Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Стана ми интересно за FF Tom Ford. Бихте ли споделили коя е най-добрата интерпретация Wink

# 226
Според мен тези на Камея и Гиза

# 227
Стана ми интересно за FF Tom Ford. Бихте ли споделили коя е най-добрата интерпретация Wink

Аз имам на Рефан и съм я сравнявал с оригинала - за мен са го докарали чудесно като съответствие, но на моята кожа е нетраен. Уви, върху дрехите също. Все пак си го пръскам с кеф. Това е от Limited Blend серията им в черните бутилчици.

# 228

Аз имам на Рефан и съм я сравнявал с оригинала - за мен са го докарали чудесно като съответствие, но на моята кожа е нетраен. Уви, върху дрехите също. Все пак си го пръскам с кеф. Това е от Limited Blend серията им в черните бутилчици.
Моят FF Tom Ford е на Зак Зодиак.
Не знам колко е близък до оригинала ,но е разкошен.
На Мартинез също съм пробвала ,също е много хубав и съм имала и на Камея.
И на трите фирми имитациите са супер трайни и миришат върху дрехи ,докато не се изкъпете.
Супер траен е и върху кожа ,при положение ,че много бързо си свиквам с ароматите и спирам да ги усещам.
С този парфюм нямам такъв проблем ,усещам го непрекъснато.
И трите фирми са направили аромата еднакво ,аз лично не усещам някаква разлика.

# 229
  • Варна
Имам Рефан с двойни капки и Мартинез. Пробвал съм и Камея. Идентични като аромат. Рефан и Мартинез са наистина трайни и присъствени. ЗАГ и ГИЗА не съм тествал.
Явно всички достатъчно добре се справят с имитирането.
За мен е много оригинален аромат и изключително приятен за носене.

# 230
FF Tom Ford на Заг го пробвах миналата зима или есен, не помня. Пръснах си за проба и след 5 минути бях обратно в магазина да си налея. Даже не помня, колко купих, но.... не го намирам сред купищата други парфюми и май трябва да ходя пак или да разровя сериозно и да открия съкровището. Много впечатляващ. Никаква нужда не изпитвам от купуване на оригинал, при положение, че имитацията е на това ниво.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 22:30 от *Emia*

# 231
  • Варна
Ако някой се интересува от JFENZI, но не е или няма път към Варна, може да ги разгледа тук. Явно са си спретнали сайт, не само през ЕМАГ:
https://mecenatshop.com/
Имам и визитник от тях, 7 месеца много активно го ползвам и се оказа много сполучлив. А очаквах изкуствената кожа да се напука и разпадне вече.

# 232
Благодаря за линка. Визитника - ОК, а как са парфюмите ? Simple Smile Като трайност, плътност, шлейф, прилика ?

# 233
Минавам да споделя набързо нещо. В Zara (Бургас) са пуснали парфюми от Collections Zara Vanillas, аз видях 3, като всички ми харесаха, ама най-много Starlight Vanilla. Честно казано е с най-слаба оценка във фрагрантика, но вероятно се дължи на трайността - не е много добра. И все пак... Парфюмът е спряган за много читава имитация на Myrrh & Tonka Jo Malone, въпреки, че в него няма нито смирна, нито тонка. Не съм душила Jo Malone и не мога да дам лично мнение за близост, но комбинацията на лавандула и ванилия не може да се опише с думи. Толкова дълбока, толкова завладяваща! Лавандулата има студено излъчване, а ванилията - топло... абе много ми хареса. Мисля, че ще става по-хубав със застудяването. Цената на една 30-ка е 19,90, което за мен си е над средната цена за имитация, но за любителите на лавандула и ванилия го препоръчвам.

# 234
AsyaR,точно влизах да пиша и аз за новата колекция на Zara и да попитам за мненията на други които са пробвали вече. Аз също си купих Starlight Vanilla, аромата е много хубав ,но не съм доволна от трайността 😔 като постои примерно час,аромата при мен става доста плосък и малко съжалих ,че избързах да купя ,но 30 мл бързо ще ги изпръскам.

# 235
Да, трайността е отчайваща, което е срамота за такъв красив аромат. Пръскам през около час и половина. Не съжалявам, че го взех, защото съм пристрастена към него. След малко ще отида пак и ще тествам другите от колекцията. Пробвала съм Дженито, което имитира този аромат на Jo Malone, не успя да ме грабне. Тук има една сладост, която липсва там. Честно казано, ако оригиналът прилича повече на този, отколкото на Jenny, направо го купувам. И ти не се ядосвай, пръскай и му се радвай, докато свърши Blush

# 236
  • Варна
Благодаря за линка. Визитника - ОК, а как са парфюмите ? Simple Smile Като трайност, плътност, шлейф, прилика ?
Имам следните мъжки аналози:
YSL Opium - клони към отлично представяне. Прилика с оригинал - не мога да потвърдя.
D&G The One Grey - средно представяне, но аз съм голям фен на тази линия. Прилика с оригинал - мога само да сравня с D&G The One и имат сходство. Тази версия е по-освежена.
Boss Bottled Unlimited - средно и малко под средно преставяне. Но все пак това е много свеж аромат, а и самият оригинал се води със слабо представяне. Прилика с оригинал - не мога да потвърдя. Рефан го имат и са идентични.
GIvenchy Society - много добро представяне наистина. Прилика с оригинал - този дори не съм го виждал още по рафтовете в Дъглас.
Много мъжки изпръскахме скоро, за да изберем подарък на един по-възрастен господин. И почти всички се усещаха отчетливо на хартията дори след 48 часа. Избрахме Авентуса в крайна сметка и ползващият го е много доволен.
От дамските само рол-он на La vie e Belle е тестван. Също много добро представяне.
Полски са, ако не бъркам, и определено повече ми допадат от La Rive примерно.

# 237
Аз днес се мотах в Мола. Тествах Сантал Роял оригинал и този на Камея😁-разлика никаква😂😂😂, нито в отварянето,нито в развитието,нито в трайността. Пръсках на блотери и още ги сравнявам.  Hermes Voyage със имитацията на Заг-същата работа-умрях от кеф,страхотно направени имитации. Гучи Гилти 2019 със версията на Рефан- минимални разлики в началните нотки първите 5 мин. И последно Том Форд Noir Extreme със версията на Рефан черните шишета -уникален дубликат,ноооо ...трайността му куца,оригинала е чук.
А да, 😁😁😁Hermes eau des Merveilles (не Еликсира)- със версията на Мусцент- в началото оригинала тръгва като Еликсир, но след 10 мин в изсъхването са абсолютно еднакви. Мусцент от начало до края остава един и същ,но все пак мога да кажа че е супер. Дори този на Парфен ми допада повече ,доближава се повече до оригинала.

# 238
  • Варна
Аз днес се мотах в Мола. Тествах Сантал Роял оригинал и този на Камея😁-разлика никаква😂😂😂, нито в отварянето,нито в развитието,нито в трайността. Пръсках на блотери и още ги сравнявам.  Hermes Voyage със имитацията на Заг-същата работа-умрях от кеф,страхотно направени имитации. Гучи Гилти 2019 със версията на Рефан- минимални разлики в началните нотки първите 5 мин. И последно Том Форд Noir Extreme със версията на Рефан черните шишета -уникален дубликат,ноооо ...трайността му куца,оригинала е чук.
А да, 😁😁😁Hermes eau des Merveilles (не Еликсира)- със версията на Мусцент- в началото оригинала тръгва като Еликсир, но след 10 мин в изсъхването са абсолютно еднакви. Мусцент от начало до края остава един и същ,но все пак мога да кажа че е супер. Дори този на Парфен ми допада повече ,доближава се повече до оригинала.
Сантал Роял от Камея и от ГИЗА буквално си е идентичен с оригинала, също съм го тествал в Дъглас. Но нямаха Ambre Eternal в оригинал са сравнение. А адски ми харесва като парфюм от Камея.
TF Noir Extreme(от мъжката линия) на Рефан при мен е супер траен и присъствен, но наливен с двойни капки. Не знам тези черни шишета дали могат да се отварят, но ако му понакапеш концентрат от някоя наливна парфюмерия, сигурна ще се подобри.

# 239
Имам спомен, че имаше имитация на Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera .
Много искам да си го купя..

Общи условия

Активация на акаунт