Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 051
  • 752
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Тази сутрин получих парфюмите от една размяна, като имаше подарък масло "ароматна аура" от Гиза. С последната поръчка от Гиза му се чудех, но се отказах, предвид някои коментари. Обаче! Страшно много ми харесва Simple Smile Сладко - свежо, с щипка сол, точно колкото трябва! Вече пети час го усещам на китката, не е мръднало като интензитет. Няма особено развитие, монотонен аромат е, както е писала и Милка в описанието, но аз нямам проблем с това. Определено ще си го купя.

# 481
И аз поръчах днес отново Либре, което подновявам за 3ти път, и за проба honour,звучи ми много вой, дано не е греда, че шкафа няма място за такива 😒

# 482
На тема сладки, ядливи аромати съм и се чудех дали има хубаво направена версия на Chocolate Greedy. Четох назад в темите, че версията на Лъки е добра, но вече са 18 лева за 30 мл. и не знам колко си заслужават

# 483
Някой самозабравил се спекулант ги продава за 18 лева. Ето ти ги тук - цена 5,80 лв.: https://pesteliv.com/product/36780/florgarden-milk-chocolate-edp … v-nalichnost.html
https://pesteliv.com/search.html?phrase=Florgarden
Hands V

# 484
Мартин лион имаа ли го в одрин?
В четвъртък  ще ходим и колежки ми поръчват да им купя baregllo 
Аз съм доволна от тях харесвам имитацията на dolche  and gabana L`Imperatrice

# 485
  • София
Никога не съм виждала Мартин Лайън в Одрин. Има Баргело, Айфел, Сан Сиро, Мусцент, горе долу през 2-3 магазина се намират един от друг на пешеходната улица.

Аз като един заклет Шанел фен, и най-вече на серията Шанс съм пробвала какво ли не като имитация, но никога не съм попадала на нещо дори леко подобно. Много е труден явно бранда за имитации и не мисля, че до момента съм попадала на нещо, което да заслужава коментар. За това съм се изръсила за оригинали на EDP, Fraiche & Tendre и си трайкам. Обаче! от размяна получих Mojave Ghost на Мартинез, и наистина там присъства усещането за Chance Tendre. Не е в цялостното развитие на парфюма, но определено е най-близкото подобно нещо което съм помирисвала, но в драй дауна Mojave Ghost поема по една по зелена посока. Въпреки всичко, смятам, че си е попадение от всякъде.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:07 от Мишчица

# 486
А каква е разликата между Milk Chocolate and Dark Chocolate? Долкото си спомням Milk Chocolate беше Mukhallat, a Dark Chocolate - Chocolate Greedy, но като гледам нотките са едни и същи

# 487
  • София
Минах през Рефан за Bitter peach , но не купих. Съвсем различен вайб има и не ме грабна така, в развитие сладнее към пудрено сладко дори на моята кожа, усещам и нещо между момина сълза и жасмин и унисексът ми се изгуби тотално. Съвсем не е лош като аромат, не ми евтинее, но не търся това. Утре ще мина и през Мартинез за техния.
На другата китка момичето предложи да пробвам Lost cherry . По някаква причина досега не съм. Натрапчива кайсиева костилка ми изби в началото, но се разсея. И после като се понесе един тамян и изгоряло дърво 🤨 Лош в никакъв случай не е, но не искам такъв аромат върху себе си. Иначе идва унисекс, да.

# 488
  • Deutschland
Вижте на Заг техния Bitter peach. Изобщо не сладнее, много е хард.

# 489
  • София
Ще проверя, благодаря. Точно за Заг наскоро Скубиду писа, че е по-сладък от останалите. Но са ми съвсем напът и те утре 🙂 Носовете и кожите ни усещат едно и също по толкова различни начини, няма спор

# 490
Милк шоколада според мен е имитация на JPG и е много хубав, другото е тотален еднокомпонентен шоколад и никак не седи добре поне според мен

# 491
  • There I was on a July morning
Ще проверя, благодаря. Точно за Заг наскоро Скубиду писа, че е по-сладък от останалите. Но са ми съвсем напът и те утре 🙂 Носовете и кожите ни усещат едно и също по толкова различни начини, няма спор
Да, аз съм си купувала от този на ЗАГ, но този на Мартинез ми е по-мъжкарски и не бих си взела от него. Ще чакаме и твоите отзиви, двата магазина са сравнително близо един до друг. Hands V

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:27 от Скубиду

# 492
Има ли имитация Soleil Neige на Том Форд?

# 493
  • София
Има ли имитация Soleil Neige на Том Форд?

The Moon имат.

# 494
  • София
Аз пак за Bitter peach.
Мартинез - определено няма ненужна сладост, хубав е, макар и да не усетих конкретно търсения вайб, но купих. Трайност - по-слаба от Рефан.
Заг - лека сладост се появява в напалото, но не е натрапчива. По-ниска цена, но най-семпъл откъм трайност измежду трите. И него купих.
Ако трябва да сравня трите като цялостно поведение, то Мартинез са се справили най-добре.
Допълнение за Kirke, така и така почаках малко в Заг да усетя развитие, реших да пробвам тяхната версия. Мога да сравня само с тази на Le Parfum. Твърдо Le Parfum са се справили по-добре във всяко отношение - цялостно представяне, развитие, трайност.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 20:50 от RebelHeart

Общи условия

Активация на акаунт