Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 034
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Martin Lion имат Лира(аз го имах,но го размених)... Трайността е като при оригинала😂😂😂😂. Явно тези съставки не "шлейфят"...Не помня номера

# 511
  • София
В съревнованието между Мартинез 333-Signature и Christina Aguilera- Definition за мен печели втория. Definition е по-силен, по-шлейфов, по-дълготраен и с 1 пръскане го усещах до...още го усещам. Остава по-сладък и мек докрай,а 333 го поднових и сега го усещам в косата си, но е някак по-лек. Ще си ползвам 333, че и на Definition цената доста е скочила. Аз 30мл.си купих миналата година за около 19лв. а сега е над 30лв.вече. Пркрасни аромати са, ще им се наслаждавам още от сега. И следващия поръчан май ще е Addict- Matinez.

# 512
Martin Lion Lira го познавам, бях забравила за него. Не трае и той. Наистина тези съставки не са от най-шлейфовите, ако изобщо са такива, а аз обичам да си усещам парфюма през деня около мен.

# 513
Здравейте, на всички!
Току що виждам, че съществува такава тема и честно казано се чувствам все едно открих топлата вода Joy

Моля за помощ за намирането на имитации на 2 парфюма на Нина Ричи, понеже досега рових в Гугъл, но не открих.

Първият е Nina ricci - mademoiselle ricci
Вторият е Nina ricci - ricci ricci

Hands Pray

Aз не съм опитвала много аромати през живота си, понеже от кaкто ги намерих тези двата преди около 10 години, друг парфюм не купувам! Колкото и да ги мириша и разглеждам по магазините,  мадмоазел ми остава безспорен фаворит!

Многоо ще бъда благодарна, ако някой ми го на намери Hands Pray

# 514
Здравейте, на всички!
Току що виждам, че съществува такава тема и честно казано се чувствам все едно открих топлата вода Joy

Моля за помощ за намирането на имитации на 2 парфюма на Нина Ричи, понеже досега рових в Гугъл, но не открих.

Първият е Nina ricci - mademoiselle ricci
Вторият е Nina ricci - ricci ricci

Hands Pray

Aз не съм опитвала много аромати през живота си, понеже от кaкто ги намерих тези двата преди около 10 години, друг парфюм не купувам! Колкото и да ги мириша и разглеждам по магазините,  мадмоазел ми остава безспорен фаворит!

Многоо ще бъда благодарна, ако някой ми го на намери Hands Pray
Това намерих:
 https://martinlion.bg/product/martin-lion-f14-дамски-парфюм-вдъхновен-от-nina-ricci-mademoiselle/
Ricci Ricci - 124 Refan, D&P - N-4, The Moon - W069, Eclat - 150.

Може и нещо да пропускам, сверете с таблицата на първа страница.

# 515
  • вкъщи
Ричи Ричи най добра имитация е на d@p. Имам и оригинал и имитация, като имитацията е по- силна и трайна.

# 516
Здравейте , търся сполучливи имитации на следните парфюми
Hugo Boss- Boss Bottled и
Tom Ford- Noir Extreme.

# 517
Лира имам от Martin lion, мирише на бисквити, сега пробвах и новия на Долче Devotion той е абсолютно миризмата на козунак 😀 не мисля че са копия, по-скоро са с един вайб.

# 518
Здравейте , търся сполучливи имитации на следните парфюми
Hugo Boss- Boss Bottled и
Tom Ford- Noir Extreme.
Синът ми ползва от години оригиналния Boss Bottled и едновременно с това харесва и ползва и лидълската имитация. Не откривам различия между двата. Нито като аромат, нито като трайност. Невероятно добро копие.
Noir Extreme го имат Рефан. Не знам колко е близък, обаче.

# 519

Този ли е лидълския?

# 520
Да, точно този.

# 521
  • 🌊
Реших да се регистрирам във форума специално заради тази тема. !етох много мнения и препоръки и това е опита ми досега:
Според вкуса ми много ми препоръчваха La Vie Est Belle на Lancôme, отидох в Гиза и това тотално не е моят аромат, ама никак. Но от тях си тръгнах с Fiesta Carioca на Escada - сладък, тропичен, в началото е страхотен, но не знам коя нотка го кара да ми мирише на пот в определени моменти. Ще го тествам и с приятели, защото мисля, че откачам.

Взех си Boum Candy Land  на Jeanne Arthes, защото признавам си не ми се даваха пари за оригиналния Бонбон. Стандартен сладък аромат, но определено не си заслужава парите за оригинала. Не бих повторила

От Зак чакам Cloud на Ариана Гранде,  Be Delicious на Donna Karan, Cherry in the air на Escada и Angel на Mugler

По препоръка от тук си взех Prada Candy на Bargello и го чакам.

Police Potion For Her го дават за копие на Dior Poison, но не съм помирисвала оригинала. Определено обаче този става всекидневния ми парфюм и ще си взема по-голямата версия. Сладък е, многопластов, богат, изобщо една от добрите ми покупки насляпо.

# 522
Някой срещал ли е имитация на La vie est belle intensmant?

# 523
Съвсем случайно видях, че Maison Alahambra го предлагат, но нямам идея дали е близък и дали си заслужава.

# 524
Да и аз него намерих, поръчах го ще споделя после мнение.

Общи условия

Активация на акаунт