Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Поспах си, поразтребих, видях се с родителите си, четох книга и после направих една дрямка. С ММ ще сготвим и ще играем видео игри. Обичам такива дни. Понякога ми се иска да имах възможност от 3 месеца подобно откъсване от всичко!

# 556
  • Mediterraneo
Направих торта и питка за здравето на ММ, всяка година на този ден раздавам за здраве.

# 557
Да ти е здрав и много да те слуша!

Аз сготвих две ястия, за да мога утре да си спестя упражнението. Изкъпах се, ама с всички екстри, мазила, маски и т.н Сега комбинирам бира с хубава книга

# 558
Запазих час за фризьор 💇‍♀️.

# 559
Купих една камара хубави дреболии от Джъмбо Grinning

# 560
Разходих се из парка с ММ. Последния момент реши да дойде с мен.  Видяхме се с приятели, с бивша колежка. Поне ни видяха заедно, не сме се развели.

# 561
Утре свуршва ваканцията и започва училището. Днес беше последната от празничните инициативи - имах билет за последното представление на Коледен цирк. Беше много хубаво представление с много добри артисти .

# 562
Днес като цяло си бяхме вкъщи. Имах време и да поспя на обяд. Купих си от отсрещния магазин дънки и осъзнах колко е важно да спра шоколадовите изделия, тъй като съм качила 5кг, които личат много и не се харесвам в никакви дънки....Планирам тази вечер да използвам велоергометъра вкъщи. Ще се почувствам удовлетворена със сигурност.

# 563
Ревах и се самосъжалявах. После изритах навън малката с кучето и почистих отгоре отгоре с прахосмукачката. Сега следва най - тегавото време от седмицата - неделя вечер. Кога в тоя живот ще мога да си позволя да не ходя на работа?

# 564
След разходка подремнах малко повече от час. Това е неделята

# 565
  • София
Поръчах си хубав пробиотик.
От утре започвам физиотерапия за навехнат глезен. Дано ми помогне.

# 566
Ревах и се самосъжалявах. После изритах навън малката с кучето и почистих отгоре отгоре с прахосмукачката. Сега следва най - тегавото време от седмицата - неделя вечер. Кога в тоя живот ще мога да си позволя да не ходя на работа?
Да те успокоя ,не си само ти! ☺️
Не ми се ходи на работа ,не искам да работя!
Искам една къщичка на село да си копам зеленчуците ,да си гледам кокошки и да не ходя на работа.

Днес бях на работа 12часова дневна смяна.
Толкова ми е уморено ,че единствената мисъл за поглезване е да не ставам от леглото.

# 567
С клинична депресия съм. След поредния епизод в петък и събота след смяна на АД, от вчера реших да се взема в ръце доколкото мога и изцяло да променя живота си. Стискайте ми палци!

Дидка-бандитка, кой пробиотик?

# 568
Kamille252 стискаме. променяй както ти харесва натеб и ако трябва пак .

# 569
Kamille252 стискаме. променяй както ти харесва натеб и ако трябва пак .

Мерси, Белла Simple Smile Проблемите са мноого и дълго време неглижирани. Важното е, че сама откривам грешките, които съм допуснала, че да се докарам до това състояние. Затова бих посъветвала всички, които имат за по дълго време епизоди на отчаяние и безнадеждност - работете със и върху себе си навреме и живейте, както душата ви копнее!

Бъдете здрави! :*

Общи условия

Активация на акаунт