Качествени дамски вълнени пуловери

• 3 904
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Бенетон през последните десет години много смъкна качеството на вълнените дрехи (а и не само). След три обличания пуловерите и жилетките стават на топчета на местата, където има допир с нещо - например ръба на бюрото ми. Отдавна не съм купувала нищо от тях за себе си, пък и затвориха магазина им при нас и вече няма от къде. Евентуално ако бабата и дядото донесат нещо за детето, но и там качеството е от средното надолу вече.

# 16
Навсякъде има проблем с качеството, те и на ралф лорън вълнените пуловери се завалят, но не са 100 лв, а 400 лв

# 17
  • In transit
zari65, в последните 5 години всички пуловери на Бенетон, които съм купила са били с намаление над 50-60%. Купувам ги онлайн от официалната им страница. https://bg.benetton.com/ Просто следя за намаления, тогава цените им са супер.
Доставката до БГ над 80лв е безплатна. Имат и безплатно връщане.
Гледам, че основно се произвеждат в Сърбия и Хърватия пуловерите. Иначе харесвам много техните панталони, сака и изобщо дрехите от естествени материи, за мен са с много добро качество.

# 18
Навсякъде има проблем с качеството, те и на ралф лорън вълнените пуловери се завалят, но не са 100 лв, а 400 лв

Възможно е, аз пазарувам Ралф Лоран само на сергиите в Анталия. Каквото имаме, не е мръднало вече пет години.

# 19
Бенетон е добре откъм съотношение качество-цена. Това, което харесвам при тях е многообразието от цветове, особено когато ти трябва някой по-необичаен цвят. Пък и имам сантимент към детското им облекло, когато купувах преди години - много готини роклички имаха. 2 модела стандартни пуловери си купувам от тях в разни цветове.

# 20
  • софия
Точно съотношението цена -качество им избяга. В годините качеството спадна видимо, цените разбира се ,се повишиха. Но кройките, цветовете, тренда, аксесоарите ....остават си. Детските им колекции  са си  все така прекрасни.

# 21
И аз им харесвам цветовете. Моделите също - изчистени. Стават хем за офис, хем за свободното време.

# 22
А uniclo до адрес ли доставят или до поща? ДДС включено ли е? Митница?

Поръчах 3 пуловера за около 200 лв, дойдоха до адрес със Спиди. Дойдоха от ЕС.
Изпрах ги и нямам проблем за сега.

# 23
  • софия
Блаодаря!!! Знам че са не лошо качество, купувала съм ги от чужбина, чудех се как мога да ги поръчам за БГ!!!
НосИ си ги дълго и  с кеф!

# 24
Не зная дали има отделна тема, затова ще питам тук. Вълнени клинове търся. Не съм виждала, освен мерино. Нещо по-дебело и топло ми се иска за по-студена зима... голям проблем си е! Другият вариант е полар, предполагам, но ми се струва, че все пак не може да се сравнява с вълната, какво мислите?

# 25
В ХМ съм мяркала кашмир долнища/клинове...

# 26
По-добро от мериното няма, хем топло, хем фино, хем с качества, които нямат изкуствените материи.

# 27
# 28
  • Sofia
Не зная дали има отделна тема, затова ще питам тук. Вълнени клинове търся. Не съм виждала, освен мерино. Нещо по-дебело и топло ми се иска за по-студена зима... голям проблем си е! Другият вариант е полар, предполагам, но ми се струва, че все пак не може да се сравнява с вълната, какво мислите?
Навремето имаше в Централни хали магазин, продаваха на WOOLMARK-Австралия.
Ето, тук за поръчка, приличат на тях, но дали е същия.
https://woolcollection.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE- … D0%BE.html?page=2

# 29
За пуловери препоръчвам Amayaros - български, фирмата е в Севлиево. Много са хубави всички, които имам, а аз имам доста. Купих си и с удоволствие си носих цяла зима и от дългите им поли. Любимият ми пуловер е техен, с вълна и кашмир.  По-качествени са от "Чойс". Никакви забележки нямам и пак ще си купя тази зима, много харесвам нещата им!

Общи условия

Активация на акаунт