Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 66 980
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
https://www.notino.bg/christina-aguilera/definition-parfjumna-vo … house-retargeting - ако някой иска да се запознае с аромата мисля, че 15мл.са достатъчни и цената е супер

# 541
Получих си либре-то на гиза.Поръчах и хонора, по препоръка от тук и мисля че е топ, но за по-топли дни, пролет- есен мисля?!? и го отделям, както и  подаръче сладка тубероза мисля се казваше, също много ми допадна.
Сетих се днес ми беше харесал и My way, в тъмното шишенце...дали има вече имитация?
Пп. И докато чаках Гиза, си взех едно Лъки - modern muse Simple Smile

# 542
Момичета парфюмен спрей на Гиза в сравнение с Рол-он масло  пак от там, как са като усещане и време? Как ще изчакам месец да отлежи блосъма... И се чудя Наско на ролон дали да не поръчам, ако може да се ползва веднага и има аромат

# 543
  • София
Дами, какво мислите за парфюмите на Yodeyma?

# 544
Получих си либре-то на гиза.Поръчах и хонора, по препоръка от тук и мисля че е топ, но за по-топли дни, пролет- есен мисля?!? и го отделям, както и  подаръче сладка тубероза мисля се казваше, също много ми допадна.
Сетих се днес ми беше харесал и My way, в тъмното шишенце...дали има вече имитация?
Пп. И докато чаках Гиза, си взех едно Лъки - modern muse Simple Smile

И аз смятам при следващата поръчка да взема Либре . Ще ми е интересно да споделите дали ви е харесало 😊

# 545
Да, да харесва ми!
Вземам го за 3ти път, пак по препоръка от форума. 1 път готов спрей, а след това масла, които аз си разреждам Simple Smile
Но и този хонор много ми допадна, но определено го виждам в топло пролетно и есенно време Simple Smile голям разбирам станах, и за музата мисля същото.

# 546
  • 🌊
От Зак нещата дойдоха много бързо и почнах да тествам.
Angel на Mugler - не, не ми харесва изобщо. Вече абсолютно разбирам защо във Фрагрантика казват, че или го харесваш или не. Не мога да усетя нищо сладко в него.

Be Delicious на Donna Karan ми уби тийн илюзиите, защото беше парфюм, който исках от дълги години. Напръсках се и.... това нешо мирише на Уиндоус Виста,  Frutiger Aero и една наистина ретро носталгия. Отделно доста бързо аромата изчезна.

Cloud на Ariana Grande за сега е фаворит. Не е моето традиционно сладко, може би защото избягвам ванилията и кокоса, но тук мисля, че се е получило добре и мога да го нося при по-сериозни поводи.

# 547
Кой точно Cloud на Ariana Grande имитира Заг?

# 548
  • софия
Момичета ,в Divaine намерих един парфюм ,който моят мъж обожаваше ,но го спряха .Сложих още един -два в кошницата 😂.Добри ли са като трайност и близо ли са до оригинала ?Седя и се чудя да плащам ли 🙄

# 549
  • Sofia
Доста са добри като изпълнение. Като трайност зависи и от парфюма. А ако не ти харесат - връщането е безплатно и безпроблемно.

# 550
  • софия
А от къде пристигат?В контакти изкарва форма за чат само 🙄.

# 551
А от къде пристигат?В контакти изкарва форма за чат само 🙄.
ОТ Испания. Един съвет- понеже имаше проблеми с доставките. При мен на два пъти и при други хора. Поръчваш 3 парфюма, изпращат само два- снимайте на видео отварянето на пакета, в случай, че се окаже, че нещо не са пратили. Така ще имате доказателство пред съпорта. Възстановиха ми сумите, но втория път след доста писане в чата и на мейл.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 11:50 от *Emia*

# 552
  • софия
Благодаря Emia!

# 553
  • София
Дали някой е сравнявал https://www.fragrantica.ru/perfume/Guerlain/Shalimar-Eau-de-Parfum-53.html - и Shalimar Kameya F63 ? Ако съдя по пирамида ще трябва да е този.Взех си днес на Камея, но ми е странен-тежък, остър...или му е топло още? Ще го оставя за проба в по-студено време. Водят го класика и реших, че ми трябва.

# 554
Камея имат ли наличен Шалимар? Чакам години .

Поръчах. Много благодаря за инфото. Усмихнахте ми деня

Еми, чела съм страхотни отзиви за Шалимара на Камея. Дай му време да си свикнете.

Някой има ли инфо що за парфюм е СамСара. Привлича ме и той, но някой ако го е душвал да сподели моля

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 17:14 от Мила

Общи условия

Активация на акаунт