🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Аз с удоволствие бих носила обиците на Мария. Различни са и, видно, правят впечатление Simple Smile

правят, но не добро. но то цялата визия на илиева е ужасна и неподходяща, направо е потресаващ потрес.

# 406
Това  е въпрос на личен вкус. Намирам за неподходящо да се обсъжда по този, меко казано, груб начин.

# 407
Това  е въпрос на личен вкус. Намирам за неподходящо да се обсъжда по този, меко казано, груб начин.
Много точно! Всеки има право да се облича както смята за добре! И е проява на лош вкус да се коментира облекло и аксесоари.Цяла страница изписана кой,как, какво си е сложил . Темата е Гласът на България,все пак.

# 408
Довечера в осем.

# 409
Някой знае ли какво е това ново правило на спасението?

# 410
То ще даде възможност на треньорите за първи път да „спасят“ и двамата си участници в една от битките. По този начин и двамата ще могат да продължат напред към следващия етап на нокаутите. Треньорите ще трябва да са много внимателни, защото имат право само веднъж да играят „карта спасение“ за целия етап на вокалните двубои и ще трябва добре да преценят точно в кой момент да се възползват от новото правило.

# 411
А на мен вече ми се отгледа заради тъпите им правила.

# 412
Благодаря!
Леле жестоки са и двамата. Аз съм за Елена, обаче и двамата бяха невероятни

# 413
Тъкмо се зарадвах, че ще си ходи Triumph

# 414
Много добри Теа и Катрин, но да Катрин е и секси.

# 415
  • IC 1101,Abell 2029
А на мен вече ми се отгледа заради тъпите им правила.
Това не е наше правило и си е много хубаво.По този начин менторите ще могат да спасят някой който примерно е бил в един много равностоен двубой.На други места му викат бутон "Safe".

# 416
Много добри Теа и Катрин, но да Катрин е и секси.

И то много. Чак на Миро му стана горещо 😀
Айде и втората ми любимка продължава - доволна съм

# 417
Много ми харесва как тече този епизод. Изборът на песни, изпълненията, всичко.

# 418
И на мен много ми харесва. А Яница ми отвя главата. Обожавам мощни гласове

# 419
Скоро не бях настръхвала така, докато слушам нечие изпълнение. Браво на Бояна и Яница!

Общи условия

Активация на акаунт