Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 54 311
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Промених си плановете следобяд и уж да се раздвижа малко по заледените улици си спретнах чудна разходка.Оказа се,че набързо съм извъртяла над 12 хил.крачки.Като за делничен ден,чудничко.

# 691
Ходих на фризьор. Подстригаха ме страхотно. Много се харесвам.

# 692
Момичета, аз съм сам вкъщи и кефът е голям, нищо че съм с прецакано коляно и ходя на физиотерапия Simple Smile)) Днес съм започнала с чай, физио, работа, после си готвих каквото ми е кеф, душ, маски, книга. Никакви телефони с познати, пълна почивка.

# 693
Записах си час за преглед. Дано този път попадна на "моя" лекар

# 694
  • Варна
Ходих за втори път на народни танци.

# 695
аз днес по голяма случайност намерих в един магазин да ми предложат да ми изпълнят проект, който почти бях отписала . т.е. считам , че съм попаднала на правилното място Simple Smile

# 696
Ходих на масаж.

# 697
  • При децата ми
Бях при мама. Heart

# 698
Довечера ще спя при мама. Ще си направим хубава вечеря и ще се видим на спокойствие.

# 699
  • При децата ми
Довечера ще спя при мама. Ще си направим хубава вечеря и ще се видим на спокойствие.

Точно това направих и аз снощи.Simple Smile Heart

# 700
  • Mediterraneo
Дълга разходка по плажа, насладих се на залеза.

# 701
Взех си нова книга. Надявам се да ми хареса
Скрит текст:
Летният брат е книгата, дано не е много тежка

# 702
  • При децата ми
Вчера бях на маникюр.

# 703
Днес имам рожден ден🌺 възползвам се от подарения свободен ден от шефа. Ще ходя на козметик, после на масаж 😊 обикновено не празнувам рожденния си ден, а и този ден по средата на седмицата ми дойде изненадващо. Много е студено... активира ми се студовата алергия, кожата на ръцете ми се цепи до кръв, устните напукани, мажа та мажа... затова не излизам много зимата 🍀 Малко ми е тъжно... обикновено другите колеги се поздравяват в уатсап още от сутринта, мен още не са ме отразили Sad шефа наскоро сподели списък с рожденните дати, но една колежка е на погребение днес Sad

# 704
  • При децата ми
Честита да си Лавандула! Flowers Bouquet
Жива, здрава и много обичана бъди! Flowers Four Leaf Clover

Желая ти ден изпълнен с много топлина, усмивки и добро настроение! Birthday
Наслади се максимално на масажа и козметика! Simple Smile

Весел празник! TadaFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт