На море в Гърция 2023 - V / 2024

• 69 848
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Препоръчайте ми къмпинг, с хубав плаж и заведения

# 676
Здравейте! Съвети за избор на остров или полуостров Simple Smile До сега сме били в Кефалония 1 път и от там нататък на Талата Каламици всяка година. Обаче нивото на къмпинга падна много, цените се вдигнаха безбожно... Това което търсим е да сме на плажа ако може Simple Smile и плажа да е страхотен... Общо взето нещо все едно си къмпинг Simple Smile Отзиви за най-живописните плажове, на които сте попадали.

# 677
И ние това търсим, нещо буквално на плажа, за няколко семейства. Знам, че хубавите плажове не са най-достъпните и обитаемите, но ние не искаме да пътуваме всеки ден с кола

# 678
Такива плажове има стотици. Зависи колко дълго искате да пътувате, с ферибот или само по суша, бюджет, тип настаняване и т.н. Едно е на палатка на къмпинг, друго - къща за гости и трето - хотел.

# 679
За нас лично аз предпочитам по- кратък път, доста далеч от границата сме. Нямаме претенции за типа настаняване, само да е съвсем близо до хубав плаж, пясъчен

# 680
Керамоти, Фанари, Миродато, Неа Ираклица.

# 681
Ако не държите на чадър и непосредствена близост с водата, няма проблем, ще намерите. По пътя към Диакофти също има парченца плажна ивица, които са неорганизирани. На мен ми хареса много плажа, посетихме го почти привечер обаче, когато нямаше никой, включително и таксуващи за чадъри. Пътят до там е черен. Мисля, това бяха най-скъпите чадъри въобще.

# 682
  • София
Здравейте, започнах и аз организиране на поредното пътуване към Пелопонес и много ми се иска поне 4-5 дни да бъдем в района на Навплио. Планувала съм спане в Толо, но нещо трудно намирам място за настаняване в края на август, че сме и повече хора. Има ли друго местенце в района, където си заслужава да нощуваш с поне малко плаж към него.

# 683
  • Пловдив
Миналото лято първата ни база беше в Толо, пак бих избрала градчето. Не знам колко хора сте и кога точно, но бяхме в това чисто ново студио - http://studio-dionysia.peloponnesehotels24.com/en/ Те са 2 студия /Дионисия и Анезина/ на едно и също ниво на къщата, на 50 метра от централната улица. Има проблем с паркирането изобщо в района! Съветът ми е да претърсиш Толо във всички платформи и гугъл, но в източна посока от това студио. Там става по-широко, без денивилация, има и по-широк плаж. В по-голямата част на Толо плажът е буквално 1 метър.

# 684
Мисля, това бяха най-скъпите чадъри въобще.
И аз видях лично или прочетох за много подобни цени на чадъри през лято 2023, и хич не говоря за места като Миконос.
Хвърлят ме в недоумение, честно казано, и не разбирам кой ги плаща.

# 685
Здравейте!
Насочили сме се за море за юни месец (надяваме се, че водата ще е добре) и гледаме akti oneirou (https://www.aktioneirou.gr/bg/), дали имате отзиви за това място? Гледам от снимки, че плажа май е с камъчета... :/

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 16:24 от Alesanas

# 686
Параход, миналото лято на Колимбитрес на Парос сетът започваше от 40 евро и стигаше до 80 евро и беше почти пълно.
Alesanas, според мен сте доста закъснели за Акти Ониру. Едната ни почивка ще е на Ситония с приятели и искахме да запазим в Акти Ониру, но още в края на ноември казаха, че цялото лято, с изключение на някои дати през юни и септември, е запълнено още в първия ден от отварянето на резервациите, което беше в началото на ноември. Предполагам че юнските и септемврийските дати вече също са запълнени, но може да опиташ.
Нещо подобно се е случило и с Арменистис, доколкото четох в друга група. Казвам го, защото някой разпитваше и за него.

# 687
Ами ще си пробвам късмета Grinning, а може ли да споделите, ако имате опит с места за настаняване на Ситония, защото твърдо сме решили да бъдем на този ръкав и разчитахме на това място.

# 688
Ние досега винаги сме се настанявали в Сарти и сме били доволни, защото си имаме сантимент към него по лични причини. Само последния път през 2021 г. беше прекалено пълно, а предните пъти беше приемливо, но ние не сме от хората, които търсят свръх спокойствие в селото, където се спи, а предпочитаме да е уредено и нормално оживено (свръх спокойствието го търсим на плажа).
Тази година ще пробваме Талата. Не ме грабна особено след снимките на Акти Ониру, но колеги ми го препоръчаха, а и ще сме с още едно семейство, та се навихме.

# 689
Арменистис впечатления някой? Също така много ми хареса, по снимки де, плажа Трани

Общи условия

Активация на акаунт