле, голям образ е!
Купих си подложки за хранене, леген и импулсивно едно сладка помощна масичка. Трябва някъде да стои рутерът (ще е заврян отдолу), за да цопна отгоре любимата си китка отгоре Sunglasses общо взето купувам мебели да има къде да сложа цветята.

# 73
  • Mediterraneo
Ама тези са последните, в началото трудно тръгва поредицата. Хуле е един от любимите ми литературни образи.
Днес съм на помен за година на любим  приятел. Хубаво е, че ще се видим с други приятели, поводът не е хубав.

# 74
  • София
Взех си меко спортно долнище …ей така като искам да ми е удобно винаги мога да го облека. От Sinsay съвсем случайно попадение.
Неделно -ще почивам имам нужда какво повече мога да направя за себе си в неделя освен почивка,хубав филм,любим човек за компания и една вкусна вечеря по-късно

Общи условия

Активация на акаунт