🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 731
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Коцето Кацаров си е певец.
В последните години и писател, на вулгарни романи, сборници с разкази и де що напипа ниша да вкарва думата секс (и кучето си Вед) през два реда. Това го продава много успешно сред дамите, фб страницата му е пълна с възклицания основно от жени, които ръкопляскат. Няма лошо. Твори човекът (или се промотира успешно и покрай величественото си куче Вед; не знам дали комбинацията от секс, татуировки и лъскаво марково куче не го продават така успешно). Известен е и с участието си в операта Исус Христос суперзвезда на Веселка Кунчева заедно с НикЕца, Владо Михайлов (Юда), Керана (Мария Магдалена) - все участници в Гласът.

# 151
То е ясно, че половината участници са вътрешноведомствен оборотен персонал. Grinning Като каза за кучето се сетих, че съм му чела излиянията. Много е самовлюбен и циничен на моменти, но не мога да му отрека, че може да пише. От време на време и пропуски има, като например изречението "Хор от птици пеят." Grinning Книга не съм чела, само тук там във ФБ. Кучето е разкошно!

# 152
Така де, кучето продава, на кориците на почти всички книги е то (тук, ако трябва да съм честна, леко му се дразнех в един момент, защото все за Вед няма нужда от правила, защото е добър. То и моето куче е добро, ама не се обяснявам в разкази защо не е на повод, например и колко е по-по-най-марково и затова всичко трябва да е извън правилата за него). Иначе, Коцето не ми е за гласът. Гласът не кореспондира с вида и позата, която е заел откак списва сексуални разкази. Характерен е, тип Maiden ми е, както не харесвам и Звезди от Ахат, че и негова песен, ама то за този глас-такава и песента. Аз не харесвах/харесвам и НикЕца и Керана, въпреки, че пеят, не е да не пеят. Като за Гласът, и като тембър и цялостна визия. Иначе, пак казвам-пеят.

# 153
Е, няма как всички да изглеждат като Нели Рангелова и Орлин Горанов, и като за Златния Орфей. Важното е да могат да пеят, не да крещят или да са връзкари. Ей я тази, дето пя Металика - хубава жена, с красива рокля баш като за Орфея, ама ... не я харесахме много тук. Коментарите на мъжа и в бестейджа и те допринесоха, та и антуража е важен понякога.
Иначе за този господин татуирания, който се е взел за Жан Рено и Чарлз Буковски едновременно, на 54 е... КСВ яко го е яхнала. Придружават го жената и балдъзата Wink , по снимки гледам все с двете се снима,... забавен тип.

# 154
е, няма нужда от нафталин Simple Smile
хубаво е млади хора в тренда да се изявяват
за да са котируеми и слушаеми
Имаше една млада иначе победителка преди два сезона май беше-в пряка, макар и нероднинска връзка с Мастера Лечев. Амин.

# 155
Споделете профила на писателя, моля 😁
Намерих го.

# 156
# 157
Много екзалтирани фенки, вярно. Само под един пост се зачетох 😁
Майстор на перото е явно, освен на микрофона.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 21:14 от Merelenda

# 158
Неприятен тип ми е на мен.
Като казахте Вед, та се сетих - в една група за питбули съм го засичала, през два поста пускаше снимки "Аз и Вед", голяма досада.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 22:49 от Lemy

# 159
  • България
Не харесвам питбули, тука ме изгуби

# 160
  • IC 1101,Abell 2029
Много слаби участници тази година, форматът се е изчерпал. Смяната на журито не помогна - ръсят се едни и същи клишета, но по-умело от преди. Дара е подобрила изказа. Лечев ми е втръснал, вчера неговото пеене доказателство, че форматът няма свежи идеи. Пеещите хора, които не са се явили, се изчерпаха.
Форматът се е изчерпал отдавна,още след като Радко стана победител.След онзи сезон на практика изпълнения които заслужават вниманието ми се броят на пръстите на едната ръка.Оттогава ми е втръснал и Лечев.Е,какви изпълнители тогава да идват да пеят в един формат който отдавна тъпче на едно място?!Еми такива...събрани от кол и въже.И никакво смяна на "жУре" няма да помогне,защото тези които идват са също така евтини като тези които си тръгват.Трябва смяна на продуцента и да се налеят пари,защото не се е родил този който ще може с "жълти стотинки" качествено шоу да прави.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 00:28 от alex_bg

# 161
Не харесвам питбули, тука ме изгуби
Аз ли, че за какво е трябвало да те спечеля 🙄

# 162
Joy
Предполагам,че говори за участника,че го е изгубил като фен,след като харесва питбули.Ти си само посредник на информацията.Стана ми смешно,да не се засегне някой.

# 163
Ама то и аз не го харесвам участника 😄

# 164
Много екзалтирани фенки, вярно. Само под един пост се зачетох 😁
Майстор на перото е явно, освен на микрофона.
Обобщено-каквото често пуска на стената си, това е събрано и в книгите му, за мен лично доста се повтаря и ме изгуби някъде по средата. Като читател Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт