Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 089
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Deutschland
Модерната муза залежаваше от миналото лято, потъмнял е цвета и мирише ужасно на спирт. Беше на тъмно.

# 406
D-frag12, благодаря....
Фрау,аз не харесвам "отлежали"парфюми-променя се и цвят, и мирис, и трайност....Абе, старее.....

# 407
  • BG-DE
Променят се парфюмите само ако не са добре затворени и влиза въздух в тях, иначе нищо им няма, затова в сплаш вариант се развалят. Имам една Самсара купувана преди 20 години, на която нищо й няма и досега 🙂

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 21:02 от Menerva

# 408
  • София
Мдаа, и аз имам остатъци от един Rock Muse на Miss Sixty и един Gucci Rush на по 15 - 20 години и са си напълно ок. Продължават да накъртват Simple Smile

# 409
Мацки, в търсене съм на добри и сполучливи имитации на оригиналните Kirke, Good girl gone bad и For her Narciso Rodriguez EDP розовия, не черния. Моля за съвет. Гледах Мартин Лион, но не са ми познати като качество, в Заг имат само Кирке...

# 410
  • Варна
Модерната муза залежаваше от миналото лято, потъмнял е цвета и мирише ужасно на спирт. Беше на тъмно.
В случая наистина флаконът и влизащият въздух(и излизащият) вероятно са изиграли лоша шега.
В такъв пълнител от 100мл си поръчах от ЗАГ Armani Code Sport(че страхотно ми ухае за лятото), ала веднага го прехвърлих в малки и сигурни флакони и си ги стречовах, за да изолирам изветряване. Тези пълнители са само за временно съхранение или пък може да ги увиваш в стреч фолио, след като си напълниш флакон за впръскване.
Поради огромната ми бройка, всичко държа увито с фолио при капачките. Имам аромати от 2019г и не са мръднали(аналози имам предвид). При оригиналите е друга работа, флаконите са сигурни, но и тях предпазвам за всеки случай.

# 411
Giza имат 2 нови аромата🧐😁

# 412
Giza имат 2 нови аромата🧐😁
Сега я втасахме!!! Пак ще летят банкноти. Дано имам сили да устоя!
Кои са?

# 413
Здравейте!  Има ли сполучлива имитация на Tresor първия класически?

# 414
Благодаря на всички за отговорите!
Забелязала съм, че доста от вас харесват ириса като нотка, някой пробвал ли е Precious iris от недизайнерските парфюми на Гиза? Има нотки на червен портокал, ирис, пачули, карамел и мускус, но тъй като няма къде повече да прочета за него, а и не е сред най-търсените, ако някой удари едно рамо ще съм много благодарна. 😄❤️

# 415
  • BG-DE
Здравейте!  Има ли сполучлива имитация на Tresor първия класически?
На Рефан беше много добър но не знам дали все още е така.

# 416
  • Light of Zartha
Пристигна моят черен опиум на Maison Alhambra в петък. Веднага пръснах на капачката и първоначално е много спиртен. После и на китката пръснах - много ми хареса ( с уточнение, че нямам оригинал). Тренирах, изкъпах се, през цялото време го усещах. Дори след баня. Не е силен и натрапчив. Трябва да се доближи човек, за да усети. Вчера цял ден го разносвах и в началото го усещах, но после не. Моят мъж каза, че през цялото време го е усещал и сега сутринта още се усеща покрай косата. Допада ми.покупката. Шишенцето е много красиво. Дано да съм била полезна. ❤

# 417
Нахлувам с един странен въпрос. Втръснало ми е от собствените ми пристрастия като аромати. Но, харесвам тежки, нетрадиционни с аромат на опушена сладост.
Амуажите на Гиза, Афганеца и Ели Сааб са ми изразходени от там.
Ще поръчвам на близък да ми купи тази седмица. Имам право на един опит. Нещо да ми препоръчате от там?

# 418
  • София
На Bitter peach имаме ли добро изпълнение? Склонен съм да не е пълно копие, но да е траен и по възможност шлейфов.
Рядко влизам в "маркови" парфюмерии, но имах време на летище сега. Армани, Готие, Булгари, Прада, DK... какво ли нямаше! Душнах тук-там. Ам нищо освен нещата на Том Форд не ми хареса 😂🙃

# 419
Този го спрягат за мн добър клонинг с мн добра трайност. За тая цена аз бих взела него ,вместо наливен....
https://m.bazar.bg/obiava-41898517/arabski-parfyum-s-masla-repli … ford-bitter-peach

https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Bright-Peach-79937.html

Иначе аз съм имала на Рефан-хареса ми,не знам колко се доближава

Общи условия

Активация на акаунт